Mun viikko

decoration, design, fashion, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, liikunta

Moikka! Alla mun viikko 🙂 Nyt kuppi teetä termariin ja ulos nauttimaan auringosta. <3Sara

Maanantai

Meillä uusi viikko alkaa aina aikaisin, kun koulu alkaa jo kahdeksalta. Melina herää meillä kylläkin aina kuuden jälkeen, joten sinänsä aamun heräämisellä ei ole eroa onko maanantai vai lauantai :D. Tilasin myös viikon ruuat maanantai-aamulle (Oda) ja ne saapui kaiken aamuhässäkän keskelle just sopivasti. Mikko lähti viemään lapsia ja suuntasi omiin töihin ja mä jäin tekemään töitä kotiin. YKSIN!!!! Monen viikon sairastelun jälkeen muutaman tunnin töiden teko r a u h a s s a oli luksusta. Vitsit, että mä nautin siitä! <3 Tykkään tosi paljon tehdä töitä kotona ja hyödynnän usein päiviä niin, että pesen samalla pyykkiä tms kodin puuhaa. Myöhäisen lounaan jälkeen suuntasin kiropraktikolle ja sieltä hakemaan lapset.

Maanantai on meillä tallipäivä ja tällä kertaa Mimosa pääsi ensimmäistä kertaa ratsastamaan ilman avustajan (=minun) olemista vierellä. Voi sitä onnen määrää. 🙂 Heppailun jälkeen isommat suuntasi Mikon kanssa vielä futistreeneihin ja mä jäin Melinan kanssa kotiin. Siivoiltiin, käytiin lämpimässä kylvyssä ja haliteltiin paljon.

Yksi viikon kohokohta on myös Koko Suomi leipoo, jota seurataan isompien lasten kanssa innoissaan. Kausi huipentuu ensi maanantaina FINAALIIN! Meillä on perinne, että finaaliin ostan erilaisia leivoksia joita herkutellaan samalla kun katsotaan kenestä kruunataan voittaja. Yleensä tuohon aikaan hampaat on jo pesty ja vesi kielellä seurataan leipomuksia. Taidetaan olla vähän kateellisia tuomareille, jotka saavat maistella kaikkia herkkuja! 😀

Tiistai

Melina huuteli ensimmäisen kerran viiden jälkeen ”Äitiii. Melina yksi vuotta. Melina hoitoon meet. Äiti tulee kohta hakemaan.” <33 Onneksi hän nukahti ja heräsi sitten kunnolla puoli seiskan maissa. Taitaa taas päiväkodin aloitus tulla uniin pienen tauon jälkeen. 🙂 Onneksi hän jää päiväkotiin aina iloisin mielin ja myös siellä päivät sujuu reippaasti leikkien. Tiistaina kuvasin aamulla kamppista, editoin sen ja lähetin asiakkaalle. Vastaisin maileihin ja purin päivän to do – listaa tehokkaasti aamupäivän tunteina. Mikko haki meille lounaaksi sushia ja katsottiin molempin työkalenterit läpi tulevien töiden osalta. Aikamoista sillisalaattia on meidän kalenterit täynnä ja jatkuvasti pitää tsekata, että pysytään molemmat perillä toistemme menoista.

Tiistai on meillä aina jännityksen päivä, kun Bachelor tulee telkkarista. 🙂 Ehkä muistatte meidän viime syksyn Rodoksen reissun, jonka aikana Mikko teki töitä. He kuvasivat kuukaudessa Bahcelorin ja nyt saadaan seurata sitä telkkarista. Mä oon katsonut jaksot aina C Moresta samana päivänä ennakkoon, kun en malta odottaa iltaan saakka. Meidän isommat lapset on aivan innoissaan, kun saavat katsoa ohjelmaa <3 Tietty isin suoritusta on tärkeä päästä seuraamaan, mutta kyllä tytöt tempautui myös rakkausrealityyn täysillä. Mun mielestä ihan parasta katsottavaa, jos/kun mieli vetää matalaksi. Tykkään myös tosi paljon, että jokaisen jakson jälkeen voi katsoa Ruusun jälkeen ohjelman, jossa jutellaan jaksosta ja käydään läpi askarruttavat asiat. Tämmöisiä ohjelmia sais musta useemmin tehdä, koska ainakin mua kiinnostaa kaikki ne fiilikset kulisseissa ja ohjelman jälkeen jne. Ruusun jälkeen löytyy myös MTV palveluista.

