joulu on jo ovella

decoration, design, kidsfashion, koti & sisustus, kuulumiset, lapset

mainos Martinex

Moi! Ajatelkaa, että on jo toinen adventti. <3 Viime vuoden postaus Martinexin kanssa oli todella tykätty ja pääsenkin nyt tänäkin vuonna vinkkaamaan teille mun suosikeista joulua ajatellen + jakamaan spesiaalin alekoodin. 🙂 Mä oon tehnyt jo pitkään yhteistyötä kotimaisen Martinexin kanssa. Olen myös ollut asiakkaana monesti ja tilannut heiltä mm. askartelu- sekä puuhatarvikkeita sekä lahjoja läheisten lapsille. Martinexilla on nimittäin laaja valikoima ja aivan ihania Muumi tuotteita. Martinex on perustettu 1986 ja suurin osa heidän tuotteista suunnitellaan kotimaisuuteen panostaen Suomessa. Heillä on Raisiossa kuuden hengen suunnittelutiimi, joiden kynästä syntyy lähes kaikki tuotteet! 🙂  Listasin tähän alle joululahjavinkkejä perheen pienimmille ja tietysti myös koko perheen joulufiilistelyyn. Toivottavasti löydätte kivoja vinkkejä. Postauksen lopusta löydät alekoodin! 🙂

PELIT & ASKARTELU & PEHMOLELUT

Monet meidän lautapeleistä on Marinexista. Sieltä löytyy laaja valikoima erilaisia pelejä ja tykkään erityisesti siitä kuinka myös perheen pienimmille löytyy pelejä. Uusin ihastus on Niiskuneidin korupaja peli, jossa Niiskuneiti haluaa opettaa ystäviään tekemään helmikoruja. Pelissä yritetään saada helmikoru ensimmäisenä valmiiksi pujottelemalla nauhaan helmiä korurasiasta. Pelin kesto on noin 10 minuuttia, ja sitä voi pelata samanaikaisesti 2-4 pelaajaa. Eli siis ihan täydellinen peli arkeen, kun lapset haluaa pelata, mutta aikaa ei välttämättä löydy pitkälle pelille. 🙂

Löydät Martinexin kaikki pelit täältä!

Askartelu jutut on musta ihan ykkösiä ja meillä on ollut todella kovassa käytössä Muumi-taikalehtiö. Se toimii vesikynän avulla ja sen voi värittää kerta toisensa jälkeen. Melina jaksaa pitkiäkin aikoja keskittyä lehtiöön. Todella kiva lahjaidis ja hyvä hintalaatusuhde. Tämä taikalehtiö on ollut meillä moneen otteeseen, kun Matilda ja Mimosa olivat pienempiä ja se kestää hyvänä yllättävän pitkään! 🙂

Toinen Melinan suosikki on Muumi pehmolelut. Hän nukkuu Muumipeikon ja Niiskuneidin kanssa. Joka päivä Melina halii muumeja, suukottaa ja sanoo ”lakas” = rakas. 😀 Niin suloista. Pehmolelut ovat laadukkaita ja ihanan pehmeitä sekä muhkeita.

Myös melkein kaikki meidän palapelit on Maritnexilta. Nyt uusimpana innostuksena Melina tykkää kovasti tehdä palapelejä ja tiukan paikan tullen isosiskot auttavat. Martinexin palapelit valmistetaan heidän pelitehtaalla Raisiossa. :). Nuppipalapelit on perheen pienimmille ja sitten löytyy myös 500 sekä 1000 palan pelejä. Palapeli on musta kiva lahja vaikkapa sisaruksille tai perheelle yhteiseksi. Veikkaan, että tämän joulun ykköspaikan vie ylös päin nouseva, puumassasta valmistettu 3D-palapeli! 🙂 Lupasin lapsille, että tämä pääsee pian joulukoristeeksi meille. <3

Löydät kaikki palapelit täältä!

SAMISTELU YÖKKÄRIT & HAALARIT

Martinexin yökkärit ja haalarit on meille ne rakkaimmat suosikit. Ollaan jo monena vuotena pukeuduttu kaikki samaan jouluiseen kuosiin ja vietetty löhöpäiviä yhdessä. Matilda on niin tykästynyt Muumi haalariin, että on käyttänyt sitä ympärivuoden. Aina kun hän kaipaa lämpöä ja helppoa+rentoa pukemista hän vetäisee pehmoisen haalarin päälle. Melinan kanssa haalari toimii myös ihan superhyvin kotipäivinä. Niin helppo ja mukavan lämmin ulkovaatteiden alla. 🙂 Melinan koossa (86) vetoketju on sijoitettu kätevästi sivulle, jotta se ei hankaa leukaa jne. Todella kätevää!

Löydät samisteluvaatteet täältä!

