terassien lasitus

design, hirstitalo, koti & sisustus, raksa

Kaupallinen yhteistyö Alumasi

Moikka! Te tiedätte, että oon odottanut lasitusta pitkään ja oon ollut innoissani etenkin ulkotilojen sisustamisesta. Terassilasitus mahdollistaa paljon ja jatkaa kivasti sisätiloja ulos. Tykkään siitä, että osa meidän isosta terassista on nyt ympärivuotisessa käytössä ja mielestäni lasitus sopii myös julkisivuun hyvin.

Pyysimme lasitukseen tarjoukset muutamilta yrityksiltä ja aika pian kävi selväksi, että haluamme nimenomaan Alumasin tekemään lasituksen. Alumasi on kotimainen yritys, joka tekee jokaisen kohteen mittatilauksena asiakkaan toiveiden mukaan. Masi- liukulasijärjestelmä on heidän oma tuote, joka mahdollistaa sen, että kokonaisuus pystytään räätälöimään asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin sopivaksi. Tästä johtuen myös hinta pysyy todella kilpailukykyisenä.

Lasitus on muuten hyvä myös jääkaapin jatkeena juhlien aikana! Tietty kesäkuumalla tämä ei toimi. 😉

Olimme asian kanssa liikkeellä toukokuussa (kuten aika moni muu) ja yllätyin siitä, että Alumasi asennetaa laseja ympäri vuoden. En ollut koskaan tullut ajatelleeksi, että voisihan lasituksen tehdä myös syksy-kevät akselilla. Kysyin samantien, että saammeko paremman tarjouksen, jos buukkaamme lasituksen asennuksen off seasonille. Kannattaa siis ehdottomasti ottaa tämä huomioon, jos mietitte lasitusta ja haluatte hieman säästää.

Maksuttomalla ensikäynnillä Alumasi ehdotti myös, että lasituksen voisi laittaa samaan tasoon terassin lautojen kanssa. Tämä oli mielestäni aivan huikea idis ja en olisi itse tajunnut samaa. Nyt ei tarvitse lasten kompuroida kiskoihin ja lasitus näyttää todella kuuluvan taloon. Lasit myös liikkuvat sujuvasti molempiin suuntiin ja ne saa tarvittaessa kasattua toiselle laidalle.

Tutustuin Alumasi:in ensimmäisen kerran, kun siskoni kotiin tehtiin lasitus. Olin yllättynyt siitä miten kauniit lasit he saivat korkealle terassille. Alumasin pystypuitteelliset terassilasit mahdollistavat jopa yli 3 metriä korkeiden liukuovien asentamisen. 🙂

Siskon perheen tavoin mekin otimme tarjoukseen ilomielin lisänä sen, että Alumasi hoiti lupaprosessin. 😀 Varmasti aika monet rakentajat pystyy samaistumaan siihen tuskaan, joka nousee lupa-asioiden äärellä. Rakennusvaiheessa ei satsattu lasitukseen ja ei myöskään saatu kaupungilta lupaa tehdä lasitusta myöhemmin. Näin ollen meidän piti hakea toimenpidelupaa ja sitä varten tarvitsi tietty kaikki piirrustukset jne. Onneksi tämä hoitui kokonaan Alumasin kautta.

Kotimaiset Masi- liukulasijärjestelmät ovat ulkoasultaan kevyet ja laadukkaat. Parasta on myös se, että Masi-lasiterassit on lähes täysin huoltovapaita! 🙂 

Masi -liukulasiovet ja terassilasit on tehty kestämään pohjoismaiden olosuhteet ja terassilasit on suunniteltu niin, että ne ovat mahdollisimman tiiviit ja näin ollen suojaavat terassia pölyltä, sateelta ja lumelta. Masi -liukulasiovet on varusteltu harjatiivistein joka vähentää melua, eikä lasit kolise tai rämise. Mun mielestä on todella tärkeää, että lasit eivät tuota äänihaittaa. 🙂 On muuten yllättävää miten hyvin lasitus pitää lämpöä myös näin marraskuussa. Aurinkoisina päivinä olen puhunut monta etäpalaveria neulepaita päällä ulkona. Voin vaan kuvitella kuinka tämä korostuu keväällä ja kesällä.

Alla vielä muutama kuva meidän parvekkeelta. Lasitettiin se samalla ja pikkuhiljaa alkaa olla valmista. Kesäillat tulee olemaan niin parhaita tuolla yläkerran terdellä. 🙂 Täältä löydät Alumasista vielä tarkemmin infoa ja pystyt tilaamaan ilmaisen ensikäynnin. 🙂 Ihanaa viikonloppua! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Sanna 05.11.2021

  Kylläpä on kaunista ? Sulla on ihana sisustusmaku, silmä lepää. Onnea uudistuneelle kodille ! Ja kiitos taas siitä kun jaksat vastata kysyjille kauniisti mitä he täällä kysyvätkään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 05.11.2021

   voi kiitos, miten kauniisti sanottu <3 ja tottakai. Täällä vastaan kyllä kaikkiin viesteihin 🙂 Hei ihanaa viikonloppua sinne!

   Vastaa
 2. Jenni 06.11.2021

  Hei, näyttää tosi kivalta! Jäin miettimään, miten tuo parvekkeen lasitus on tehty rimotuksen kohdalta? Onko rimoja vasten lasi (parvekkeen sisä- tai ulkopuolella)? Jos on, saako lasin irti pesua/siistimistä varten vai miten tämä on suunniteltu tehtäväksi? Meillä samantyylinen terassi-parveke systeemi kuin teillä ja jossain tulevaisuudessa olisi ne myös tarkoitus lasittaa. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.11.2021

   Kiitos 🙂 Rimoja vasten on vasten on lasi sisäpuolella ja sen saa tarvittaessa irti/auki! 🙂 Ihanaa uutta viikkoa sinne!

   Vastaa
 3. Maijukka 07.11.2021

  Minkä hintainen suunnilleen oli tuo terassinne lasitus kaikkinensa? Meillä olisi lähes identtinen terassi lasitusta vailla, mutta ennen kuin alan tosissani viedä asiaa eteenpäin, niin hintahaarukka kiinnostaisi.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.11.2021

   Saatiin tarjouksia 10-30k luokassa kokonaisuudesta (parveke+terassi) . Tämä sijoittuu enemmän tuonne hintaluokan alaosioon. Tietty jokainen kohde on omanlainen ja aina tapauskohtaista. 🙂

   Vastaa
 4. Nina 21.09.2022

  Hei Sara,

  Oletteko olleet tyytyväisiä tähän Alumasin terassiin?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.09.2022

   Ollaan oltu tosi tyytyväisiä 🙂 Lasitus ei ole ”kulunut” vuoden aikana lainkaan ja siis ne ei kyllä kolise yhtään vaikka olisi kovakin tuuli. Nyt vielä vuoden käyttökokemuksella pystyn suosittelemaan 🙂

   Vastaa