päivän asu ja tämän hetken mietteet

koti & sisustus, kuulumiset, me

Moi! Me käytiin tänään aamulla uimassa ja uskaltauduin kahteen otteeseen kylmäaltaaseen. Vesi oli +6-8 asteista, joten todella piristävää :D. Jos asuisin veden äärellä, niin olisi ihanaa aloittaa joka aamu uinnilla/kastautumisella ja sen jälkeen juoda kuppi kuumaa kahvia. <3 Oon huomannut kuinka tänä syksynä kaipuu mökille on ollut suuri. Ehkä siitä syystä, että mökkeily jäi melkein kokonaan väliin viime kesänä. Ainoa harmitus on se, että meidän mökki on niin kaukana. Sinne ei ihan noin vain ajella lasten kanssa pariksi yöksi. Tai ainakaan montaa kertaa vuodessa. Katsotaan jos päästäisi vaikka joululomalla mökille ja samalla avantoon!

Asettelin olkkariin punaisen maton ja sen myötä jouluinen fiilis nousi yllättävän paljon. Ensi viikolla saadaan kuusi ja meinataan koristella se sitten ensimmäisenä adventtina. Lapset odottaa sitä jo kovasti. <3

Ostin tänään konvehteja ja kumosin ne maljakkoon. Aika kiva ja jouluinen koriste jonka voi tietty myös syödä. 😉 Pitää täyttää konvehteja sitä mukaa kun ne hupenee.. Tosin lapset ei saa niitä napostella päivittäin. 😀

Viime viikkoina mulla on ollut paljon työjuttuja Helsingissä ja se on ollut aivan ihanaa vaihtelua. Oon edelleen tarkka siitä mihin työaikani käytän, koska Melina on kotona. Samalla saan älyttömästi energiaa työpäivistä muualla kuin kotona. Teen edelleen 80% kaiken täällä kotosalla. 🙂 Miten teillä menee etäilyn suhteen? Oletteko palanneet työpaikoille vai teettekö työt edelleen kotoa? Varmasti riippuu kovasti siitä millaista työtä tekee. 🙂

Kotona viihdyn edelleen urheiluvaatteissa/löysissä olovaatteissa ja kun lähden tapaamiseen, studiolle tms laitan usein päälle farkut. Löysin nämä suorat mustat farkut Lindexistä syksyllä ja ne on olleet todella kovassa käytössä. Farkku on kyllä siitä kiva, kun sen istuvuus vaan paranee käytössä. Pesen aika harvoin farkkuja ja puhdistan ne vain paikallisesti + tuuletan, jos tarve vaatii. 🙂

Täällä uni tulee joka ilta jo ennen kymmentä. Se johtuu siitä, että aamut alkaa tällä hetkellä kuuden pintaan. Melinan unet meni jotenkin sekaisin kellon siirrosta ja siitä saakka hän on herännyt todella aikaisin. Onneksi hän menee ajoissa nukkumaan ja saa tarpeeksi unta.

Tänään saadaan illalla ystäväperhe kylään ja lupasin laittaa meille iltapalaa + lämmittää glögiä. Hain kaupasta riisipiirakoita, rieskoja ja erilaisia täytteitä. Kiva nähdä kamuja ja saada seuraa illalla, kun muuten tuntuu et illat matelee. Pimeys ja vesisade ei houkuttele ulos, mutta samalla sisällä lapset ei samalla tavalla saa purkaa energiaa.

Paljon energiaa sinne! Tänään on ollut niin harmaa päivä, että haaveilen lumesta ja siitä valosta minkä se saa aikaan. <3Sara

ps. Huomasitteko, että Papupata podcastin uusi jakso ilmestyi tiistaina. Eli jakso 94. Back in BIZ! <3

Farkut / Lindex 

Paita / Kappahl / saatu

Takki / h&m

kengät / Vagabond

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Riikka 18.11.2021

  Vitsi sun postaukset on joka kerta hyviä, aina tulee hyvälle mielelle❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2021

   i h a n a kuulla!!!! <3

   Vastaa
 2. Marine 18.11.2021

  Ihania kuulumisia ja kiva postaus.
  Minä tykkään myös laittaa aaltomaljakkoon konvehdit esille joulun ajaksi,muuten siinä on esillä miehen keräämiä kiviä rodokselta.
  Ajattelin myös viikonloppuna viritellä ppjan kanssa kuusen ja valot ja juurikin 1.adventtina sitten koristellaan. Tänään jo leivottiin ekat piparit kun pienen potilaan kanssa ei pääse ulos mutta energiaa silti on.
  Ehkä sitä voisi kohta jo ostaa ekan amarylliksen, tämä on kyllä ihanaa tää joulunalus aika :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.11.2021

   Oi miten kiva 🙂 Kuulostaa aivan ihanalta teidän meininki!! <3 Tunnelmallista loppuvuotta teidän perheelle 🙂

   Vastaa
 3. Pia-päivi 22.11.2021

  Moi. Ihana postaus. Kiva idea aalto vaasi on
  Namit. Hyvää syksyn jatkoa ja joulun odotusta
  Teille. : ))

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.11.2021

   Kiitos samoin sinne 🙂 <3

   Vastaa