terkut hiihtolomalta

decoration, design, DIY, koti & sisustus, kuulumiset, lapset

Moi! Halusin tulla kirjoittamaan teille kuulumisia meidän hiihtolomalta. Sain nimittäin äsken mun kirjan ITSE TEHTY ensimmäistä kertaa käsiini. Posti toi päivällä ohuen paketin ja se on nököttänyt tuossa eteisessä. Ajattelin, että se on pr-näyte ja tarkoituksena oli avata se illalla. Kun sain lapset nukkumaan, aloin avaamaan pakettia ja sieltä paljastui kirjani!! Luulin, että se saapuu perjantaiaamuna, joten en osannut yhtään odottaa. Pitää kuvata se teille valoisaan aikaan. Tein äsken pienen pätkän IG- stooreihin. On ihan älytöntä, että yli vuosi sitten alkanut projekti on nyt konkreettisesti edessäni. Melkein kaikki mun työt liikkuu niin nopealla syklillä, että tämä tuntuu poikkeuksellista. 🙂

Ensi viikosta on tulossa aika jännä. Mun kirjan julkaisu on 03.03. ja silloin sen pystyy ostamaan kaupoista tai kuunnella äänikirjapalveluista. 🙂 Tätä kautta saat kirjan muuten hieman edullisemmin. 😉 Kirjaan liittyen tullaan julkaisemaan haastatteluita ja nekin jännittää omalla tavalla. Oon miettinyt julkisuutta viime aikoina ja voisin kirjoittaa tästä tarkemmin pian. Haastiksissa tullaan käsittelemään kirjan lisäksi mun ikää, koska täytän ensi viikolla 30 vuotta. Lisäksi korona tuo ensi viikkoon omat haasteet ja kaikki mahdollinen hoidetaan nyt etänä. Onneksemme meillä on mahdollisuus muokata arjesta mahdollisimman turvallinen.

Laitettiin tänään lapset aikaisin nukkumaan, koska he kaikki heräsi aamulla niin aikaisin. Lomailu ja jatkuva leikkiminen, pelaaminen, ulkona oleminen on omalla tavalla myös väsyttävää. Yritän aina varata lapsille tarpeeksi aikaa levolle. He kun mieluusti keikkuisivat hereillä vaikka kuinka myöhään.

Hiihtoloman parhautta on ollut Ruokaboksi ja se, että ei ole tarvinnut miettiä ruokia sen kummemmin. Mikko osti kaupasta myös ison laatikon Omar munkkeja ja ollaan sulateltu niitä päivittäin. ;D Pakastealtaissa myydään tällä hetkellä Fazerin Berliinimunkkeja ja Omar munkkeja 12kpl pakkauksissa. Sulatus aika on 1h ja mielestäni ne maistuu ihan samalta kuin paistopisteeltä ostettuna, joten voin kyllä ehdottomasti suositella. Aika kiva vierasvara myös pakastimeen. Tosin eipä näinä aikoina paljon vieraita käy. :/

Huomenna ollaan kotosalla ja meinataan vaan leikkiä sekä ulkoilla. Eipä mitään ihmeempää siis tiedossa. Yritän käydä vaatekaappia läpi ronskimmalla otteella.. Olisi ihanaa saada kunnolla tilaa kesäksi. Oon huomannut, että käytän melkein samoja vaatteita jatkuvasti. Tietty tähän(kin) vaikuttaa se, että en käy melkein missään. 😀 Huomenna haluan myös jumpata ja käydä pyöräilemässä. Kävin viime viikolla äitiysfysioterapiassa ja sain sieltä tosi hyvät vatsalihasliikkeet matkaan. Mun lihakset on palautuneet hyvin ja masusta ei löytynyt erkaumaa tms. Silti pitää nyt keskittyä siihen millä tavalla aloitan liikkumisen, jotta tämä hyvä tilanne säilyy ja vahvistuu. 🙂

Miten teidän viikko on sujunut? Ja hei kiitos miljoonasti kaikista viesteistä mitä on tullut kirjaan liittyen. <3 Jaan teille pian lisää fiiliksiä ja kuvia. Toivon niin paljon, että ITSE TEHTY tarjoaa teille jotakin uutta ja pidätte kokonaisuudesta. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Minä vain 24.02.2021

  Miksi et vastaa instagramissa laitettuihin viesteihin?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.02.2021

   Heippa! Mulla tulee satoja viestejä IG:hen päivässä. En harmikseni ehdi edes lukea niitä. :/ Vastaan täällä blogissa ja sähköpostin kautta kaikkiin tulleisiin viestin. Toivottavasti ymmärrät <3

   Vastaa
 2. Annika 24.02.2021

  Ne munkit on todennäköisesti samoja kun mitä paistopisteellä myydään. Tai ainakin kun oon ollut parissa eri kahvilassa töissä niin siellä ne oli just tommosia faxwrilta tulleita pakasteita, jotka vaan sulatettiin ja laitettiin esille ja myyntiin

