saappaat ja viikon kuulumiset

fashion, me, muoti, ootd, työelämä, tyyli

Moi! Mä löysin pitkän etsinnän tuloksena pitkävartiset saappaat. Woop Woop! Aluksi ajattelin, että en tilaa netistä ja haluan testata ennen ostoa.. mutta koska Vagabond on merkkinä entuudesta tuttu, niin uskalsin tilata saappaat ja ne on t ä y d e l l i s e t . Tykkään erityisesti siitä, että saappaan pohja on uritettu = turvallinen ja korko matala. Koko sivun mittainen vetskari tekee kengistä myös helpot pukea ja riisua. Olen ostokseen tosi tyytyväinen! 🙂 Heti tuli mekot käyttöön ja uskon, että nyt tulee käytettyä mekkoja enemmän ympäri vuoden.

Saappaiden malli on KENOVA ja ne löytyy merkiltä Vagabond!

Muuten viikko on edennyt mukavasti. Oon nauttinut työajasta, joka viime viikolla jäi minimiin kaikkien lasten ollessa kotona. Meillähän siis käväisi K ja se meni lopulta niin, että vain yksi lapsista sairasti pari päivää ja meihin muihin se ei tarttunut. Sinänsä päästiin todella helpolla, mutta samalla olin jo ihan asennoitunut siihen että nyt saadaan se kerralla läpikäytyä kaikkien osalta. Nooh, saapi  nähdä osuuko kohdalle vielä uudemman kerran. Nyt toistaiseksi arkea eletään suht normaalisti. <3

Hei eilen ilmeistyi RUUHKAVUOSIRAKKAUTTA podcastin uuden kauden ensimmäisen jakso, jossa mä oon vieraana. Jakso äänitettiin juuri ennen joululomaa ja muistan et olin jotenkin ihan pää pyörällä vikoista rutistuksista duunien parissa. Toivottavasti en puhele ihan tyhmiä. 😀 Miten se onkaan niin, että vasta jälkikäteen keksii aina kaikkia hyviä pointteja ja kulmia mitä olisi voinut tuoda esiin? Ehkä olisi pitänyt kysyä kysymykset etukäteen, niin olisin osannut vastata tyhjentävämmin. 😀 Anyway, toivottavasti tykkäätte jaksosta. Löydätte sen täältä. <3 Mähän tosiaan aloitin jakson itkemällä, kun Ruuhkiksen mimmit pääsivät yllättämään! Apua! <3 🙂

Nyt viikonlopun viettoon! Melina on päikkäreillä ja mä haen kohta Mimosan sekä hänen eskarikaverin meille. 🙂 Mukavaa viikonloppua sinne! <3Sara

kengät – Vagabond

sukkikset – Norylon

mekko – ginatricot

neuleliivi – Nanso *saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Mai 04.02.2022

  Hei mikä koko saappaista? Ottaisitko oman yleisimmän koon? ❤ erittäin kaunis look ????

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.02.2022

   39 ja se on mun koko! Eli valkkaisin just sen oman yleisimmän ☺️??

   Vastaa
 2. Emminkemni 04.02.2022

  Siis kävikö teidän perheessä korona?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2022

   joo.. :/ Mutta tosiaan selvittiin todella helpolla. vain 1/5 ja lievät oireet yhdellä lapsista.

   Vastaa
 3. Anna 05.02.2022

  Oi onpa kivat saappaat! Mäkin uskalsin tilata netistä itselleni maiharityyliset nilkkurit, koska täällä meilläpäin on niin huonosti kenkäkauppoja. Olin niin positiivisesti yllättynyt, kun kengät oli just oikean kokoiset ja sopivat mun jalkaan! Tästä tulikin mieleen, että ois mielenkiintoista kuulla sun eniten käyttämistä kengistä, mitkä parhaat lenkille, mitkä perus arkeen, entä suosikki juhlakengät jne. Meillä ei oo vielä K käynyt kylässä, mutta tuntuu, että se on vain ajan kysymys, koska napsahtaa omalle kohdalle. Hei kiva kuulla tosta sun podcast-vierailusta! Täytyykin seuraavalle lenkkikerralle pistää jakso kuulokkeisiin pyörimään. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.02.2022

   hei ihan parasta, kiva että ne oli sopivat :))
   jooo voisin hyvin joskus avata tarkemmin kenkien asiaa, koska just lenkillä semmoset mitä en käytä missään muualla 😀
   Ihana kuulla, että siellä ollaan pysytty terveenä <3 toivotaan, että säästytte kokonaan tartunnalta! 🙂

   Vastaa
 4. Karolina 10.02.2022

  Kuuntelin tuon podijakson. Hienosti meni? kiva kuulla sun ajatuksia lapsiperhearjesta. Varsinkin sun positiivisuus ja ettei valittais omasta elämäntilanteesta oli hyviä pointteja❤️ Keep up the good work sun kanavissa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2022

   kiiiiiiitos <3 Aivan ihana kuulla 🙂 ja siis tietty täälläkin kiukkupäiviä riittää, mut en jaksa pyöriä niissä sen kummemmin. 😀 Kaikkea parasta!!

   Vastaa
 5. Maija 08.03.2022

  Ihanat saappaat! Ootko käyttänyt paljon? Voisitko laittaa niistä kuvia erilaisten hameiden kanssa?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.03.2022

   Oon käyttänyt joo! 🙂 Kuvia tulee varmasti vuosien saatossa.

   Vastaa