Eteinen

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus, me

Moi! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää. 🙂 Kuvailin eilen meidän eteistä, joka alkaa olla aikalailla valmis. Muuton yhteydessä kapea hylly jäi eteiseen  ja nyt sen paikalle ollaan saatu penkki. Huomattiin, että kaivataan paljon enemmän penkkiä kuin hyllyä ja se mahdollistaa myös takkatulen näkymisen heti ulko-ovelta. 🙂 Yritin kaivaa kuvaa before hengessä, mutta en löytänyt mitään järkevää.. :/

Meillä on iso eteiskaappi, jonka toinen puoli on lapsille ja toinen meille aikuisille. Meidän kaikki takit ja kengät eivät mahdu sinne, vaan päivitän eteisenkaappia kerran-pari kaudessa. Nyt pitäisikin taas siirtää lämpimät toppatakit odottamaan ensi vuotta. Oon myös huomannut, että käytän vain muutamia kenkäpareja, joten niiden osalta voi huoletta pitää ihan minimiä eteiskaapissa. Meillä on lämmin varasto ja siellä heti oven vieressä hylly kengille, niin että näen yhdellä silmäyksellä mitä siellä on. Tämä jeesaa paljon arkea ja myös eteiskaapin tilannetta, kun osa kengistä/takeista voi olla siellä. Taidan muutenkin mennä vähän kausissa takkien ja kenkien suhteen.. Silleen, että käytän pitkään samoja ja sitten taas saatan unohtaa ne vuodeksi. 😀

Meidän eteisessä on käytetty lähinnä murrettuja sävyjä ja kaikki materiaalit ovat sellaisia, jotka kestävät lapsiperheen arjessa. Jos on kurainen sää ja lapset ovat olleet leikkimässä niin silloin he tulevat kodarin kautta sisälle. Kodinhoitohuoneessa on mahdollisuus puhdistaa ja kuivattaa vaateet ilman säätöä. Jännitin alkuun vaaleaa mattoa, mutta uskalsin tilata sen kun se soveltuu myös julkisiin tiloihin. Ihan turhaan mietin, koska matto on osoittautunut todella hyväksi. Ihan muutaman kerran olen napannut siitä paikallisesti kuraa tms pois.

Mun mielestä eteisessä yksi tärkein juttu on käytännöllisyys ja, että homma toimii kun tullaan sisään. Tykkään myös siitä, että eteiskaappi ei pursu vaan sinne aidosti mahtuu ne kengät jne, joten ne on myös helpompi nostaa samantien omalle paikalle. Isommat tytöt osaavat jo suht hyvin siivota omat jäljet, mutta useimmiten (ainakin tällä säällä) ulkovaatteet jäävät eteiseen lattialle tai koukkuun kuivumaan ennen kaappiin menoa. Pidetään tyttöjen eskari & viskari reput myös eteisessä aina seuraavaa päivää varten.

Meille on itseasiassa tulossa ammattijärjestäjä, supertaitava Kiira! Sain hänet myös mun kirjaan ja ihailen kovasti tämän nuoren mimmin tapaa luoda uraa. Kiinnostaisiko teitä kuulla enemmän mitä Kiira meillä tekee ja miten koen ammattijärjestäjän palvelun. Oon ihan yllättynyt kuinka paljon asiaa mulla tästä aiheesta olisi. 😀 Oon ollut niin fiiliksissä siitä, että muuton jälkeen saadaan kaikki kunnolla omille paikoilleen.

Hei kivaa keskiviikkoa sinne! Toivotaan, että ensi viikolla saataisi jo keväisemmät säät. <3Sara

 

Eteisen matto / VM-Carpet / saatu

Penkki / Jotex

Peili / Cobello

Koukut / Muuto

Avainteline / Block

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. Heidi 17.03.2021

  Ei liity postaukseen mutta silmääni pisti sun ihana huppari ? mistä se on?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.03.2021

   Kiitos 🙂 Se on Röhnischin! Aivan ihana päällä!

   Vastaa
 2. Mari 17.03.2021

  Ihana eteinen ja koko talo. Millä olette käsitelleet noi seinät. ?itselläon hirsitalo ja vaaleammaksi haluttaisiin.

