ystävänpäivän kuulumiset

koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moi! Tuntuu, että viikko meni hujauksessa. Mun sisko oli meillä pienen taaperonsa kanssa ja tein töitä minimi määrän. Nyt tuleva viikko onkin kaksin verroin kiireinen, kun yritän saada hommia tehtyä ennen hiihtolomaa. Oon syönyt viikonlopun aikana hävyttömän määrän laskiaispullia ja mun kroppa huutaa jotain detoxkuuria. 😀

Helmikuun valon määrä on ihastuttanut ja antaa niin paljon energiaa. Koronatilanteen jatkuminen ja kaikki epävarmuus mitä siihen liittyy on niin kurjaa. Mietin juuri tänään, että on mennyt aikailailla vuosi siitä kun oudot ajat alkoivat. Miten te jakselette tässä tilanteessa? Löytyykö vielä hyvää fiilistä ja tsemppiä? Maaret Kallio sanoi ihanasti Perjantain parhaat podcastin uusimmassa jaksossa, että ”Täytyy muistaa, että me eletään kriisiaikaa. On tärkeää sanoa se ääneen. Tämä ei ole mukavaa tai mahtavaa ja ihmiset alkaa olla aika väsyneitä.” Kannattaa kuunnella koko jakso, vaikkapa täältä. 🙂 Maaretilla on jotenkin niin maadottava tapa puhua asioista ja hän osaa sanoa juuri ne oikeat asiat. <3

Kotona on käynnissä eteisen sisustaminen ja se etenee pikkuhiljaa. Kuvaan sen teille kun on valmista. Ollaan itseasiassa tänään asuttu tässä meidän talossa tasan vuoden verran. <3 Tuntuu, kuin olisimme olleet täällä aina. Tästä kodista on tullut kerta heitolla rakkain koti missä olen asunut. Eikä ihme, kun olemme rakennuttaneet sen juuri meidän tarpeisiin. Tietty tämän vuoden aikana on tullut vietettyä kotona tooodella paljon aikaa. 😀 Mutta hei nyt takaisin siihen eteiseen! On jännä miten tietyt toiminnallisuudet paljastuu vasta arjessa. En osannut ajatella mitä toimintoja tarkalleen kaipaamme eteiseen ja nyt kun ne on selvillä on tila helpompi sisustaa. Palaan asiaan vielä oman postauksen kera, kun viimeiset tuotteet saapuu ja saan kokonaisuudesta valmiin. 🙂

On ihanaa, kun seuraavan viikon jälkeen on hiihtoloma. Maaliskuun eka viikko jännittää mua jo nyt. Itse tehty – julkaistaan ja täytän samalla viikolla 30 vuotta. En ole koskaan ollut synttäri-ihminen ja tässä kohtaa korona taitaakin pelastaa mut juhlilta. 😀 Hehe. Ei haittaa yhtään viettää päivää perheen kanssa. Se on mulle juuri se omalta tuntuvin tapa. <3 Sain muuten viestiä, että mun kirjaa on tilattu paljon ennakkoon! APUA! Kuinka ihanaa. <3 En malta odottaa mitä mieltä olette kirjasta.. Jännittää todella paljon sen vastaanotto. Juttelin kuluneella viikolla erään toimittajan kanssa kirjasta (hän oli saanut lukea sen ennakkoon) ja hän oli sitä mieltä, että kirja oli rehellinen ja avasin siinä itseäni ihan uudella tavalla. Toimittaja sanoi myös, että kirja sopii luettavaksi ihan kenelle vain alasta riippumatta. 🙂 Sanoinkin hänelle, että tämä oli juuri sellainen palaute jonka tarvitsin kaiken jännityksen keskelle. Mutta hei laitan tähän vielä kirjan ennakkotilauslinkin, koska tätä kautta kirjan saa alella. Muualta ostaessa tulee kirja maksaa normaalin hinnan verran. 🙂

Huomenna päivä starttaa aikaisin, joten nyt iltapalan ja pesun jälkeen nukkumaan. Tsekkaan vielä vaatteet aamuksi valmiiksi, niin ei tartte säätää enää aamulla. Oon huomannut, että lasten on niin helppo hypätä suoraan vaatteisiin kun aamuisin on usein vielä väsy ja vilu. Aurinkoista uutta alkavaa viikkoa ja hei kertokaa miten teillä menee? <3 Hyvää ystävänpäivää ja kiitos kaikesta tuesta mitä saan teiltä. <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Venla Määttä 15.02.2021

