vielä on kesää jäljellä

decoration, design, DIY, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, me, pohdintaa, ruoka

Moi! Meillä alkaa ensi viikolla arki ja samalla yritän muistutella itseäni siitä, että vielä on kesää jäljellä. Ollaan viimeisten lomaviikkojen aikana tehty myös osittain töitä ja yritetty valmistautua arkeen. Kesän suhteen en halua vielä sanoa hyvästejä, joten tässä listaa siitä mitä tämä kesä tuo vielä toivottavasti mukanaan. 🙂 Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Ulkona syöminen / Toukokuussa siirryttiin ulos syömään aina ja heti kun oli mahdollista. Nyt huomaan, että helposti jäädään vaan sisälle syömään, vaikka olisi ihana kattaa ulos. Yritän siis vielä muistaa syödä ulkona ja viettää aikaa terassilla! Oikeastaan se on nyt paljon miellyttävämpää kuin kesähelteillä! 🙂

Kesä-illat / Ollaan aika vähän nautittu myöhäisistä kesä-illoista. Monesti illalla on niin puhki, että ei jaksa mitään ylimääräistä. Nyt kun mennään syksyä kohti, illat pimenee ja se antaa samalla ihanaa tunnelmaa. Päästään nauttimaan meidän ulkovaloista ja uusista terassien löhöpaikoista.

Ruoka & Herkut / Grillaus on jäänyt alkukesän jälkeen vähäiselle ja nyt kasaan listaa siitä mitä herkkuja voisi grillailla vielä pitkälle syksyyn. Haluan myös ehdottomasti tehdä joku päivä kesän ekat vohvelit! Harmi vaan kun en tajunnut aikoinaan ostaa semmosta vohvelirautaa, missä olisi kaksi muottia vierekkäin.. Kestää nimittäin ihan törkeen kauan saada vohvelit valmiiksi yhden paistomuotin avulla. 😀 Odotan myös iltapäivän hetkiä, kun ekaluokkalainen tulee kotiin ja saan valmistaa hänelle välipalan. <3

Mökki / Tältä kesältä jään kaipaamaan mökkeilyä, josta en juurikaan päässyt nauttimaan. Toivon, että ehditään syksyllä/ennen joulua karkaamaan mökille pitkäksi viikonlopuksi. Mikon puolen mökki on melko kaukana ja totaalisesti luonnon keskellä. Niin palauttava paikka! Meillä tulee olemaan aivan toisenlainen syksy, kun tehdään molemmat töitä ja vaihdellaan sitä kumpi on Melinan kanssa.  <3

Perhe / Alkukesästä meillä kävi paljon kaveriperheitä kylässä ja vietettiin monet päivät+illat yhdessä. Nyt odotan sitä kun siskon perhe tulee pohjoisesta ja päästään viettämään aikaa yhdessä. Oon jo suunnitellut mitä ruokaa laitan ja toivon, että olisi hyvä sää. Lapset odottaa kovasti serkkuja ja päästäänkin tapaamaan uusin tulokas ensimmäistä kertaa. <3

Vaatteet / Oon aina rakastanut syysmuotia ja siirtynyt kesän jälkeen innolla neuleiden pariin. Nyt meinaan käyttää mekkoja niin pitkälle kun sää sallii ja yhdistellä kesävaatteita vielä lämpimien vaatteiden kanssa.

Extempore / Vaikka arki alkaa, niin haluan pitää siinä tietyn keveyden. Alkuillasta voi käydä rantakahvilassa iltapalalla tai mennä jonnekin uuteen paikkaan kävelylle&retkelle.

Mitä toiveita teillä on vielä tälle kesälle? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

13 kommenttia

 1. Kata 06.08.2021

  Ihanaa viikonloppua! Mäkin haluaisin vielä kesän/syksyn aikana mökille! Se on niin parasta ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.08.2021

   niin on 🙂 <3 kiitos, samoin sinne!!

   Vastaa
 2. No toiveista tälle kesälle tuli mieleen, että ainakin yksi mansikkakakku pitäisi vielä saada. Sinun tekemäsi näytti todella herkulliselta. Vähän saisi vielä niin sanottuja helteitäkin tulla. Tänään oli 23 astetta lämmintä ja ilma viileni aika nopeasti, kun aurinko alkoi laskea. Tuli jo vähän syksyn tuntua. Hyvää viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.08.2021

   mansikkakakku on kyllä parhautta <3 samaa mieltä 🙂 toivotaan vielä lämpöä!

   Vastaa
 3. Johanna 07.08.2021

  Aikaisin aamulla kävelyllä käyminen, metsässä käyminen

  Vastaa
  • Sara Parikka 07.08.2021

   aah ihanaa<3

   Vastaa
 4. Niina 09.08.2021

  Siis mie luin tästä lauseesta: ”Oon jo suunnitellut mitä ruokaa laitan ja toivon, että olisi hyvä sää.”, että ”Oon jo suunnitellut mitä ruokaa laitan ja toivon, että se olisi hyvää.” 😀 Mietin että olipas Saramainen, ihanan herttainen ja arkinen toive 😀

  Sinun postauksia on ollut kesän aikana ikävä! Näistä tulee aina hyvä mieli! Kepeitä, positiivisia, mutta silti aitoja kirjoituksia.

  Mukavaa kesän jatkoa teidän perheelle 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.08.2021

   eikä 😀 ihanasti sanottu, kiitos <333 Voi miten ihana kuulla! Kaikkea parasta sinne ja aurinkoisia hetkiä 🙂

   Vastaa
 5. Jonna 12.08.2021

  Oliko jossain postauksessa muuten jo siitä meneekö teillä perheen pieni Melinakin jo päivähoitoon? Itse olen saman ikäisen tytön kanssa vielä kotona 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.08.2021

   voisin kirjoittaa tästä tarkemmin pian 🙂 Melina pysyy nyt ainakin syksyn vielä kotona. Ollaan ajateltu, että ehkä ensi keväänä alkaisi osa-aikaisesti totuttelemaan. 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 12.08.2021

   ihania päiviä sinne <3

   Vastaa
 6. ~ mummo ~ 13.08.2021

  Hei Sara!
  Tulin vaan kertomaan, että jostain bongasin blogisi ja aloitin lukemaan sitä uusimmasta postauksesta vanhimpaan. Nyt olen menossa kohdassa lokakuu 2017. Tykkään niin paljon tavastasi kertoa arjestasi ja yleensäkin elämästänne. Salkkareita en ole katsonut, mutta huomasin vaan jostain otsikoista, että sinulla on blogi.

  Itselläni on ihana miniä ja lastenlapsia. ♥

  Kaikkea hyvää jatkossakin teidän perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.08.2021

   eikä <3 aivan ihana viesti. KIITOS äärettömän paljon! Kaikkea parasta sinne teidän koko perheelle <3 🙂

   Vastaa