  Vastaa
 3. Anne 18.03.2021

  Ei liity aiheeseen, mutta eikös teidän tytöillä ole kulingin välikausihaalareita? Arvon tässä mitä kokoa ottaisin kun tyttö nyt 73,5cm niin oisko 86 liian iso, mutta sais kyllä sopia koko kesänkin

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.03.2021

   hmm.. veikkaan kyllä, että 86 voisi olla liian iso. Ainakin Melinalle se 80 on reilu.. Toivottavasti saatte hyvän haalarin oikeassa koossa. 🙂

   Vastaa
 4. Laura 18.03.2021

  Niin kaunista teillä <3 Ja hei kiinnostaisi ehdottomasti kuulla enemmän ammattijärjestäjän palvelusta ja kädenjäljestä! 🙂

  Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.03.2021

   kiitos <3 hei mahtavaa, palaan tähän 🙂

   Vastaa
 5. R 18.03.2021

  Kaunista ?! Ammattijärjestäjän palvelusta kiinostaisi myös kuulla enemmän !

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.03.2021

   kiitos 🙂 hei kiva kuulla!!

   Vastaa
 6. Milea 19.03.2021

  Ihanan näköistä!

  Jäin vain ihmettelemään, että millä ihmeen taikakonsteilla saatte pidettyä tuon lattian puhtaana? Kuvista voisi luulla ettette ikinä kulje tuosta ovesta?
  Eikö lattiassa näy jokaikinen pieni hiekanmurunen? Meillä on eteisessä koko lattian peittävä musta matto, mutta silti tuntuu että siinä on koko ajan kauheasti likaa. Ja toinen kysymys, miten tuo matto pysyy puhtaana, kun eikö siihen tartu ihan kaikki hiekat ja kivet kengänpohjista?

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2021

   kiitos <3

   Lattia meillä pestään joka toinen viikko ja imuroidaan (varsi-imurilla) melkein joka päivä. Lattiasta näkyy kyllä, mutta ei pahasti.. kiven pinta on luonnossa hieman "eläväinen". Mattoon tarttuu kyllä kiviä jne, mutta puistellaan matto viikottain ulkona ja se riittää. Meillä on etuovella terassi ja siinä ulkomatto, joten veikkaan että suurin määrä liasta jää siihen. 🙂

   Vastaa
 7. Elina 20.03.2021

  Ehdottomasti kyllä kiinnostaisi kuulla mitä Kiira tekee teillä! Itse tykkään että kaikille tavaroille on paikka ja ne ovat kauniisti järjestyksessä. Ja juuri minulla on kotona järjestelyt meneillään, joten tämä aihe kyllä kiinnostaa! 🙂 ihana koti teillä ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2021

   hei huippua kuulla 🙂 Kiitos paljon <3

   Vastaa
 8. Kati 20.03.2021

  Tuo on ihana, miten eteinen ”sulautuu” taloon, eikä ole sellainen ns. erillinen kongi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2021

   kiitos 🙂 vaikka välillä kyllä kaipaisin kaiken arjen keskellä, että eteinen olisi piilossa :DD

   Vastaa
 9. Jaana 20.03.2021

  Hei! Ehdottomasti kiinnostaa kuulla ammattijärjestäjän vinkkejä! ? ihana koti teillä ja sulla on upea blogi ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2021

   huippua 🙂 Palaan siis tähän 😉 <3

   Vastaa
 10. Hanna 23.03.2021

  Mistähän tuota avaintelinettä löytäisi, kun ei googlaamalla löytynyt mitään? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2021

   voi vitsit en osaa yhtään sanoa, kun tuo on vuosia vanha 🙂

   Vastaa
 11. ANJA 26.03.2021

  Olette niin ihana, positiivinen perhe. Mikä varsi-imuri teillä on. Onko se tehokas? Pajunkissat kannattaa laittaa maljakkoon ilman vettä. Näin eivät ala ”kukkimaan” ja kestävät loputtomiin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.03.2021

   Kiitos <33 meillä on Dyson v11, ei käytetä mitään muuta 🙂

   aijaaaaa, en tiennyt 😀 Kiitos kun kerroit <3

   Vastaa