syyskuun eka

fashion, kuulumiset, me, muoti, ootd

Moi! Mitä teille kuuluu? <3 Meillä on lähtenyt arki mukavasti rullaamaan ja oon tasapainoillut töiden + lasten välillä. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oon myös saanut liikunnan pidettyä osana viikkoa ja tästä pyrin pitämään ehdottomasti kiinni. Oon huomannut, että liikunta onnistuu parhaiten jos oon levännyt tarpeeksi. Tällä hetkellä tykkään käydä hitailla juoksulenkeillä tai sitten varastossa pyöräilemässä. 😀

Saan aina välillä viestejä raskaudesta/synnytyksestä palautumiseen liittyen. Aihe on mielenkiintoinen ja tärkeä, mutta samalla koen, että mun ei kannata kirjoittaa aiheesta tarkempaa postausta. Tiedän palautumisesta vain omakohtaisesti ja tietysti sen verran mitä olen aiheesta kuullut/lukenut. Voi isosti suositella ammattilaisen puoleen kääntymistä sekä armoa, lempeyttä ja aikaa.

Oon tehnyt töitä pääosin kotoa, mutta joka viikko oon myös päässyt käymään muualla ja vitsit miten paljon se on antanut energiaa. Tykkään kyllä kovasti etätyöstä ja se sopii täydellisesti tähän elämäntilanteeseen. Toivon kuitenkin, että tulevaisuudessa voisin tehdä osan viikosta kotona ja osan jossain muualla menossa. 🙂 Viime viikkojen kuvaukset ja äänitykset ovat antaneet niin paljon uutta energiaa. Pakko muuten viitata tuohon yllä olevaan kuvaan ja hehkuttaa geelilakkausta. En olisi koskaan uskonut kuinka hyvin geelilakka pysyy mun kynsissä! Oon tykännyt niistä ihan älyttömän paljon ja ne tuovat mulle melkeinpä joka päivä iloa. 😀 Mietin vaan, että miksi en satsannut näihin paljon aiemmin. Mulla on kynnen päällä siis vain lakka, eikä kyse ole rakennekynsistä.. Näin ollen niiden huoltaminen on myös simppeliä ja nopeaa! 🙂

Meillä on aika jännä kuukausi edessä, kun lähdemme mahdollisesti reissuun töiden merkeissä. Tämä ei tietenkään ole ihan helppo kuvio ja pitää pohtia kaiken maailman skenaariot etukäteen sekä huomioida asiat mahdollisimman tarkkaan. Samalla uudet tuulet tuovat aina mahdollisuuksia ja toivon, että kaikki onnistuu. Kerron heti lisää, kun hommat selkenee! 🙂

Ihanaa, kun saamme nauttia kesäisestä lämmöstä vielä muutamat päivät tässä elokuun lopulla. Kivoja syyspäiviä sinne! <3Sara

fakut / h&m

neule / North Outdoor / saatu

takki / h&m

kengät / Vagabond

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Kata 01.09.2021

  Ihania kuvia <3 mä oon jotenkin ihan fiiliksissä tästä syksystä! Kaikkee uutta kivaa tiedossa täälläkin ja toki ihan perus arkea myös ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.09.2021

   Onpa ihana kuulla 🙂 <3 Kaikkea parasta sinne ja kivoja hetkiä!

   Vastaa