Feel good -sisältöä

decoration, design, DIY, hirstitalo, kaupallinen yhteistyö, koti & sisustus, kuulumiset

Moi! Mä rakastan Feel Good -sisältöä. Sellaista sisältöä jonka parissa ei tarvitse jännittää. Välillä kaipaan sellaista katsottavaa/kuunneltavaa/luettavaa, joka ei ota vahvasti kantaa (.. mun tulee luonnostaan nähtyä/kuultua niin paljon tärkeää ja kaantaanottavaa sisältöä, että välillä kaipaan muuta) tai joka ei paljasta liikaa, niin että tulee olo itselle tukala olo. Saatteko kiinni mitä ajan takaa? Rakastan semmosta hyvän mielen sisältöä! 🙂 Mulle toimii ainakin tässä elämän vaiheessa kevyt sisältö parhaiten, tai sitten spesifit aiheet kuten: ruoka, talous, remppa tms. Ajattelin listata teille mun suosikki Feel Good sisältöjä. 🙂

TV / Käytän suoratoistopalvelimia ja katson sisällöt usein sieltä. Lemppareita tänä syksynä on ollut:

 • Suomen kaunein koti + JOULU versio
 • Koko Suomi leipoo!
 • Remppa vai muutto Suomi
 • Dream home makeover – Studio McGee (odotan jo uusia jaksoja)
 • Grand Designs
 • Real Housewives of Beverly Hills

PODCAST / Podcasteja kuuntelen melkein joka päivä ja mun tulee kuunneltua myös aika paljon raskaampiakin sisältöjä, mutta kevyemmistä suosikkeja on:

 • Bella Table
 • Backlund&Lange
 • Radio-ohjelmat, esim: Aamulypsy

ÄÄNIKIRJAT / Tähän kaipaan teiltä apua. Kaipaisin jonkun ihanan ja mukaansatempaavan kirjan. Tuleeko joku hyvä mieleen? Edellinen kirja, josta tykkäsin tosi paljon oli Camilla Greben Veteen piirretty viiva. Se oli jännä, mutta ei liian jännä. 🙂 Kirjojen lisäksi tykkään lukea ja selailla lehtiä. Kaikki sisustus- ja ruokalehdet uppoaa!

 

YOUTUBE / Tykkään katsoa myös youtubea, esim jos käyn pyöräilemässä (meillä on varastossa spinnigpyörä) tai esim kylvyssä. Tykkään youtube sisältöjen pituudesta. Ne on kivan mittaisia! 🙂 Suosikkeja:

 • Janni Deler
 • Lila Xenia (hänen videot on kadonneet, toivotaan että joskus tulee lisää)
 • Sofia Ruutu
 • Mmiisas

Seuraan myös päivittäin uutisia (=ne ei kyllä useinkaan lukeudu millään mitalla Feel Good osioon :D) ja erilaisia talouteen liittyviä sisältöjä. Millaisia sisältöjä sä seuraat säännöllisesti? 🙂 Mä toivon tietty, että mun sisällöt tarjoaa myös kivaa hetkeä arkeen ja sopivalla tavalla vertaistukea sekä parhaimmillaan inspiraatiota. Oon paljon miettinyt, että miten voisin tehdä vielä paremmin sisältöjä ensi vuonna ja suunnittelen jotain IG-LIVE tai IG-TV tyyppistä settiä, jonne voisi kuvata pidempiä kokonaisuuksia. 🙂 Laittakaa siis ihmeessä viestiä, jos tulee mitä tahansa vinkkejä mieleen ja myös omat suosikkisisällöt saa mieluusti listata!  🙂  <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Kata 03.12.2021

  No hei ihan ehdottomasti Papupata podcast lukeutuu omiin feel good -sisältöihin ja lisäksi esim POKS-podcast! Poksissa on joskus kyllä myös syvällisempiä aiheita mutta kuitenkin nekin on käsitelty mun mielestä rennolla tavalla ❤ youtubesta pakko mainita mun uusi suosikki Rita ja Jaakob, jotka kuvaa lapsiperhearkea tosi kivalla tavalla ? ja ainakin tulee mieleen myös Sofia Aiello-Tikka, joka sai vasta hiljattain vauvan ? siellä tosi inspiroivaa sisältöä! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.12.2021

