Torstain kuulumiset

decoration, koti & sisustus, kuulumiset

Moi! Vitsit miten viime päivien aurinko on tuonut iloa ja energiaa. Marraskuu on pahimmillaan niin pimeä. Tietty kausivalot ja lähestyvä joulu tuo myös aika paljon piristystä. Kurkkasin kalenteria ja jos ajattelen optimisesti (kuten yleensä aina näissä jutuissa 😀) töitä on jäljellä neljä hevimpää viikkoa ja sitten alkaa joululomalle laskeutuminen. Yrittäjänä lomat on mitä on, mutta oon huomannut että oon tullut tässä myös vuosi vuodelta paremmaksi. Tänä vuonna tajusin jopa aikatauluttaa joululoman jo kesällä. 🙂 ..ja tuolla optimismilla viittaan siihen, että usein pyöristän asioita suotuisaan suuntaan. 😀 Me taidetaan tehdä sitä myös siskojen ja äitin kanssa kaikki. Helpottaa yllättävän paljon fiilistä!

Sain äidiltä _Leivotaan_ lehden nimpparilahjaksi ja vitsit miten oon tykännyt siitä. Lehtitilaus on muuten aika kiva idis myös joululahjaksi! <3

Oon tehnyt alkuviikon pitkiä päiviä, joten loppuviikko menee iisimmin ja tänään pääsin aloittamaan aamun Melinan kanssa uimahallissa. Polskittiin tunnin verran ja siirryttiin saunan kautta lounaalle. Toivon, että saisin näitä aamupäiviä ainakin joka toinen viikko jatkossa. Muistan miten nautin Matildan ja Mimosan kanssa uimahallireissuista, niin kiva jatkaa perinnettä myös Melinan kaa. 🙂

Tänään muuten julkaistiin, että Bachelor2022 alkaa keväällä MTV3 ja se että Mikko juontaa sen! WOOP WOOP! Tässä siis syy siihen miksi me lähdettiin Kreikkaan Mikon töiden perässä. 🙂 On ollut upeaa seurata Mikon uraa ja en malta odottaa, että pääsen näkemään miltä sarja näyttää.  <3 Oon muutenkin aina ollut Bachelor-sarjan fani!

Ajattelin alkaa tuomaan joulua pikku hiljaa kotiin. Nyt oon asetellut ekat kausivalot ja haen niitä viikonloppuna varastosta lisää. Samalla saatan kantaa mukana muutamat joulukoristeet. <3 Meille on tärkeää luoda kotiin lämmin ja jouluinen tunnelma. Se tekee loppuvuodesta spesiaalin ja jeesaa vuoden viimeisiin haasteisiin. Haluaisin myös nähdä kavereita vielä useampaan otteeseen ennen joulua. Tuntuu, että koko syksy on mennyt vilskeessä. Pitää järjestää jotkut ihanat pikkujoulut kavereille ja pienille ystäville.

Ens viikolla alkaa muuten PAPUPATA podcast <3 16.11. tulee eka jakso. Tehtiin yhteensä neljä jaksoa, joista kaikista tuli aika pitkiä. Toivottavasti tykkäätte. 🙂 Aika perus höpöttelyä ja ajankohtaisia kuulumisia jne. 🙂 Kevyt ja hyvänmielen podcast!

Kuvissa näkyy Mimosan nimipäivän kinderkeksit. Tehtiin ne ihan perus keksiresptillä + lisättiin pilkottua kinderiä messiin. 🙂 Isänpäivälle oon saanut toiveen Nutella-juustokakusta, jonka oon tehnyt jo monena vuotena putkeen! <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 kommenttia

 1. Kata 11.11.2021

  Olipa huippu uutinen toi Bachelor kausi! En malta oottaa ???

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.11.2021

   no eikö! Hei ihana kuulla <333

   Vastaa
 2. Anna 12.11.2021

  Näistä sun postauksista tulee niin hyvä fiilis aina, joten kiitos, kun teet näitä. 🙂 Odotan innolla papupadan jaksoja, sillä oon kaivannut kipeästi vaunulenkeille hyvää kuunneltavaa. Hätävarana on mennyt papupadan vanhat jaksot, joita oon kuunnellut uudestaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.11.2021

   voi miten kiva kuulla, just mietin et onko tämmöset postaukset niin tylsiä.. mut ihanaa jos tykkäät 🙂 <3 Hei ens tiistaina uus jakso!!! jee!! 🙂

   Vastaa
 3. Vilma 14.11.2021

  Ihania nää sun arkiset postaukset? Mukavaa rentoa luettavaa pitkän päivän päätteeks! Ja en malta oottaa et Papupadasta tulee lisää jaksoja? Myös teidän Kulisseissa-podi on ollut kovassa kuuntelussa, tosi hienosti toteutettu☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2021

   ihana kuulla <3 Kiitos todella paljon 🙂 Ihania päiviä sinne!! 🙂

   Vastaa
 4. Niina 15.11.2021

  Ihana blogi❤️❤️ Sain inspiksen tekemään omaa blogia kiitos siitä??

  Vastaa
  • Sara Parikka 16.11.2021

   Oi että miten ihanaa <333

   Vastaa
 5. Noora 16.11.2021

  onko reseptiä antaa keksitaikinaan?

  Vastaa