Terassin valaistus ja sisustus

decoration, design, hirstitalo, koti & sisustus

Kaupallinen yhteistyö Verkkokauppa.com

Moikka! Oon ollut viimeisen viikon aikana niin elementissäni, kun olen laittanut kotia. Syksyn tuoma pimeys tuo tunnelmaa ja kaikki kotiin liittyvät asiat ovat erityisesti mielessä. Saatiin viime viikolla kauan odotetut lasitukset terassille ja sen myötä saadaan tila ympärivuotiseen käyttöön. Tilasin Verkkokauppa.comista kotiinkuljetuksella puuttuvat sisustustuotteet, kuten mm. ulkotiloihin sopivan ison maton, kynttilänjalan ja valaisimia.

Verkkikseltä löytyy monipuolisesti sisustamisen tuotteita, kuten esimerkiksi kivoja ulkotiloihin soveltuvia mattoja oli todella monia. Olin ihan fiiliksissä kun löysin pehmoisen Vallila Solmu maton tuomaan pehmeyttä terassille. Toinen löytö oli Globen Lighting Bali-lampunvarjostin joka on valmistettu luonnonvärisestä rottingista. Mietin, että katosta riippuva valaisin tuo tilaan ”huoneen tuntua”. Aloin jo miettiä, että tämä riippuvalaisin sopisi yhtä hyvin meidän ruokapöydän ylle. 🙂 Mitäs mieltä olette?

Valojen suhteen suosin aina lämpimiä sävyjä ja tykkään ennemmin oranssiin/punaiseen taittavista sävystä kuin kylmästä sinisestä. Tämä on tietty makuasia, mutta olen jotenkin aina tykännyt valaistuksessa enemmän lämpimistä sävyistä. Alla kuvia valmiista tilasta. Tykkään paljon siitä, että terassilla on rento tunnelma ja paljon vaaleita sävyjä sekä pehmeitä materiaaleja.

Terassilta löytyvä valosarja on Konstsmide Led -räystäsvalosarja, jossa on kymmenen isoa pallonmuotoista kirkasta kupua ja meripihkan sävyinen LED -valo. Valo on todella lämmin ja kuvut ovat ihanan isot! Lampuissa on myös kätevät koukut valmiina, joten ripustaminen onnistuu helposti. Uskon, että pidetään tämä valosarja ulkona ympärivuoden tuomassa tunnelmaa. 🙂 Jos kaipaatte pidempää valosarjaa, niin kannattaa tsekata Verkkokauppa.comista jatkettavat valonauhat.  Ostettiin viime vuonna meidän leikkimökkiin ajastin, jonka avulla valosarjan saa ajastettua palamaan juuri haluamaansa aikaan. Tämä helpottaa sitä, että ei tarvitse käydä sytyttämässä+sammuttamassa valoja erikseen, vaan se tapahtuu automaattisesti. Saman toiminnon halusin myös terassin valoille, ainakin näin pimeään vuoden aikaan. Kesällä voi olla, että otan ajastimen pois käytöstä muutamaksi kuukaudeksi ja käytetään valoja tunnelman luontiin kesäiltoina/öinä. 🙂

Verkkikseltä löytyy mielettömän monipuolinen valaisinvalikoima. Tällä hetkellä heillä on yli 2500 valaisintuotetta! Kasasin tähän alle teille hieman inspistä mun omista suosikeista. Tälleen syksyllä tekisi mieli hankkia valaisimia jokaiseen kodin pimeään nurkkaan luomaan tunnelmaa. 🙂 Etenkin kotimaiset design klassikot kiinnostaa sekä tietty kirkasvalolomaput jotka auttaisi aika paljon tässä kotitoimistoarjessa. Löydät nämä tuotteet kätevästi nimellä Verkkokauppa.com hakukentästä.