  Itselle kuuluu ihan hyvää, tänää maanantaina on viimeinen päivä etänä (toivottavasti kokonaan viimeinen) tältä erää. On myös aika ihana aloittaa koulupäivä vasta 11.50! ? Ihanaa viikko Sara, Mikko ja lapset! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.02.2021

   toivotaan todella näin <3 ihanaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 2. Moona 15.02.2021

  Kiitos ihanasta blogistasi ? Olen seuraillut jo vuosia… Toivoisin postausta aiheesta, josta ei varmaan saisi toivoa ? Nimittäin mulla on täällä ihan samanikäinen vauva, kohta 11kk, ja keräsin raskauskiloja yli 20,eikä vieläkään kaikki ole tippuneet pois vaikka olen jopa nähnyt vaivaa sen eteen. Imetän vielä, joten ei tietenkään mitään ”superdieettiä” ole tullut kokeiltua, mutta reipasta lenkkeilyä, pilatesta ja jumppaa kylläkin, sekä terveellistä syömistä. Toivoisin siis juttua siitä, miten päästä eroon raskauskiloista tai tarviiko niistä mielestäsi päästä eroon, onko ollut eroja palautumisesta eri raskauksien välillä, vaikuttaako imetys siihen ettei kilot ehkä tipukaan tai kerääkö se nestettä (itsellä ei siis mene sormukset vieläkään kunnolla sormiin). Tiedän, että tämä on ns pinnallinen aihe mutta ainakin omalla kohdalla vaikuttaa niin paljon mielialaankin kun ei vaan kroppa tunnu omalta ja sormetkin on kuin kesähelteellä ? Olisi ihana saada vinkkejä, tukea ja apua tähän ☀? Olen jopa miettinyt vaikuttaako korona-ajan stressi jotenkin tähän palautumiseen? Täällä on lisäksi huonosti nukkuva vauva joten varmaankin myös huonot unet jumittaa aineenvaihdunnan… Sanomattakin on selvää, että vauva on ihanin ja rakkain maailmassa ? Joskus vaan täytyy avautua ja käsitellä myös näitä muutoksia mitä uusi elämänvaihe on tuonut tullessaan. Ihanaa alkanutta viikkoa ☀?

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.02.2021

   Moi Moona! 🙂 Ihana kuulla, että olet ollut mukana jo pidempään <3 hei et arvaakkaan kuinka ajankohtainen tämä aihe on mulla. Tuo sinun teksti olisi voinut olla hyvin mun kirjoittama. Käyn tällä viikolla äitiysfyssarilla ja kartoitan vielä tarkemmin tilannettani ja palaan tähän oman postauksen kera. Mulla ei mene edelleenkään omat farkut päälle ja just pohdin sitä, että ostanko isompaa kokoa vai odotanko, että kroppa palautuu. 🙂 Hei mä kirjoitan tästä pian <3 Paljon ihania hetkiä sinne :))

   Vastaa
 3. Katariina 15.02.2021

  Moi, ihan hyvää kuuluu! Tein päätöksen, että tietoisesti vähennän uutisten lukemista ja näin muutaman päivän jälkeen se jo näkyy fiiliksessä. Kun ei jatkuvasti lue tilanteen masentavuudesta ja epävarmuudesta niin energiaa riittää paremmin. Toki luen hieman Ylen uutisia, jotta tiedän jotenkin missä mennään, mutta ei kaikkia uusimpia uutisia tarvitse aina heti tietää, tärkeimmät saa kyllä kuulla ihan varmasti 😀 Suosittelen kyllä uutisten kuluttamisen vähentämistä, jos on taipumusta selailla niitä pitkin päivää. <3 Ihanaa talvista viikkoa sinne teille ja tsemppiä! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.02.2021

   toi on muuten äärettömän hyvä vinkki.. ja hyvä pointti, että ei tarvitse joka hetki tietää kaikesta 🙂 Mä luen kans yle:ä ja sit HS. Kiitos ja samoin sinne ihanaa talvista päivää! <3

