2021 juhannus

loma

Moikka! Toivottavasti siellä on ihana Juhannus takana. 🙂 Meillä oli oikein extrataikaa tänä vuonna, kun saatiin perheeseen tripla määrä iloisia uutisia. <3 Oon sitä mieltä, että elämässä on tarpeeksi hankaluuksia, huolta ja surua, joten jokainen iloinen uutinen ja onni on aina suuren ilon paikka. Juhannuksen aatonaattona suunnattiin kavereiden kanssa Serenaan, jossa ollaan käyty viimeksi joskus kymmenen vuotta sitten. Lapset nautti älyttömän paljon ja itsekin yllätyin siitä kuinka kiva paikka se oli. Vietettiin Serenassa koko päivä uiden ja laskien erilaisista liukumäistä. Ihan parasta!

Rakensin lapsille majan parvekkeelle ja nukuttiin siellä koko jengi muutama yö. Taivasalla on kyllä parasta nukkua. 🙂

Juhannusaatto vietettiin kotona ja herkuteltiin pitkän kaavan mukaan. Mun äiti oli meillä ja otettiin tosi rennosti. Vilkuiltiin myös jatkuvasti puhelimia, koska mun isosisko oli synnyttämässä. <3 Aattoillan kruunasi pienen pojan syntymä! Juhannuspäivänä keksittiin extempore lähteä kavereiden kanssa Linnanmäelle. Ajattelin että siellä olisi taatusti mukavan väljää… Kröhm… Mutta pari muutakin oli varmaan miettinyt samaa, sillä Lintsillä oli porukkaa aika paljon. Saattaa myös olla, että parin viime vuoden aikana on unohtanut miltä ihmismassat näyttää ja tuntuu. Vietettiin koko päivä Linnanmäellä ja myös Melina pääsi ensimmäistä kertaa laitteisiin. 🙂

Tänään matkaamme mökille ja meinataan ottaa pari päivää tosi rennosti. Uidaan paljon ja vaan lötkötellään. Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Henriikka 28.06.2021

  Oih, näyttääpä aivan ihanalle! ❤️ Onnea täteydestä??

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2021

   Kiitos paljon 🙂 <3

   Vastaa
 2. Silja 28.06.2021

  Ihanan kuuloinen juhannus teillä takana ja onnea tätiydestä. Menussa oli tonnikalasoossi ja rapusoossi niin hyvän kuuloista ja näköistä, että pakko kysyä onko antaa niihin reseptiä? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2021

   kiitos <33 Tonnikala soossista löytyi: purkki tonnikalaa, purkki creme freshiä, kevätsipulia, valkosipulia ja ripaus suolaa + mustapippuria. ?
   rapusoossin ostin kaupasta valmiina. 🙂

   Vastaa
 3. Jenna 28.06.2021

  Moikka! Nuo ruuat näyttää niin hyviltä. Saisiko tuon tonnikalasoosin reseptin?

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.06.2021

   hei joo! 🙂 Laitoin siihen: purkin tonnikalaa, purkin creme freshiä, kevätsipulia, valkosipulia ja ripaus suolaa + mustapippuria. 🙂

   Vastaa
 4. kaisu 28.06.2021

  Todella herkulliselta näytti teidän juhannusmenu 🙂 Hauskaa viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2021

   kiitos samoin sinne :))

   Vastaa
 5. Riikka 29.06.2021

  Moi Sara!

  En tiedä oletko itse huomannut tätä, vai kuvaatko nykyään tarkoituksella lapsiasi tunnistettavammin kuin ennen? Esimerkiksi tällä hetkellä stoorissasi olevasta videossa näkyy selkeästi monen sekunnin ajan esikoisesi naama. Tunnistin itse hänet videosta heti, sillä olet viimeaikoina kuvannut varsinkin vanhimpia lapsiasi monesti tunnistettavammin, kuin olet ennen kuvannut. Esim. minä lukijana tunnistan esikoisesi nykyään todella hyvin sivuprofiilista, kun taas ennen seuraajasi eivät tienneet käytännössä ollenkaan lastesi kasvonpiirteitä.

  Kunnioitan tietenkin päätöstäsi ja jokainen vanhempi tekee parhaat ratkaisunsa koskien omien lapsiensa kuvaamista, mutta olen itse kiinnittänyt tähän viimeaikoina huomiota, sillä linjanne lasten tunnistettavaan kuvaamiseen on aiemmin ollut tiukka ja nykyään selkeästi (vahingossa tai tarkotuksella) lepsumpi.

  Pahoittelut jos kysymys on tungetteleva. Ihanaa kesän jatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.06.2021

   Moiii 🙂 Hyvää pohdintaa ja kiitos viestistä. Katsotaan aina Mikon kanssa molemmat materiaali läpi ja pyritään edelleen siihen, että yksityisyys pienillä säilyy (muutaman sekunnin stoorissa olo ei esim oikeuta viihdelehtiä julkaisemaan lapsistamme tunnistettavia kuvia). Ehkä on kuitenkin aika panostaa tähän taas asteen verran vahvemmin.. 🙂 Tietty lasten ikä ja heidän oma ymmärrys vaikuttaa asiaan ja tämä on sellainen juttu minkä kanssa tasapanoinoillaan jatkuvasti. Kiitos viestistä ja ihanaa kesää myös sinne! 🙂

   Vastaa
  • Suvi 30.06.2021

   Olen kiinnittänyt samaan asiaan huomiota kuin Riikka. Ihana postaus!

   Vastaa
   • Sara Parikka 30.06.2021

    okei, hyvä tietää. Kiitos. 🙂

    Vastaa