Kotimaiset Design klassikot

1. Iittala Leimu 2. Tupla Kupla -valaisin  3. Iittala Lantern  4. Ratia 80 -pöytävalaisin

 

Kauniit riippuvalaisimet

1. Innolux Kuplat -riippuvalaisin 2. Nordluxin Trinidad kattovalaisin  3. Lockhart & Fleming Kitchen Pendant -riippuvalaisin 4. Globen Lightingin Ritz -riippuvalaisin

Kirkasvalolamput ja energiaa pimeyteen

1. Innolux Epic kirkasvalo 2. Ströme Sunrise -herätysvalo 3. Innolux Valovoima Mini 4. Philips herätysvalo

Joulun tunnelmaa

1.&2. Markslöjd Neela-paperitähti 3. Everyday Pine Cone -ikikranssi 4. Konstsmide Piparkakkutalo

Lasten huoneeseen

1. Moomin Lights -sarja 2. Music -discopallo 3. Finnlumor pöytävalaisin karttapallo 4. Finnlumor Yksisarvinen -yövalo

Oon monesti yllättynyt siitä kuinka usein päädyn selailemaan Verkkokauppa.comin sivuja. Heidän valikoimasta löytyy valtava määrä tuotteita myös kodin sisustamiseen ja tietty edullisella hinnalla. Nyt syksyn sesongin aikaan Verkkiksen myymälöistä löytyy  myös erilliset valaisinosastot eli valikoitujen valaisinten ihastelu onnistuu myös livenä. 🙂 Tämä on kyllä tosi hyvä, koska mun on ainakin usein vaikea hahmottaa esimerkiksi valon sävyjä ja värejä.

Verkkokauppa.comista saat nopean kuljetuksen vaivattomasti kotiovelle tai tuhansiin noutopisteisiin ympäri Suomen ja tilaaminen verkosta on superhelppoa!

Pakko vielä vinkata, että Verkkiksestä löytyy mieletön valikoima joulukalentereita. Jokaiselle jotakin! Selailin juuri toinen toistaan upeampia lelukalentereita ja mietin, että olisin ollut pienenä aivan haltioitunut moisesta. 🙂 Ja hei muutama postaus takaperin kerroin kuinka hyvät Babyzen Yoyot oli reissussa, niin myös ne löytyy Verkkokauppa.comista monissa eri väreissä. Kannattaa siis todella tsekata kaikkea, koska valikoima on yllättävän laaja. 😉

Ihania ja tunnelmallisia syyshetkiä! Alla vielä kuvia pimeällä meidän alakerran terassista. Niinhän se on, että hämärällä/pimeällä valot luovat mieletöntä tunnelmaa. Voisin tehdä pian postauksen siitä miten olen sisustanut yläkerran parvekkeen!  <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Laura 22.10.2021

  Kiitos Sara inspiroivasta vinkki- ja sisustuspostauksesta! <3 Teidän terassi näyttää ihanalta! Tykkäsin, että postaukseen oli koottu kattavasti sesongin valaistustuotteita ja muita vinkkejä 🙂 Innolla odotan postausta parvekkeen sisustuksesta! Ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.10.2021

   hei ihana kuulla, kiitos paljon 🙂 Tykkäsin kovasti rakentaa kollaaseja ja nostaa eri kategorioista omia suosikkeja. <3 Kiitos samoin sinne!!

   Vastaa
 2. Iiris 22.10.2021

  Mistä olette hankkineet terassilasit? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.10.2021

   AluMasi teki lasituksen 🙂

   Vastaa
 3. Mari 23.10.2021

  Eikö tuolla oo kylmä vaikka onkin lasitettu? Vai onko siellä jokin lämmitys? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.10.2021

   On siellä kylmä! 🙂 Ei olla laitettu mitään lämmitystä. Mutta ihmeen paljon tekee jo tuulen suoja! 🙂

   Vastaa
 4. Tintti 06.11.2021

  Ihanalta näyttää <3 Mistä tämä Callunalla oleva piharuukku on ostettu? Olisi kiva kuulla enemmänkin mistä hankit tälläistä piensisustusta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.11.2021

   kiitos <3 Se on niin vanha, että en millään muista. Olisiko Granit. 🙂 Hei joo voisin kirjoittaa aiheesta oman postauksen! 🙂 Ihanaa viikkoa sinne!!

   Vastaa
 5. Eliisa Armila 17.03.2022

  Hei mistä toi ihana sohva on?

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.03.2022

   se on ostettu Kaluste Heinoselta 🙂

   Vastaa