kevään parhaat vaatteet

design, lapset, liikunta, me, muoti, ootd, tyyli

Kaupallinen yhteistyö North Outdoor

Moikka! Tutustuin suomalaiseen tuotemerkkiin North Outdooriin viime vuonna ja olen siitä saakka käyttänyt heidän neuleita viikottain. North Outdoorin pääraaka-aine on merinovilla ja heidän kaikki vaatteet on suunniteltu Suomessa. Tuotteiden villa on mulesing-vapaata, tekstiilit Ökö-Tex-sertifioituja ja vaatteissa käytetyt merinovillalangat ovat Woolmark-sertifioituja. Syksystä alkaen All Day– malliston housut ovat olleet mulla kovassa käytössä arjen ulkoiluissa ja kotona. Oon huomannut, että nykyään vaadin vaatteilta ihan eri tavalla ominaisuuksia kuin esimerkiksi kymmenen vuotta sitten. Nyt kun juoksen (kirjaimellisesti :D) lasten perässä ja arki on aktiivista, niin vaatteiden on syytä pysyä menossa mukana.  🙂 Merinovillaan jää jollain tapaa koukkuun, koska materiaali on kerrassaan niin täydellinen. Tykkään myös pukea lapsille mahdollisimman hengittävät ja toimivat vaatteet, niin että ne tukee liikkumista eikä päinvastoin.  Vihreä hupparimekko ja ihanan kevyet olohousut

North Outdoorin suosittu All day– mallisto on täydentynyt uusilla sävyillä ja tuoteuutuuksilla. Nostin tähän postaukseen muutamat mun suosikit ja mietin niitä nimenomaan monikäyttöisyyttä ajattelen. Parasta All day- mallistossa on se, että materiaali on merinon ja bambun yhdistelmää. Vaatteiden ulkopuoli on 100% merinoa ja kankaan sisäpuoli kutittamatonta bambukuitua. Tämä takaa sen, että vaate tasaa luonnostaan lämpötilan vaihteluita ja pitää ihon lämpimänä/viileänä tarpeen mukaan. Suomen kevät ja kesä on sään osalta niin vaihtelevaa, että kevyet mutta samalla lämmittävät vaatteet ovat usein ne varmimmat valinnat.

All day- malliston vaatteet ovat myös todella helppohoitoisia ja usein pelkkä tuuletus sekä paikallinen tahranpoisto riittää! 🙂

Kevyt ja pehmeä Naisten huppari sekä nuorten huppari

Matilda ja Mimosa ovat molemmat lämminverisiä ja etenkin keväisin he ovat koko ajan ottamassa pitkähihaisia pois. He ihastuivat todella paljon All Day– malliston nuorten vaatteisiin, juurikin sen viileän tunteen vuoksi. Vaatteet sopii erityisen hyvin aktiiviselle lapselle/nuorelle ja vaihteleviin sääolosuhteisiin. Tykästyttiin myös siihen kuinka mallistosta löytyi samistelutuotteita mulle ja tytöille. Leimekko on löytynyt meidän päältä nyt useana päivänä. Kannattaa kurkata myös mekon muut värivaihtoehdot! Naisten mekko ja nuorten mekko

Mulla on kaikissa näissä vaatteissa koko S, vaikka normaalisti käytän M kokoa. Sanoisin, että mitoitus on siinä mielessä reiluhkoa. Toisaalta All Day– mallisto on ehkä sellainen, että istuvuus toimii paremmin jos vaate ei ole liian väljä. North Outdoorin neuleet sen sijaan tykkään ottaa M koossa juurikin sen reilun fiiliksen vuoksi. 🙂 Suosikkina täytyy nostaa vielä tämä Flo-toppi. Aivan ihanan kevyt ja täydellinen alustoppi. Haluan vielä vinkata, että Äitienpäivä lähestyy ja sitä ajatellen ehtii vielä hyvin tilata kotiin. Tai vaihtoehtoisesti voi ostaa lahjakortin. 🙂 North Outdoorin vaatteet tulevat todella kauniissa paketeissa, joten siinäkin mielessä toimii lahjana erittäin hyvin. 🙂 Mulla on teille alekoodi sara15, jolla saa 15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista North Outdoorin sivuilta 24.4.-8.5. (alekoodia ei voi yhdistää lahjakortteihin). Täältä pääset tutustumaan mallistoon lisää. <3Sara

ps. North Outdoorin sivuilta löydät (TÄÄLTÄ) lisäksi arvonnan, josta voit voittaa itsellesi vapaavalintaisen tuotteen heidän verkkokaupastaan. Arvonta on voimassa 24.4.–2.5. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Marine 25.04.2021

  Aivan mielettömän upeita vaatteita,olen itse pyrkinyt myös ostamaan vähemmän ja nahdollisuuksien mukaan satsaamaan laatuun. Taaperon ja koirien kanssa kun touhuaa pihalla niin on hyvä olla mukavat ja toimivat vaatteet jotka ei hiosta. Ihnaa kevättä teidän perheelle :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.04.2021

   sama homma täällä 🙂 Oon myös huomannut, että ei tee mieli laittaa muita kuin miellyttävältä tuntuvia vaatteita päälle 🙂
   Kiitos paljon, samoin sinne teidän perheelle 🙂

   Vastaa
 2. Pinja-Sofia 26.04.2021

  Ihania vaatteita ja asukokonaisuuksia 🙂 Söpöä, kun lapsille saa mäzäävät asut äitin kanssa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.04.2021

   Kiitos paljon 🙂 <3 eiks vaan!! Hei kivaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 3. Joku 26.04.2021

  Rakastan merinovillaa, mutta reitevänä ihmusenä kaikista hankkimistani housuista on reidet hiutuneet puhki alle vuoden käytöllä. Olisikohan tämä bambuyhdistelmä paremmin hankausta kestävää?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.04.2021

   Heippa! 🙂 Bambu on myös luonnonmateriaali ja tämä yhdistelmä ei kestä sen paremmin hankausta :/ en uskalla siis luvata! Mukavaa viikkoa sinne <3

   Vastaa
 4. Anja-Riitta Matilainen 28.04.2021

  Flo oli paras.

  Vastaa
 5. Sirpa 05.05.2021

  Aivan ihania ja rentoja vaatteita.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2021

   kiitos 🙂 Mäkin tykkään näistä kovasti! <3

   Vastaa