päivä mun kanssa – PERJANTAI

me, pohdintaa

Moikka! Ihanaa viikonloppua! <3Sara

06.40.-09.00 / Heräsin ensimmäisenä. Ulkona näytti valoisalta ja mietin nukuttiinko pommiin (sitä ei tapahdu tyylii ikinä :D). Hetken ehdin köllötellä, kun Melinan huoneesta alkoi kuulumaan juttelua. Myös Matilda heräsi ja alkoi heti pukemaan eskaria varten. Siirryttiin alakertaan ja tehtiin aamupesut. Join ison pullon vettä (oon nyt muutaman viikon juonut aamuisin tyhjään vatsaan noin puoli litraa vettä) ja laitettiin aamutelkkari päälle. Mikko ja Mimosa valui ala-kertaan ja tein tytöille aamupalaa. Mikko keitti kahvia ja mä laitoin mun osuuden suoraan termariin. Lähdin viemään Matildan eskariin ja kävin samalla kaupassa viikonloppua varten. Aamuisin ihmisiä on niin vähän liikkeellä, että saa ihanan rauhassa hoitaa ostokset. Luin nopeasti myös aamun uutiset Yle:n ja HS:n sivuilta.

09.00-12.30 / Melina nukkui aamupäikkärit, mä tein hommia koneella + söin aamupalan. Mimosa katsoi telkkaria ja teki Oppi&ilo tehtäviä. Tykkään muuten ihan älyttömästi noista Oppi&ilo tuotteista. Niiden parissa lapset oppii paljon ja aika kuluu mukavasti. 🙂

12.30-16.00 / Lähdin ajamaan luonnonsuojelualueelle ja kuuntelin autossa podcastia. Treffasin ystäväni ja ihailtiin kilpaa aurinkoista ilmaa. Tehdään töitä samalla alla, joten kävelyn lomassa pystyi purkaa työhön liittyviä asioita + samalla juteltiin tietty kaikesta muustakin. Ystäväni oli ottanut eväitä mukaan ja paistettiin laavulla makkaraa, juotiin lasit skumppaa ja syötiin suklaata. Aivan ihana yllätys häneltä. Retken jälkeen hain leikkipuistosta lapset ja Mikon. Mentiin kotiin ja tehtiin lapsille välipalaa.

16.00-18.30 / Mikko ja vanhemmat lapset lähti futikseen ja mä siivoilin Melinan kanssa kotona. Tai no mä siivosin ja hän sotki. Tällä hetkellä parasta on nimenomaan purkaa kaikkea ja tutkia uusia tavaroita jne. Mun lehtipino sai kyytiä. 😀 Melina on myös jatkuvasti kiipeämässä sohvalle, mutta hän ei ole vielä oppinut tulemaan alas.. joten saa olla vahtimassa.

18.30-22.00 / Tytöt tulivat hesen kautta kotiin ja herkuteltiin hamppareilla. Melina meni nukkumaan ja pelattiin monta kierrosta UNO:a. Isommat tytöt meni kylpyyn ja me laitettiin sauna päälle. Kylvyn jälkeen pieni iltapala ja lapset siirtyivät nukkumaan. Me käytiin saunassa ja mua alkoi väsyttää ihan hirveästi. Uni tuli heti kymmenen uutisten jälkeen. <3 Oli perjantait vähän erilaisia kymmenen vuotta sitten. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Jutta Rantanen 20.03.2021

  Ihana postaus, näitä on niin kiva lukea! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2021

   oi miten kiva kuulla 🙂 <3

   Vastaa
 2. Nadine 20.03.2021

  Ihanan rento mutta tapahtumarikas perjantai teillä. Meillä saatiin juotua kahvit, kuvasin prosessin yhteisömme Kahvi-juttua varten (https://viaperasperaadastra.com/2021/03/05/perjantai/), johon olen tarvinnut lisää kahvia. Siihen saavutukseni siitä päivästä jäivätkin ?.

