Hiusten hyvinvointi

Beauty, design, kauneus, me

Kaupallinen yhteistyö HairLust

Alekoodilla SARA20 saa 20% alennusta kaikesta HairLustin sivuilta. Alekoodi on voimassa 13.05. saakka thehairlust.fi

Moikka! Te tiedätte, että tykkään hiusjutuista ja oon jo pidemmän aikaan kasvattanut hiuksia. Mulla on aika hentonen ja lasimainen hius, joten se kaipaa paljon tukea ja hoitoa kasvuun. Oon aina haaveilut pitkistä hiuksista, mutta sitten jossain kohtaa kyllästynyt projektiin ja käynyt leikkaamassa pidemmän pätkän pois. Mun edellisestä kampaaja kerrasta on vajaa vuosi ja veikkaan että en ihan hetkeen ole menossa uudestaan. Tykkäsin kovasti vaaleista raidoista (joita laitettiin viime kesänä), mutta mun latvat ei olleet ihan samaa mieltä. Tuntuu, että etenkin mun hiukselle vaalennus on vaan liikaa. Toisaalta tykkään kovasti myös mun omasta väristä ja siitä luonnollisesta lookista minkä se antaa. Katsoin muuten juuri vanhoja IG-kuvia ja videoita, niin mun hiukset on kyllä kasvaneet tosi paljon viime syksystä. Jeee!

Aloin käyttää HairLustin tuotteita muutama kuukausi takaperin ja nyt ajattelin kertoa teille millaisia kokemuksia minulla on. HairLust– tuotteet ovat kehitetty erityisesti edistämään hiustenkasvua ja hyvinvointia. Aika lupaavaa ja just sitä mitä mä tarvitsen! Suurin osa tuotteista on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, vegaanisia ja Pohjoismaissa valmistettuja – ja kehitetty erityisesti Pohjoismaissa asuvien hiusten tarpeille ottaen huomioon yleiset hiustyypit, ongelmat ja sääolot. Kokonaisvaltainen hiustenhoito on just se mitä mä kaipaan kutrieni tueksi. Kauniiden purkkien lisäksi oon kokenut tuotteet toimiviksi ja ottanut Hair Growth Formula Gummies vitamiinit osaksi jokaista aamua.

Täytyy myös ihan aidosti hehkuttaa purkkien kauniita sävyjä, koska nautin kaikesta visuaalisesta ja HairLustin tuotteet on niin kauniita, että ne saa ihan mieluusti olla esillä!

Tämän hetken TOP 3:

Hair Growth Formula Gummiesit ovat tervettä hiustenkasvua tukevia hyvänmakuisia, pureskeltavia vitamiineja. Ne ovat herkullisia, sokerittomia, vegaanisia, täynnä hiuksille tärkeitä vitamiineja ja mineraaleja.

Hair & Scalp Detox Scrub – kuorinta on tarkoitettu shampoon korvaavaksi syväpuhdistavaksi tuotteeksi, jota voi käyttää vaikka kerran viikossa. Moni kuorii kasvoja ja vartaloa, mutta päänahka unohtuu. Päänahan pitäminen hyvässä kunnossa on kuitenkin edellytys terveelle hiusten kasvulle. Tuote on ekologinen, vegaaninen ja sulfaatiton. Tuotteesta tulee ihanan puhdas ja raikas tunne päänahkaan. Iso suositus! 🙂

Eyelash Enhancing Serum – Oon käyttänyt ripsiseerumia säännöllisesti ja huomannut kuinka upean vaikutuksen sillä saa kuukauden jälkeen. Ripsiseerumi edistää ripsien kasvua ja samalla hoitaa ripsiä. Olen myös todella tarkka siitä millaista tuotetta laitan ripsien tyveen. Lue täältä tarkemmin mitä hyvä ripsiseerumi sisältää! 🙂 HairLustilta löytyy myös kulmakarvaseerumi, jos olet aina haaveillut tuuheista kulmista! Pitää ehkä itsekin testata seuraavaksi kulmakarvaseermia. 🙂

Tulevaa kesää ajattelen mun tarkoituksena on antaa hiusten kasvaa, napsasta ehkä sentti latvoista ja antaa hiusten olla mahdollisimman luonnollisina. Käytän aika harvoin fööniä, suoristusrautaa tai muita voimakkaita tuotteita hiuksille. HairLustin harjat sen sijaan on käytössä mulla ja tytöillä päivittäin. Mun suosikki on bambusta valmistettu Large Paddle Brush sen leveän ja ison koon vuoksi. Tytöt taas tykkää eniten sirosta ja näppärästä HairLust Detangle Wet Brush -harjasta. Sen avulla takut on suihkun jälkeen selätetty hetkessä.

HairLust valmistaa siis tuotteita kokonaisvaltaiseen hiustenhoitoon sisäisesti ja ulkoisesti keskittyen erityisesti hiusten kasvun edistämiseen. Jos haluat testata tuotteita, niin alekoodilla SARA20 saa 20% alennusta kaikesta HairLustin sivuilta. Alekoodi on voimassa 13.05. saakka thehairlust.fi. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Tuija 12.05.2021

  Heu Sara,kiitos alekoodista,tilasin Hair & Scalp Detox Scrub-hiuspohja kuorinta-aineen ja sain vielä toimituksen ilmaiseksi kun tilasin uutiskirjeen ??

  Mukavaa kesää teille ?,

  t Tuija

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.05.2021

   hei mahtavaa 🙂 toivottavasti tykkäät!
   Kiitos samoin sinne <3

   Vastaa