   IHANAAAA <3 Kiva kuulla 🙂 Hei huippua, meen kurkkimaan! Kiitos vinkistä 🙂

   Vastaa
 2. Sonja 04.12.2021

  Tämä sinun blogisi on oikeastaan ainoa mitä seuraan ja juuri sitä parasta feel good -sisältöä! <3 Usein kyllä iskee pieni kateus ja oman elämän puutteet sitten taas ärsyttää enemmän mutta blogiasi on silti kiva seurata koska kirjoitat todellla ihanasti etkä lainkaan sillain ylpeästi tai kerskailevasti. Käyn joka päivä kurkkaamassa onko tullut uutta, ja aina kun pidät muutaman päivän tauon, ehdin kaipaamaan sitä pientä rentouttavaa hetkeä blogisi parissa.
  Aamulypsy on myös hauskaa kuunneltavaa, usein nauran yksinäni heidän jutuilleen 😀
  Yhteen aikaan kun katselin youtubea, myös minun suosikkeihini kuului Mmiisas, ihanan rentoa, iloista ja inspiroivaa sisältöä.
  Papupataa tietty kuuntelin joskus silloin pari vuotta sitten aina kävellessäni töihin, mutta nyt se on jäänyt kun ei tunnu olevan sellaista samanlaista sopivaa aikaa jolloin voisin keskittyä kuuntelemaan.
  Kiitos ihanasta blogista! <3 Toivottavasti jatkat samanlailla!

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2021

   Kiitos viestistä <3 ihana kuulla, että mun blogi tarjoaa sinulle kivan hetken omaa aikaa 🙂 Kiitos myös kun kerroit enemmänkin suosikeista! Miisa on kyllä niin symppis 🙂 Kiitos kun seuraat ja hei ei kannata yhtään tuntea kateus fiiliksiä, koska täällä näkyy vain murto-osa elämää ja useinkin se kevyt+ihana puoli. Samalla ymmärrän, kun itsekin oon tuntenut ihan samoja kateuden tunteita muiden elämää katsoessa. Kaikkea parasta ja ihanaa loppuvuotta <3

   Vastaa
 3. Amanda 04.12.2021

  Tää sun blogi on viimisen päälle Feel godia <3

  Kokeile Miika Nousiaisen Pintaremontti kirjaa, jos et vielä ole kuunnellut 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2021

   Hei huippua ??? kiiiitos paljon vinkistä! Tunnelmallista loppuvuotta ✨❤️

   Vastaa
 4. Kaisu 07.12.2021

  Hei, tää sun blogi on kyllä ehdottomasti feel good- sisältöä ja siksi seuraan sitä! Mä niin tunnistan tuon ajatuksen ja tarpeen kuunnella/lukea/katsoa feel good-sisältöä. Asun ulkomailla ja teen töitä aika haastavissa olosuhteissa, ja sen vastapainoksi kaipaan jotain ihanaa ja rentoa luettavaa/katsottavaa, sun blogin sisältö on just sitä! Sen kautta pääsen hetkeksi toiseen maailmaan ja se tuo iloa mun arkeen❤️ Joten iso kiitos ihanasta blogista!! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2021

   Eikä <3 miten ihana kuulla! Kiitos!! Hurjasti tsemppiä töihin ja haasteisiin <3 tunnelmallista joulunaikaa!! 🙂

   Vastaa
 5. Julia 07.12.2021

  Tämän vuoden koskettavin ja ihanin äänikirja jonka kuuntelin oli Varpu Hintsan Valo joka ei kadonnutkaan. On kyllä rankka ja surullinen, mutta niin aito<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2021

   Olen kuunnellut myös <3 niin koskettava ja tuntui tärkeältä kuunnella.
   Ihanaa joulunaikaa sinne <3

   Vastaa