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   noniiiiin juuri! eipäs ihme, että maistuu ihan samalta 🙂

   Vastaa
 3. Viikko on ollut varsin vaihteleva, mutta siihen on mahtunut todella paljon hyvää. ?On ollut ihanaa viettää aikaa lasten kanssa ihan rauhassa. Ihan parasta. ✨

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   kiva kuulla 🙂 ihanaa, että siellä on ollut rauhaisia hetkiä. Kivoja päiviä sinne lisää 🙂 <3

   Vastaa
 4. Emilia 25.02.2021

  Ne laatikon munkit on täsmälleen samoja kuin paistopisteessä, siellä ne vaan on sulatettu valmiiks. ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   noniin just 😉 mietinkin, että maistuu ihan samalta! 😀

   Vastaa
 5. Sandra 25.02.2021

  Mistä tuo ihanan muotoinen (sipsi)kulho on? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   se on lautanen ja Cobellosta :))

   Vastaa
 6. Jossu 25.02.2021

  Ehkä hieman ohi aiheen mutta naturellien (eli dipittömien) sipsien fanina vinkkaan kokeilemaan myös Taffelin rosmariini-hunaja-sipsejä. Aivan TAIVAALLISEN HYVIÄ! 😀 Alkuraskauden pahoinvoinnista kärsiessäni olin enemmän kuin onnellinen kun voitin näitä Pupulandia-blogin kilpailusta 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   oikeesti 🙂 NAMI! Pakko testata. Kiitos PALJON vinkistä <3

   Vastaa
 7. Ella 25.02.2021

  Hei,
  Maalasitteko itse kotona sisällä seinät vai oliko teillä joku firma hoitamassa tätä? Jos teillä oli joku firma voisitko suositella kyseistä firmaa??

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   meillä kaikki tuli talotoimittajan puolesta (finnlamelli). En osaa tarkemmin sanoa, että mikä firma työn teki. Ei oltaisi itse kyllä onnistuttu saamaan laadukasta jälkeä 😀

   Vastaa
 8. Eve 25.02.2021

  Kävin pitkästä aikaa kampaajalla, ihanaa hemmottelua itselle arjen keskellä. Mies oli järjestänyt pienen yllätyksen tulppaanien, namien, pepsin ja lehtien kera joten olen viettänyt iltapäivää peiton alla lämpimässä, nauttinut omasta ajasta lehtiä lukien ja herkutellen. Harvoin maltan ottaa lunkisti mutta lomani kunniaksi koitan tänään ottaa rennosti. Muuten onkin kaikki päivät touhua täynnä mm. lasten kanssa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.02.2021

   eikä, miten ihanaa <3 kuinka kivasti tehty sun mieheltä.. niin parasta, että toinen varaa omaa-aikaa, jos itse se on vaikeaa ottaa. 🙂 <3

   Vastaa
 9. Sofia 27.02.2021

  Oonko ainoa jonka korvaan tuo ”haastis” sanana tuo mieleen ennemminkin haasteen kuin haastattelun? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2021

   aijaa 😀 en oo tullut ajatelleeksi!

   Vastaa
 10. Mari 28.02.2021

  Moikka! Musta on ihanaa kun kirjotat tätä blogia näin aktiivisesti. Varsinkin kun viimeiset kuukaudet on tuntunut että harva enää päivittää blogiaan näin koronan aikana koska ei ole inspiraatitota, elämä kun on mitä on tällä hetkellä. Sun blogi on aina ollut yks suosikeista joten aina on yhtä ilahduttavaa huomata kun uusi postaus ilmestyy näytölle ❤ Ihanaa kevään jatkoa teille kaikille!!! ✨

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.02.2021

   oi miten ihana kuulla 🙂 Kiitos <33 ja niin kiva, että olet siellä ruudun toisella puolella lukemassa 🙂 Aurinkoa sinne myös!

   Vastaa
 11. Lanttulaatikko 01.03.2021

  Moikka!

  Kiitos ensinnäkin että vastaat aina kommentteihin täällä<3

  ahhaha luin otsikon väärin ekalla kerralla ´´vauva tulossa´´

  Oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinne<3 oot niin aito ja lämmin ihminen

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.03.2021

   Tietty 😉
   Hehehheheh, ehkä tosiaan otsikko johti harhaan, kun niin moni luki ensin väärin 🙂
   Kiitos paljon <3 kauniisti sanottu. Ihanaa viikkoa sinne myös! <3

   Vastaa
  • Sara Parikka 01.03.2021

   Tietty 😉
   Hehehheheh, ehkä tosiaan otsikko johti harhaan, kun niin moni luki ensin väärin 🙂
   Kiitos paljon <3 kauniisti sanottu. Ihanaa viikkoa sinne myös! <3

   Vastaa