  Ihanaa perjantaita teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.03.2021

   :))

   Vastaa
 3. Kia Lehtonen 20.03.2021

  Tykkään niin seurata sun blogipostauksia, ja katsella sun instagramia? Kuuntelen myös usein sun ja Johanna Puhakan PAPU-pata podcastia uudelleen aina kun touhuan kotona. Tykkään niin kun sä oot inspiroiva, kaunis ja upea persoona?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2021

   voi ei miten ihana viesti. <3 KIIIIIITOS 🙂 mahtava kuulla!!!

   Vastaa
 4. Kristiina 20.03.2021

  Ihana postaus <3 Kuuntelin just sun kirjaa, sulla on aivan mahtava tapa tehdä tätä työtä! Sopivan nöyrä ja positiivinen asenne 🙂 Etenkin sun positiivisuuden tärkeyden merkitys on tässä korona-ajan keskellä korostunut. Kiva lukea välillä vähän kevyempää kaiken uutisvilinän ja somemyrskyjen keskellä. Papupata-podia olen myös huomannut kaipaavani, onko teillä suunnitelmana jatkaa vielä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2021

   kiitos tuhannesti<3 Kannustus merkitsee paljon!

   En yhtään tiedä.. Johanna on nyt ulkomailla 😉 niin saapi nähdä kun saadaan mimmmi suomeen! 🙂

   Vastaa
 5. Hanna 20.03.2021

  Ihanan kuuloinen päivä <3 Tykkään niin kovasti sun tyylistä kirjoittaa, sun blogia on ihana seurata!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2021

   voi kiitos 🙂 aivan ihana kuulla <3

   Vastaa
 6. Mummu lapista 20.03.2021

  Hei! Voi että minä nautin näistä sun jutuista. Jotenkin mummulle tulee hyvöä mieli olla mukana Teidän touhuisssa. Tää koronaika on aika karmeeta. Mutta onneksi sun blogia on ihan lukea. Hyvää loppuviikkoa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2021

   voi miten ihana kuulla <3 paljon lämpimiä terkkuja täältä ja mukavaa viikkoa! 🙂

   Vastaa
 7. Pihlaamanda 21.03.2021

  Ihana Sara ja sinun perhe?
  Näitä ”päivä mun kanssa” postauksia on ihana lukea. Voisitko tehdä lisää tämän tyylisiä postauksia ja asuideoita? Mukavaa viikkoa kaikille?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2021

   ihan huippua kuulla 🙂 Ja hei jooo, kiva vinkki! Mä teen 🙂 Ihanaa viikkoa sinne myös <3

   Vastaa
 8. ida ihana 22.03.2021

  Ihana postaus ja UNO toimii kyllä aina! 🙂
  Halusin tulla myös kiittämään ihanasta uudesta kirjasta, olen saanut siitä paljon inspiraatiota myös sivutoimisena yrittäjänä!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2021

   Eikä! <3 kiitos älyttömän paljon 🙂 Kaikkea parasta sinne kevääseen!!

   Vastaa
 9. Anniina 22.03.2021

  Hei sara voisko tehdä yhteistyötään lindex farkkujen kanssa

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2021

   Sellaista ei ole tulossa.. kaikkea parasta sinne! 🙂

   Vastaa
 10. Kaisa 24.03.2021

  Hei Sara!
  Huomasin instan kautta storyn (useita päiviä sitten) missä teit pikameikin. Voisiko tällaista tulla vielä instaan tai tänne blogiin? 🙂 itseä tuoreena äitinä kiinnostaisi ja samoin tuotteet mitä käytät, näytät aina niin hehkeältä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.03.2021

   Voi kiitos.. <3 en kyllä läheskään aina jaksa meikata tai ole hehkeä, mutta aina kun jaksaa niin siitä tulee itselle kiva olo. 🙂 Hei mä voisin tehdä tänne blogiin sellaisen heti ens viikolla 🙂

   Vastaa
 11. elsa 19.04.2021

  näitä on ihana lukea <33

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2021

   ihana kuulla, kiitos 🙂

   Vastaa