   Vastaa
 4. Jossu 15.02.2021

  Heippa ❤️
  Tänne kuulee ihan hyvää: masussa potkii innokkaasti pieni vauva ja isoveli harjoittelee omaa tahtoaan 2,5-vuotiaana. Kelit on olleet kohdillaan ja parisuhdekin voi pitkästä aikaa paremmin kuin aikoihin. Raskauden myötä maskin käyttö töissä on käynyt aika tukalaksi enkö meinaa jaksaa sekä hengittää että puhua maskin läpi, mutta tästä juttelin jo esimiehelle ja täytyy katsoa miten tilanne elää – toivottavasti helpottaakin vielä 🙂 Eilinen ystävänpäivä tuntui ihanalta kun kokoonnuttiin pulkkamäkeen koko perhe eli 3 sukupolvea. Samalla illalla iski ikävä ja suru kun mietin miten pienetkin kaveripiirit tuntuvat kuivuvan kasaan kun ei pandemian takia olla uskallettu puolin tai toisin tavata kuten ennen. Jännittää vähän jäädä vauvan kanssa kesällä sitten kotiin kun ei ole mamma-kavereita eikä uusia suhteita tässä iässä eikä pandemia-aikana niin vaan solmitakaan :/ Toive että koko pandemian jo pikkuhiljaa helpottaisi elää edelleen ja toivon että jo ensi jouluna viimeistään voitaisiin edes halata rakkaitamme – mieluiten toki jo loppukesästä olisi ihanaa jos tautitilanne sallisi turvalliset pienet ristiäiset.

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2021

   Moikka <3 Voi miten ihana kuulla.. ja hei tuo, että parisuhde voi hyvin, IHANAA!!!! Ei mikään itsestään selvyys 🙂
   Voin vaan kuvitella miltä maski tuntuu koko päivän ja vieläpä raskaana, TSEMPPIÄ!
   Samaa minäkin toivon <3 kaikkea parasta sinne odotukseen ja laitan peukut pystyyn, että löydät mammakamuja vaikka viimeistään leikkipuistoista, muskareista tms. 🙂 Oot ainakin niin superkiva, että ei jää siitä paitsi. Halaus sinne <3

   Vastaa
 5. M 15.02.2021

  Moi! Lukenut jo vuosia blogiasi ja kommentoin harvoin mut pitihän se nyt kun ihan pyysit kuulumisia ruudun toiselta puolelta! ? Koronaan liittyen, ite on ehkä jo vähän turtunut tilanteeseen..! Välillä unohtaa (onneksi) kaiken mut huoli esim. läheisistä on usein läsnä. Varsinkin kun he asuu eri paikkakunnalla ja ei pääse näkemään niin usein. Onneksi videopuhelut! ? Oon töissä päiväkodissa ja maskit on arkipäivää.. ? Odotan innolla, että päästään normaalimpaan elämään! 😀 Mutta, huonomminkin voisi olla, joten sitä yrittää olla kiitollinen kaikesta siitä mitä on ? Kiitos ihanasta blogistasi! ❤ Sekin tuo iloa arkeen ? My day – ja ruokapostaukset suosikkejani! Kaikkee parasta teidän kevääseen! ☀️

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2021

   Hei ihanaa kun kirjoitit, kiitos 🙂 <3
   Ymmärrän.. ja voin vaan kuvitella kuinka maski hankaloittaa arkipäivää ja etenkin lasten kanssa. :/
   Ihana asenne sinulla! Niinhän se on 🙂 Pitää vaan keskittyä siihen mikä elämässä rullaa <3 ihania hetkiä sinne ja hei joo, mäpä teen pian myday tyylisen postauksen! 🙂

   Vastaa
 6. Emmi 15.02.2021

  Ihana postaus jälleen kerran <3Kyllähän tämä koronatilanne jo kyllästyttää. Meidän esikoisen laskettu aika on toukokuussa, joten senkin kannalta olisi kiva jos elämä alkaisi normalisoitumaan…

  Saako kysyä, mistä teidän pinnasänky on hankittu? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.02.2021

   Kiitos <3 Joo voin kuvitella.. toivotaan, että kesällä pääsette liikkumaan pienen kanssa "normaalisti" ja että läheiset jne pääsevät ihailemaan pientä livenä. Meillä äiti kävi viime maaliskuun lopussa lasin takana katsomassa Melinaa :/ Onneksi myöhemmin sitten pääsi sylittelemään. Paljon tsemppiä sinne viimeiseen kolmannekseen <3

   Se on AVAROOMin pinnasänky. Aivan ihana. Ollaan oltu todella tyytyväisiä 🙂

   Vastaa
 7. Maria 19.02.2021

  Heippa Sara ja ihana postaus! ☺️ Mistä olette ostaneet nuo keittiön tuolit – aivan ihanat! ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2021

   kiva kuulla 🙂 tuolit on cobellosta 🙂

   Vastaa
 8. Jokke 22.02.2021

  Hei. Onko kirjaa mahdollista saada myös signeerattuna?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.02.2021

   pitää selvittää! Uskoisin. 🙂

   Vastaa