kesän hehku

Beauty, DIY, kauneus, kuulumiset, me

mainos TanRevel

Moi! Osa teistä on ehkä mun IG:stä huomannut, että oon käyttänyt jo vuoden verran TanRevel tuotetta aina kun oon kaivannut päivetystä. Lopetin auringonoton jo melkein kymmenen vuotta sitten ja sen jälkeen oon keskittynyt lähinnä suojaamaan itseni auringossa. Samalla rakastan sitä hehkua ja päivettymistä minkä aurinko saa aikaan, mutta onneksi sen saman glown voi saada myös turvallisesti kauneustuotteilla. 🙂

Koodilla GLOWSARA saa 20% alennusta kaikesta TanRevelin sivuilla.

Tänään 30.05. TanRevel on julkaissut kaksi uutta tuotetta = Glow Peel Pads ja Golden Brown Tanning Mousse. Oon saanut nämä tuotteet viikko sitten testiin ja nyt kerron miten ne toimii mulla. 🙂 Meikkaan noin kahtena – neljänä päivänä viikossa ja koen, että puhdas iho sekä päivetys tekevät todella paljon ilmeelle ja en näytä läheskään niin väsyneeltä. 🙂 Nyt kun illat on valoisia niin musta on kuoriutunut yökukkuja. 😀

Glow Peel Pads – Siirtää ja kuorii kuollutta ihosolukkoa pois sekä kosteuttaa ihoa. Tuotteen avulla saa rusketuksen pysymään pidempään sekä entistä tasaisempana. Tosin mulla ei ole koskaan ollut TavRevel:in kanssa mitään ogelmaa tasaisuuden kanssa, että senkin puoleen aivan mieletön tuote. Mä myönnän, että oon aika huono valmistelemaan ihoa itseruskettavan laittoon, mutta nyt halusin testata sen vaikutuksen ja kokeilin näitä uutuus Glow Peel Pads:ejä.

Glow Peel Pad – ohjeet:

 1. Puhdista kasvot
 2. Levitä pehmustelappu varovaisesti kasvoille ja anna ihon imeä vitamiineja
 3. Anna vaikuttaa 2-3minuuttia ja huuhtele kasvot lämpimällä vedellä. Varo silmänympärysihoa sekä huulten aluetta.
 4. Glow Peel Pads:ia kannattaa käyttää 18-24 tuntia ennen TanRevel:in tuotteita. Tämä ihon ennakkopuhdistus auttaa rusketusta säilymään pidempään! 🙂

En ole aikaisemmin käyttänyt vastaavanlaista tuotetta ja tykkäsin siitä kuinka helppo ja vaivaton ”kuorinta” oli. Monesti mulla jää kuorinta väliin ehkä juuri siitä syystä, että pitää levittää kasvoille tuotetta ja odottaa että se kuivuu jne. Nyt pelkkä lapulla pyyhintä ja parin minuutin odotus ja sitten olikin jo valmista! 🙂 Yllätyin todella siitä kuinka hyvin Glow Peel Pads nappasi epäpuhtauksia iholta pois. Nenän pinnassa olevat mustapäät katosi ja iho tuntui puhtaalta. Mulla on aika herkkä + pintakuiva iho ja sitä ajatellen tämä tuote ei ollut yhtään liian voimakas tai pesevä. Odotan jo, että pääsen testaamaan uudemman kerran.. ja hei  Glow Peel Pads on muuten myös vegaaninen ja gluteeniton!

Seuraavana iltana oli sitten TanRevel:in vuoro. 🙂 Latasin konetta ja tsekkasin, että sävyä on tarpeeksi koneessa. Käytän näin kesän kynnyksellä Luxury Dark sävyä, joka antaa asteen verran syvemmän päivetyksen.

TanRevel – ohjeet: 

 1. Kasvojen puhdistus
 2. TanRevel levitys noin 15cm kasvoilta ja kahden minuutin ajan.
 3. Tuote on helppo ”sumuttaa” ja se tuoksuu miellyttävältä
 4. Levityksen jälkeen kannattaa olla levittämättä kasvoille mitään muuta tuotetta vähintään yhden tunnin ajan. 🙂 Mä usein laitan TanRevel:in illalla jolloin se saa vaikuttaa läpi yön ja tulos on paras mahdollinen.
 5. TanRevel ei tahmaa, se on vegaaninen ja antaa luonnollisen sekä tasaisen päivetyksen.

Mä käytän TanRevel:iä noin joka toinen viikko ja aina jos kaipaan extra hehkua kasvoille. TanRevel ei ole koskaan jättänyt mun kasvoille raitoja tai ollut ongelmallinen esim huulten ympärillä. Kaiken kaikkiaan aivan ihana tuote! Olen odottanut heiltä koko vartalolle suunnattua rusketusainetta ja nyt ihan innoissani testannut myös Moussea. Alla näkyy ennen ja jälkeen kuvat! Tykkään eniten juuri siitä, että rusketuksesta tulee luonnollisen näköinen päivetys! 🙂

 

Kannattaa tsekata myös TanRevel:in pakettitarjoukset: Spraytan kit + Glow Peel Pads 89,90€ ja Golden Brown Tanning Mousse + Tanning Mitt 37,50€. + tämän paketin päälle voi vielä hyödyntää mun 20% alekoodin GLOWSARA.

Tänään saadaankin nauttia aivan upeasta säästä! Ihanaa sunnuntaita sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

 1. Pinni 30.05.2021

  Hei, eikö sinulla vain korostu ihon värivirheet ja maksaläiskät laitettuasi tätä rusketusta? Olen itse ihan hukassa, kun kaikki hiukan tummemmat kohdat muuttuvat aina vaan tummemmiksi ja näkyvimmiksi. Mikä neuvoksi? Kiitos!

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.05.2021

   hmm.. enpäs ole muuten ajatellut. Mä en ole ainakaan huomannut, että näin kävisi. Mulla on poskessa pieni maksaläiskä näkyvällä paikalla, joten olisin taatusti huomannut, jos se tummuisi. En tosin tiedä käyttäytyykö iho eritavalla riippuen ihmisestä.. Etenkin tanrevel kasvojen ”sumutin” laite on todella hyvä ja mitään ongelmaa rajojen tms kanssa ei ole ikinä ollut. 🙂

   Vastaa