Tämän vuoden yökkärisuosikki on ehdottomasti aivan ihana -Sydämet pyjama- kuosi <333 voi apua miten ihana tuo pikkumyy yhdistettynä kirkkaan punaiseen ja raikkaaseen valkoiseen! Kuosi on myös siitä kiva, että se sopii mielestäni hyvin ympärivuoden käyttöön. Kaunis ja samalla todella raikas! Meidän Melina on maailman suloisin tämä yökkäri päällä. Kannattaa ehdottomasti käydä tsekkaamassa Martinexin yökkärit ja haalarit täältä. 🙂

KYLPYTAKIT & ASUSTEET

Meidän lapsilla on ollut jo vuosia käytössä Martinexin Muumi-kylpytakit. Ne ovat todella kätevät arjessa ja lapset ovat niin tottuneet niihin, että ”normi” pyyhkeitä he ei juurikaan käytä. Kylpytakista löytyy huppu, ripustuslenkki niskasta, pitkät hihat ja vetoketju. Siinä ei ole sisäsivusaumoja ja sisäpuoli on imukykyistä froteeta sekä ulkopuoli pehmeää puuvillavelouria. Kylpytakki on mukavan reilu ja menee helposti muutaman vuoden, jos ostaa reilua kokoa. Eli jos mietit kahden koon välillä, niin sanoisin että kannattaa rohkeasti valita isompi. 🙂 Ollaan pesty kylpytakit moneen otteeseen ja niiden kunto on pysynyt hyvänä. Vetuketju on helppo lapsen kanssa ja kylpytakki pysyy päällä villimmässäkin menossa. 😀  Hommattiin viime kesänä mökille omat kylpytakit, niin ei tarvitse pakata aina mukaan. Mun mielestä kylpytakki on kiva ja käytännöllinen lahjaidis lapselle ja tällä tuotteella on mielestäni todella hyvä hintalaatusuhde.

Löydät kylpytakin täältä!

Martinexilta löytyy myös joululahjaksi sopivia (ja aina niin käytännöllisiä) sukkia & pikkareita suloisissa Muumikuoseissa ja tietty Muumivaatteita ylipäätään. Pääset kurkkaamaan mallistoa täältä. Postauksen ekassa kuvassa näkyvä Talvitähti-collegepaita on mun oma suosikki tänä talvena. Aivan ihanan pehmoinen päällä! Mulla on koko M ja se on juuri sopivan väljä <3.

Toivottavasti löysitte kivoja vinkkejä pukinkonttiin! 🙂 Saan jakaa teille alekoodin SARA20, jolla saa 20% alennusta seuraavat 48h, eli 07.12. saakka. Toimi siis nopeasti :)! Mähän oon joka vuosi hyödyntänyt myös itse tämän alekoodin, hehe. :)) Rentoa sunnuntaita! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Sipe 05.12.2021

  Hei Sara! Kiitos kivoista vinkeistä, Muumit toimii aina. Minulla mietinnässä tuollainen tekoturkispeitto kuten teillä, mistä tuo teidän ihana peitto on hankittu?
  Mukavaa joulunodotusta ja joulua koko perheellenne.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2021

   Ihana kuulla, kiitos ❤️ Peitto on cobellosta. Se on aivan ihana kyllä!

   Vastaa
 2. Miltsu 05.12.2021

  Noi kylpytakit on niin hyviä ja toimivia lapsen kanssa, oon niin samaa mieltä sun kanssa. Tänä vuonna toivottiin joululahjaksi uutta, kun vanha jo jää pieneksi 🙂 Pelit on myös opettavaisia mutta silti innostavia.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2021

   Kiva kuulla, että sielläkin tykätty 🙂
   Tunnelmallista loppuvuotta <3

   Vastaa
 3. Ninni 06.12.2021

  Täällä kans yks muumifani! Noi Martinexin tuotteet on aivan ihania ja kaikki vaatteet olleet tosi hyvälaatuisia. Komppaan, että hinta-laatusuhde näissä kyllä hyvä! Meilläkin tytöllä tuo kylpytakki, ollut sama jo varmaan kolme vuotta ja jotenkin koko ajan ollut ihan sopiva ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2021

   Siis niin samaa mieltä 🙂 <3
   Aivan ihanaa joulun aikaa sinne!!

   Vastaa
 4. Marine 07.12.2021

  Kiitos koodista, muumit on niin ihania. Äitin suosikkeja myös, löysin esikoiselle keltaisen muumi collegen joulupakettiin. Ja vauvalle on jo ennestään ostettu muumi pehmolelu joulupakettiin.
  Ja eilen kun tilas niin sai ilmaiset postit myös ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2021

   Ihanaa <3 huippua kuulla :))
   Parasta joulua teidän perheelle!

   Vastaa
 5. Päivi 07.12.2021

  Kiitos tästä alekoodista jälleen! ?Muistan löytäneeni aikoinaan Martinexin nettisivut juuri sinun kautta ja miten lapset silloin ihastuivat siihen isoon lattiapalapeliin ja joka vuosi on tullut sieltä jotain ostettua pukinkonttiin, hyödynnän koodin tänäkin vuonna!

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2021

   Hei onpa ihana kuulla 🙂 se lattiapalapeli on ihan paras 🙂 tunnelmallista joulunaikaa teidän perheelle <3

   Vastaa