viikon parhaat

decoration, design, DIY, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, resepti, ruoka, tyyli

Moi! Alla viikon parhaat ja muutama vinkki. Ihanaa pian alkavaa viikonloppua! <3Sara

 • Kesä ja lämpö josta ollaan saatu nauttia jo monta viikkoa. 🙂 Tytöillä alkaa tällä viikolla parin kuukauden L O M A ja tuntuu, että sitä odotetaan koko perheessä. Saa hetken taukoa aikaisista aamuista, kuskailusta, eväiden muistamisesta jne. 😀 Kyllä aina ennen lomaa alkaa rumba tuntumaan.. Hehe! Me lähdetään lasten kanssa viikonloppuna yöksi Helsinkiin ja Mikolle tulee kavereita katsomaan Suomen EM matsia. 🙂 Odotan hotellireissua tosi paljon ja on kivaa juhlistaa loman alkua spesiaalilla tavalla.
 • Mä sain rokotuksen! Huomasin ihan sattumalta, että Espoon tänä vuonna 30-34 täyttävien ajanvaraus olikin auennut ja sain klikkailtua ajan heti tällä päivälle. Rokotus hoitui ihan muutamassa minuutissa ja kaikki oli järjestetty todella hyvin! 🙂
 • Valkosipulipasta, jota oon kuolannut Vappu Pimiän IG:ssä monet kerrat. Resepti on äärimmäisen helppo ja oli kyllä todella hyvää. Suosittelen.
 • Kesälomareissujen konkretia. Oon varannut meille muutamat lomareissut tämän viikon aikana. Käydään ainakin Tampereella, Himoksella, Loviisassa ja sitten tietty retkeillään täällä pk-seudulla. Tuun tekemään loppukuusta kaupallisen yhteistyön Visit Espoon kanssa ja sitä odotan innolla.
 • TV-SARJAT. Viimeisten viikkojen aikana illat ovat kuluneet pihalla. Kastellaan ahkerasti pihaa kun lapset menevät nukkumaan ja sen jälkeen käydään vielä muutama kierros saunassa. Omalla terassilla on ihan parasta viilentyä, juoda Cokista ja syödä iltapalaa. Meiltä on jäänyt tv:n katsominen nyt kokokaan väliin ja lomalla olisi intoa katsoa ainakin nämä: Youngerin uusin kausi, Keeping up with the Kardashians viimeinen kausi, Mare of Easttown, A Million Little Things uusin kausi (haluan odottaa, että jaksoja tulee enemmä ja sitten nautin <3).
 • FEEL GOOD! Mä myös rakastan kaikkia feel good ohjelmia, kuten Kotoisaa, Suomen kaunein koti/mökki, Koko Suomi leipoo jne. Toivoisin, että telkkarista tulisi enemmän kevyitä ja hyvänmielen ohjelmia. Meidän pihan muutos jakso löytyy MTV palvelusta ja Cmoresta. Kotoisa KAUSI 4 ja jakso 1. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Katariina 10.06.2021

  Mäkin sain tänään rokotuksen!! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.06.2021

   woop woop, jee 🙂

   Vastaa
 2. Emminkemmi 11.06.2021

  Miten majoituttutte loma paikoissa ja mitä teette loma paikoissa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2021

   retkeillään ja yövytään hotellissa. 🙂

   Vastaa
 3. Laura 11.06.2021

  Minustakin parasta tv antia on juurikin nuo sisustus ja piha ohjelmat, samoin lehdissä tykkään lukea ja katsella kaikkea kaunista ja asioita joista saa inspistä sekä hyvän mielen. Blogistasikin tykkään juuri samasta syystä, aiheet ovat yleensä kevyitä, inspiroivia ja positiivisia! Hyvän mielen blogi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2021

   hei ihanaaa 🙂 <3 parasta, että tykkäät. kiitos 🙂 Aurinkoista kesää sinne!!

   Vastaa
 4. Emminkemmi 12.06.2021

  Näkeekö maanantaisen 14.6.liven myöhemmin jostain??Olen silloin töissä iltavuorossa.

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.06.2021

   Hei joo näkee 🙂 Mä tallennan sen mun IGTV:seen ja löytyy kans sit mun feedistä 🙂 ihanaa jos katsot <3

   Vastaa