ALL DAY

luonto, me, muoti, ootd

Kaupallinen yhteistyö North Outdoor

Moi! Meinasin aloittaa postauksen kertomalla siitä, että ilmojen kylmetessä vaadin vaatteilta enemmän toimintoja, mutta se ei pidä paikkaansa. 😀 Olen nykyään ympäri vuoden aika vaativa sen suhteen mitä päälläni pidän. Mukavuus ja hyvät materiaalit ovat keskeisessä osassa. Arvostan myös sitä jos vaatetta ei tarvitse olla koko ajan pesemässä vaan se aidosti kestää arjen vilskeen. Teen 80% töistäni kotona ja se on myös yksi syy miksi vaatteelta kaipaan nimenomaan mukavuutta kivan ulkonäön rinnalle.

Rakastuin viime vuonna kotimaiseen North Outdoor:iin ja etenkin heidän neuleisiin. Voisin jopa väittää, että olen käyttänyt vuoden aikana melkeinpä viikoittain heidän neuleita. Neuleiden lisäksi olen tutustunut North Outdoor:in All Day -mallistoon ja tykästynyt siihen kovasti. Tänä syksynä North Outdoor:in suosittu All Day -mallisto on täydentynyt uusilla sävyillä ja tuoteuutuuksilla. Tähän postaukseen nostin muutaman oman suosikin. 🙂

North Outdoor :in pääraaka-aine on merinovilla ja heidän kaikki vaatteet on suunniteltu Suomessa. Tuotteiden villa on mulesing-vapaata, tekstiilit Ökö-Tex-sertifioituja ja vaatteissa käytetyt merinovillalangat ovat Woolmark-sertifioituja.

Kannattaa tsekata myös All Day -malliston mekot, jotka laskeutuvat kauniisti. Yllä olevissa kuvissa mulla on päällä Merinomekko MAJ. Jos mietit kahden koon välillä, niin kannattaa valita kokoa pienempi. 🙂 Tämän mekon lisäksi suosittelen tsekkaamaan All day -malliston KEIHupparimekon ja pitkän RIA merinomekon.

All day -malliston uutuudet värit ovat: teal/sinivihreä, burnt orange/poltettu oranssi ja burnt red/poltettu punainen.  Näissä väreissä kankaat shiftaavat ihanasti ja neuloksen laskeutuvuus tulee upeasti esille.

All day -malliston paras puoli on se, että vaatteet sopivat käytettäväksi kesällä ja talvella. Vaatteiden materiaali on merinon ja bambun yhdistelmää, niin että vaatteiden ulkopuoli on 100% merinoa ja kankaan sisäpuoli kutittamatonta bambukuitua. Tämän johdosta vaate tasaa luonnostaan lämpötilan vaihteluita ja pitää ihon lämpimänä/viileänä tarpeen mukaan. Oon itse aikamoinen vilukissa, mutta samalla juoksen lasten perässä ja kaipaan vaatteilta nimenomaan monipuolisia ominaisuuksia. All day -malliston vaatteet ovat myös todella helppohoitoisia ja usein pelkkä tuuletus sekä paikallinen tahranpoisto riittää! ?

All Day 260 Naisten Merinohousut ovat löytyneet multa värissä meleerattu musta ja olen käyttänyt niitä todella paljon. Housut ovat täydelliset arkeen sekä talvella kuori/toppahousujen alle. Nyt olen viimeisen viikon asunut sinivihreässä setissä ja kokenut oloni erittäin mukavaksi. Parasta housuissa on isot taskut, korkea vyötärö ja resorit nilkoissa, niin että lahkeet eivät laahaa maata. Iso suositus jos etsit mukavia, kevyitä ja laadukkaita olohousuja.

Tänä vuonna North Outdoor täyttää kymmenen vuotta ja tämän kunniaksi he kirkastavat brändi-ilmettään. Virallinen synttäripäivä taisi olla lokakuun alussa, joten suuret onnittelut vielä täältäkin. <3 Kertakaikkiaan upea kotimainen yritys! Uuden brändi-ilmeen myötä North Outdoor on saanut uuden logon (käy kurkkaamassa täältä tai täältä) ja myös heidän tuotepakkaukset ovat saaneet upean uuden ulkoasun. Jokaisella mallistolla on nyt oma mallistokuva ja ne ovat suomalaisten luontokuvaajien käsialaa Suomesta. Pääset tutustumaan täältä tarkemmin siihen miten juuri tämän mallistokuvan tarina syntyi. Todella mielenkiintoinen ja kaunis kokonaisuus.

North Outdoor :in syksy/talvi 2021 -uutuudet lähetetään näissä kauniissa pakkauksissa jolloin mielestäni paketoiminen ei ole tarpeen vaan voi antaa kauniin pakkauksen puhua puolestaan. Tilasin Mikolle isänpäivän kunniaksi All day -malliston t-paidan sävyssä poltettu punainen ja saman malliston merinobokserit. Uskon, että nämä tuotteet tulee taatusti kovaan käyttöön!

All day- mallistoon kuuluu laaja valikoima huppareita, paitoja, toppeja, verkkareita, shortseja, mekkoja ja hameita. Parasta mallistossa on mukavuus ja vaatteiden monipuolisuus. Samoja vaatteita voi hyödyntää yhtä hyvin kotona kuin juoksulenkillä. 🙂 Kannattaa myös ehdottomasti tsekata North Outdoor :in upea neule-ja asustevalikoima. Oon aivan ihastunut mun poikkeuksellisen lämpimiin Merino 90 villasukkiin.

Nyt kannattaa mennä tsekkaamaan North Outdoor :in arvonta TÄÄLTÄ! Osallistumisaika 13.11.-20.11.2021 ja voittaja saa valita yhden vapaavalintaisen tuotteen North Outdoor -verkkokaupassa myynnissä olevasta valikoimasta. Mulla on teille myös alekoodi: sara15 jolla saa -15% northoutdoor.com verkkokauppaan ajalle la 13.11.2021 – la 20.11.2021.

Ihanaa isänpäivä viikonloppua! Me meinataan ulkoilla, saunoa ja tietty herkutella. <3Sara

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Maikki 14.11.2021

  Ihania turkoosin sävyjä! Minkä kokoinen mekko sinulla on kuvassa päällä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.11.2021

   Eikö olekkin! Minulla on tästä koko M ja voisi hyvin olla myös koko S. Eli jos mietit kahden koon välillä, niin kandee valita pienempi 🙂

   Vastaa
 2. Jonna 25.11.2021

  Minkä kokoinen on tuo sinivihreä all day setti, joka sulla on päällä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.11.2021

   M 🙂

   Vastaa