ulkotilojen sisustusinspiraatiota

decoration, design, DIY, hirstitalo, koti & sisustus

*postausta ei ole tehty kaupallisessa yhteistyössä ja sen sisältämät linkit eivät ole mainoslinkkejä

Moi! Läpi kesän sisustaminen ja lähinnä siitä haaveileminen/suunnittelu on tuonut mulle paljon iloa. Tykkään miettiä erilaisia vaihtoehtoja ja pohtia ajan kanssa mikä toimisi parhaiten. Oon aika kärsimätön luonne ja olisi mahtavaa saada valmista, mieluiten tänään. 😀 Nyt kuitenkin haluan rakentaa kotia rauhassa ja harkiten, koska tarkoituksena on jatkossa vaihtaa ja freesata sisustusta ainoastaan piensisustuksen avulla. Näin ollen ”raamien” on hyvä tulla kerralla kuntoon.

Meille on tulossa syksyn aikana lasitus terassille ja parvekkeelle. Ei saatu rakennuslupavaiheessa muutoslupaa, joten joudumme nyt ekana hakemaan rakennusluvan (naapurikuulemiset jne). Ai että! 😀 Tuleepa hyviä muistoja mieleen rakentamisesta, haha. 😀 Meidän pitäisi myös hoitaa terassin öljyäminen, joka jäi kesähelteiden alla tekemättä. Ei vaan yksinkertaisesti jaksettu ryhtyä projektiin samalla kun lapset vietti kesälomaa. Saapi nähdä siirtyykö homma ensi vuoteen vai iskeekö inspiraatio joku kaunis päivä. 🙂 Täältä löydät tarkemman postauksen siitä millainen sävy terassille on tulossa.

Joka tapauksessa meillä odotetaan kovasti lasitusta ja sitä, että saadaan parveke ja osa terassista koko vuotiseen käyttöön. 🙂 Alla vähän ajatuksia siitä millaista tunnelmaa tiloihin haluaisin.

säkkituoli / ruukku / varjostin / aurinkosohva / viltti / varjostin

Luonnonmateriaalit / Tykkään käyttää sisustuksessa kestäviä ja ajattomia luonnonmateriaaleja. Murretut sävyt tuo pehmeyttä ja harmonista fiilistä. Ulkotiloissa saa olla ripaus enemmän boho-fiilistä kun sisällä. Meillä on sisällä paljon kontrasteja ja moderneja linjoja, joten ulos on tarkoituksena luoda pehmeämpää sävymaailmaa. Haluan myös tiettyä runsautta ulkotiloihin! 🙂

Tunnelma / Tärkeintä on se, että tilassa viihtyy. Tunnelmaa saa aikaan valaistuksella, runsailla materiaaleilla ja kauniilla yksityiskohdilla. Etenkin ulkona kaikki kausivalot ja kynttilät toimii ihanasti.

ruukku / olkitabletti / matto / lepotuoli 

Meiltä jo valmiina löytyvät asiat: 

 • Aurinkosänky (tämä) / Niin mukava ja ehdottomasti paras ostos hetkeen. 🙂
 • Parolan rottinki riippukeinu (tämä) / Sijoitetaan yläkerran parvekkeelle / Kannattaa muuten tsekata tämä ihana riippukeinu. Aika upea, mutta samalla kyllä omassa hintaluokassa.. ;D
 • Blomus Stay Lounger -lepotuoli (tämä) / Sijoitetaan yläkerran parvekkeelle
 • Anopin tekemä  macrame /

Hankintalistalla:

 • Sohvapöytä
 • Yläkertaan joku siro pöytä/tarjoiluvaunu
 • Säkkituoli
 • Varjostin
 • Heinää
 • Iso juuttimatto

Kiinnostaako teitä nähdä miten projekti etenee? Jos lupa-asiat menee toivotusti, niin syksyn aikana homma on maalissa! 🙂 Kivaa uutta viikkoa sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Tuija 24.08.2021

  Hei,mukavia suunnitelmia teillä-tsemppiä! Hyvää syksyä koko perheelle ??? ja hienoa,että varjelette lapsianne,ette näytä kuvissa heidän kasvojaan,vaikka varmasti monet sitä arvostelevat,eivät ymmärrä netin vaaroja.Siunausta perheellenne ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2021

   kiitos paljon, samoin sinne 🙂 <3 ja kiitos ymmärryksestä! Kaikkea parasta sinne :))

   Vastaa
 2. Aija 24.08.2021

  Kyllä kiinnostaa… kovasti! 🙂
  Hyvää viikkoa myös sinne kaikille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.08.2021

   kiva kuulla 🙂 kiitos samoin sinne!!

   Vastaa