Toiveet loppuvuodelle

koti & sisustus, kuulumiset, me

Moi! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää 🙂 Mulla on nyt loppuvuoden kiireisimmät viikot menossa, kun kaikki tämän vuoden tytöt pitää saada purkkiin. Samalla myös keskustellaan tiivisti ensi vuodesta ja solmitaan tulevia työprojekteja. Onko teillä sama homma, vai meneekö rauhallisemmin?

Ajattelin listata vähän toiveita ylös loppuvuodelle. Osa toiveista on tavoitteellisia ja suurin osa ihan vain hömpöttelyä. Oon huomannut, että ylös listaaminen toimii mun kohdalla parhaiten! Jos tiedän mitä toivon, niin se selkiyttää jo paljon. 🙂 Ja mainittakoon, että jätän K toiveet tästä pois, koska tilanteen paranemisen toive on sanomattakin selvää.. Ei voi muuta kuin olla onnellinen siitä että mun toiveet on tätä tasoa. <3

Pikkujoulut ystäväperheiden kanssa / Meillä on muutamia läheisiä ystäväperheitä, joita ollaan nähty ihan liian vähän kuluneen syksyn aikana. Pitää sopia jotkut ihanat yhteiset pikkujoulut ja toivoa, että kaikki pysyy terveenä. Tuntuu, että nyt peruuntuu taas kaikki ja korona+muut taudit on liikeellä. Toivon siis, että nähtäisiin enemmän ystäviä!

Kylmäuinti ja sauna / Loikoilin tällä viikolla siskon kanssa porealtaassa melkein tunnin ja se kyllä rentoutti. Ollaan käytetty allasta 2-4 kertaa viikossa ja erityisesti kombo saunan kanssa toimii. Loppuvuodelle on kuitenkin toiveena käydä avannossa. Jaiks! Mä niin haluaisin kylmäuinnin osaksi mun elämää.. ainakin ajatuksen tasolla. 😀

Töiden hiljeneminen / Edessä on vielä muutama viikko tiivistä työtä ja sen jälkeen rauhoittuu. I H A N A A ! Haluan käydä joululounailla, järjestellä joulua kaikessa rauhassa ja tärkeimpänä viettää Melinan kanssa aikaa. <3 Meidän isommat lapset ovat myös koko joululoman kotona. Meikittömät päivät lämpimissä vaatteissa innostaa paljon! Mulla on ollut tänä vuonna pitkiä kumppanuuksia ja niiden maaliin saattaminen tuntuu erityisen hyvältä. Oon myös onnellinen hyväntekeväisyysprojekteista, joissa oon ollut tämän vuoden tiiviisti mukana ja tällä viikolla pääsen yllättämään yhden perheen pienen tytön aivan ihanalla joululahjalla. <3 Nämä jutut on työssä ihan niitä parhaita!

Ruoka, juoma ja joulun fiilistely / Vietetään joulu kotona ja oon niin onnellinen kun saan suunnitella kaiken alusta loppuun itse. Mulla on paljon ajatuksia siitä mitä ruokia meinaan tehdä ja miten koristan ruokapöydän. Yksi uusin suosikki on muuten suolatut sipsit joita dipataan ranskankerma, mäti, sipuli ja tilli sekoitukseen. Ai että miten hyvää! Voin isosti suositella! 🙂 Käy kurkkaamassa fiiliksiä mun IG:stä tai TikTokista!

Lunta / Mun puolesta valkoinen maa saisi sataa samantien. Lumi tuo niin paljon valoa ja lasten kanssa ulkoileminen on helpompaa. Odotan talvea Melinan kanssa, kun nyt hän ymmärtää jo niin paljon enemmän kuin viime vuonna.

Ihanaa uutta viikkoa! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Elina 29.11.2021

  Aivan ihana tuo sun sininen takki 🙂 Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2021

   Se on kyl kiva ja ihana kun on samettinen päällys 🙂 Takki on jo monta vuotta vanha ja edelleen aina käytössä etenkin tässä loppuvuonna! 🙂

   Vastaa
 2. Amanda 29.11.2021

  Itsekin odottaa, että jouluksi saa rauhoittua. Joulu on aina itselle ollut sellainen ”pyhä”asia varsinkin tänä vuonna, koska opiskelen yliopistossa ja tenttviikko osuu juuri ennen joulua. 15.12 viimeinen tentti kunnialla ja sitten joululoman viettoon. Ihanaa joulun odotusta teidän perheelle ⛄

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.11.2021

   ai että lomailu tuntuu sitten tenttien jälkeen hyvältä 🙂 <3 Hurjasti tsemppiä vikaan puristukseen ja tunnelmallista loppuvuotta 🙂

   Vastaa
 3. Anna 29.11.2021

  Nuorempana joululomat oli aina vuoden parhaita lomia ? Nykyään joulukuu, ja etenkin välipäivät, on töiden puolesta kaikkein vilkkainta aikaa vuodesta, joten kunnon joululomasta on turha edes haaveilla. Silti joulun fiilistely on aivan ihanaa! Tsemppiä loppuvuoteen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2021

   ymmärrän <3 hei hurjasti tsemppiä myös sinne!!! 🙂

   Vastaa