perusjuttuja ja paluu arkeen

kuulumiset, lapset, luonto, me

Moi! Ollaan kotiuduttu reissusta ja tuntuu, että rakastetaan meidän kotia taas asteen verran enemmän. Matka oli ihana, onnistunut ja antoi perspektiiviä arkeen. Samalla oli parasta tulla takaisin toimivaan kotiin, tuttuun arkeen ja rutiineihin. Perusjutut on ehdottomasti ne asiat joista tykkään eniten. <3 Mietin myös paljon meidän arkea ja sitä kuinka saisin siihen asteen verran enemmän rauhaa, aikaa ja läsnäoloa. Välillä tuntuu, että kiireet vetää mukanaan ja päivät vaan viuhahtaa ohi. Toivoisin rauhaa ja vähemmän menoja!

Tällä viikolla oon tehnyt kanttarellikastiketta, sosekeittoa juureksista ja viikonloppuna meinaan tehdä omenakaurapaistosta.

Ensi viikolla lapset on syyslomalla ja me tehdään töitä vuorotellen. Luin muuten eilen Homevialauran postauksen (tämä) liittyen sometyöhön ja tykkäsin siitä todella paljon. Laura avaa kysymysten avulla konkreettisesti millaisia asioita sometyön takana on. Kannattaa lukea, jos yhtään kiinnostaa. 🙂

Syyslomalla haluan käydä postauksen kuvissa näkyvässä retkipaikassa. Kaakaota ja eväsleivät mukaan!

Blogiin on tulossa pian juttua meidän ulkotilojen sisustuksesta ja tunnelman luomisesta. Jos kaikki menee hyvin, niin huomenna pitäisi vihdoin olla lasitukset paikallaan. Mulla on täällä jo odottelemassa heiniä, ruukkuja, tunnelmavaloja jne. 😀 Selitin tänään juuri tytöille kuinka oon ihan pienestä saakka nauttinut sisustamisesta. Muistan kun vaihdoin oman huoneen järjestystä usein ja tykkäsin vaihdella verhoja, mattoja ja tavaroiden paikkoja. Tänään vaihdoin Mimosan huoneen järjestyksen ja samalla siivosin nurkkia jotka ovat olleen isojen huonekalujen alla. Uusi järjestys freesaa aina kivasti, vaikka ei olisikaan juuri se optimaalisin. Onneksi on lastenhuoneet (ja pian myös lasitetut ulkoatilat) joiden kanssa voi vaihdella. Muualla kodissa onkin sen verran isot kalusteet, että niitä ei hevillä liikutella tai paikkoja muutella. 😀 Tietty piensisustuksella saa jo paljon vaihtelua!

Tuntuu, että oon vieläkin vähän pöllähtänyt koko reissusta ja pää on ihan tyhjä. Se varmaan osaltaan johtuu siitä, että vedän vielä yksin arkea. Onneksi saadaan Mikko pian kotiin. Hei ihanaa viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Kata 15.10.2021

  Kiva kuulla sun ajatuksia ja teidän kuulumisia! ? pakko muuten sanoa että oon tykänny hirveesti sun ja Johannan Kulisseissa podcastista! Ollu tosi kivoja aiheita ja vieraita tähä mennessä ???

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.10.2021

   Kiitos ❤️ Hei kiitos, aivan ihana kuulla!! Koko projekti oli niin kiva ☺️ Vielä ens viikolla tulee yksi jakso ja se on ehkäpä mun suosikki ☺️☀️

   Vastaa
 2. Tiina 16.10.2021

  Aivan ihania nämä sun blogi postaukset ja niitä on niin kiva lukea. Mä rakastan myös sisustamista ja kaikenlaista tuunaamista etenkin kotona, kun en työelämässä tällä hetkellä ole. Viihdyn kotona tehden kaikenlaista mitä mieleen juolahtaa ja välillä tietenkin pakollisia asioita hoidella siinä sivussa, kuten myös osata ottaa rennosti rentoutuen vaikka ihan pienillä asioilla miniloman merkeissä. ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.10.2021

   hei ihana kuulla 🙂 Mäkin niin viihdyn kotona <3 kaikkea parasta sinne teidän syksyyn!!

   Vastaa
 3. Laura 23.10.2021

  Ihan super kaunis ja raikas meikki!! Ja mukava kuulla ja lukea sun blogia! Jotain mukavaa jää aina käteen…

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.10.2021

   kiitos paljon, ihana kuulla 🙂 <3

   Vastaa