maaliskuun suosikit

baby, decoration, design, DIY, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, pohdintaa

Moikka! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää. Viime viikko oli täynnä hulinaa, joten kulunut viikko on mennyt juoksevien asioiden hoidossa ja muuten vain rauhoittuessa. Nyt keskityn siihen, että loppu kevät menee astetta rennommin ja saan nauttia pienten kanssa välillä myös arkivapaista. Kasasin taas kuun suosikkeja teille. Toivottavasti löydätte jotain vinkkejä! <3Sara

Kevät / Aurinko ja valon lisääntyminen on joka kevät yhtä ihmeellistä ja ihanaa. Mulla on hirvee into saada piha käyttöön heti kun se on mahdollista. Meinaan istuttaa ruukkuihin kukkia ja valjastaa parvekkeen käyttöön. Sinne olisi ihana laittaa karnevaalivalot ja joku lekottelupaikka. Odotan sitä, että lumet sulaa ja pääse lenkkeilemään paremmin.

Pääsiäinen & synttärit / Oon viime vuosina tykästynyt pääsiäiseen. Askartelua, rairuohoa, suklaamunia ja KINDERKAKKUA! Ostin laventelin ja vaalean keltaisen sävyisiä kynttilöitä, joten fiilistely on huipussaan. 😀 Maaliskuussa on myös monet synttärit meillä ja lähipiirissä. Tosin tänä vuonna isommat juhlat jää väliin.. <3 En kestä, että meidän pienin täyttää ihan pian 1-vuotta.

Avara luonto / Tehtiin tyttöjen kanssa uusi perinne. Katsotaan joka sunnuntai yksi jakso Avaraa luontoa. Tuntuu, että tytöt nauttii nimenomaan siitä, kun syvennyn heidän kanssa katsomaan. Ihmetellään ja ihastellaan yhdessä luontoa ja jutellaan samalla. Tästä tulee myös lämpimiä muistoja mieleen, kun isäni tykkäsi aina katsoa luonto-ohjelmia.

Savityöt / Kävin alkuvuodesta Studio Savillan savityökurssin ja tein siellä 6kpl kuppeja. Ajattelin, että niihin voisi laittaa soijaa tai vaikka hilloa tms. Keramiikka kestää asianpesukoneen ja uunin. 🙂 Lapset innoistuivat tästä kovasti ja kysyivät saisivatko he tulla joskus mukaan. Nyt koronan aikaa Studio Savilla pitää verkkokursseja ja ainakin meidän perheelle se sopii oikeastaan paremmin. Lasten kanssa on kiva tehdä kotona, kun voi itse valita juuri sopivan hetken. Matilda ja Mimosa jaksoivat molemmat taiteilla saven kanssa yli kaksi tuntia ja saatiin ihanat teokset aikaan. Seuraavaksi viedään ne lasitukseen. 🙂

EXIT / Tämä sarja on ihan paras ja niin karsee samaan aikaan. 😀 Jotenkin niin älytön ja samalla tarpeeksi lähellä.. Kyseessä on Norjalainen sarja, joka perustuu tositapahtumiin. Nyt kausi 2 on juuri julkaistu Yle Areenassa.

Välikausivaatteet / Tilasin tytöille vuorelliset sadehalaarit Kuling merkiltä ja oon aivan ihastunut kyseiseen brändiin. Kauniita kuoseja ja olen ollut ainakin tähän saakka todella tyytyväinen laatuun. Ainakin Baby Shopin kautta löytää 🙂 Veikkaan myös, että nuo vuorelliset sadehaalarit osoittautuu hitiksi kevään tullessa. Oon käsittänyt, että myös päiväkodissa osataan arvostaa kyseisiä välikausivaatteita. ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Tea 12.03.2021

  Moikka ☺️ Tilasitko myös Melinalle haalarin? Pitäs löytää meidänkin 1veelle vuorellinen kurahaalari ? Ihanaa kevättä teidän perheelle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2021

   Mä tilasin Melinalle softshellin, kun ei ollut hänen koossa kurahaalaria.. olis kyllä kätevä 😀 Voi kiitos, samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Juuli 12.03.2021

  Minne Lila on kadonnut? Keramiikka on harrastuksena rentouttava! Olen harrastanut vuosia. Ihanaa kevättä teille kaikille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2021

   Lila on ollut nyt pidempään Mummilla ja Vaarilla. Siellä pääsee usein mökille ja tuntuu, että Lila pääsee nauttimaan ”eläkepäivistä”. 😀 Hirveä ikävä meille kyllä on <3
   Oi miten kiva kuulla :)) Kiitos paljon ja samoin sinne!

   Vastaa
  • Juuli 15.03.2021

   Mummolat on kyllä koirien paratiiseja! Aikaa ja herkkuja piisaa! ?

   Vastaa
   • Sara Parikka 16.03.2021

    Niinpä <3

    Vastaa
 3. Saga 12.03.2021

  Kiva postaus? Pääsiäistä odotan myös! Siinä pääsee suorastaan lomamoodiin, kun on useampi vapaa. Kyllä mainitsemasi sadehaalari on loistava keksintö ? Tämä varhaiskasvattaja tykkää!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2021

   Pääsiäisen vapaat on kyllä parhaita 🙂 Hei jee, huippua kuulla <3

   Vastaa
 4. Tuuli 13.03.2021

  Liikutti toi Avara luonnon katsominen yhdessä. Myös me katsottiin lapsuudessa isin kanssa Avara luontoa lauantai-iltaisin. Mun isä menehtyi viisi vuotta sitten ja on jäänyt niin lämmin muisto siitä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2021

   Ihana kuulla, että siellä sama muisto <33

   Vastaa
 5. Milja Sofia 13.03.2021

  Siis Apua, tuo Exit-sarja oli koukuttavan mielenkiintoinen, mutta myös ällöttävällä tavalla rehellinen. En tiennyt, että sarjaan on tehty toinen tuottari. Kiitos vinkistä, pakko katsoa sekin. 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2021

   noniinpä! Hei joo iso suositus kakkos kaudelle 🙂

   Vastaa