Perustin tiistaina extempore Unicefille oman keräyksen Ukrainan lasten hyväksi ja seurasin sen kehitystä koko illan. Yölläkin näin jatkuavsti unta aiheesta. Olin aivan mykistynyt siitä kuinka isosti ihmiset lähtivät keräykseen mukaan. <3 Tämä on kiistatta kuukauden paras asia.

Keskiviikko

Me ollaan jouduttu perumaan siivoojan tulo alkuvuonna pariin otteeseen kaikkien kipeysten takia, joten keskiviikkona oltiin ihan innoissaan kun vihdoin saatiin hänet meille. Lähdettiin aamusta pois tieltä ja vietiin lapset hoitoon, eskariin + kouluun. Käytiin hoitamassa parit asiat (mm. tulostamassa virallisia papreita) ja sen jälkeen suunnattiin Kirkonnumelle. Ollaan alkuvuodesta saakka mietitty, että olisi ihana mennä kaksin retkeilemään ja syödä lounasta luonnossa. Keskiviikkona toteutettiin tämä! Tehtiin reilun 8km lenkki erään järven ympäri ja sen jälkeen istuttiin kalliolle lounaalle. Grillattiin makkaraa, juotiin kahvia ja syötiin keksejä. Lenkin aikana oli ihanaa jutella ajan kanssa.

Keskiviikko illasta Mikko suuntasi töihin (hän meni vieraaksi Puoli7 ohjelmaan) ja mä vein isommat treeneihin. Sillä aikaa kun Matilda ja Mimosa oli treeneissä käytiin Melinan kanssa kirjastossa ja muutamassa kaupassa. Hoidettiin kummitytön synttärilahjan hankinta ja hain lapsille lisää lyijykyniä. <3 Treenien jälkeen lupasin viedä lapset kahvilaan iltapalalle ja sieltä suunnattiin kotiin.

Torstai

Melina on kotona aina to ja pe, joten loppuviikkoa kohti teen vähemmän töitä. Kuvasin aamupäivällä yhden kamppiksen sillä aikaa kun Mikko ulkoili Melinan kanssa. Päikkäreiden aikaa editoin materiaalin ja lähetin sen asiakkaalle tarkastukseen. Tykkään tosi paljon tehdä alkuviikko painotteisesti töitä, kun tuntuu että silloin oon luontaisesti tehokkain. Melinan päikkäriaikana kasasin suunnitelmaa Papupata-podcastin uudelle kaudelle ja laitoin useita ääniviestejä eri työaiheisiin liittyen.

Torstaisin julkaistaan aina uusi jakso KULISSEISSA podcastia (podi on tehty yhteistyössä C Moren kanssa) ja nyt oli toisen kauden kolmannen jakso vuoro. Tämä jakso 7. Ilmiöt kulisseissa ft. Olga Temonen on mun yks lemppareista. Olgan kanssa jutteleminen on niin inspiroivaa 🙂 Oletteko muuten kuunnelleet Kulisseissa podia? Ja jos olette, niin mitä mieltä olette? Olisi ihana kuulla 🙂

Iltapäivällä tein joogan Matildan huoneessa ja illalla tytöt kävi tanssitunneilla. Treenien jälkeen lapset meni yhdessä lämpimään kylpyyn ja iltapalan kautta nukkumaan. Huomaan, että alan olemaan aina loppuviikosta aika väsynyt ja torstaina ei tarvinnut unta juurikaan odotella. Käytiin Mikon kanssa kaksin saunassa ja mentiin jo ennen kymppiä unille.

Perjantai

Viikon viimeinen arkipäivä oli kunnon hulinasetti. Ensinnäkin yö oli mielenkiintoinen, kun Melina heräili ja puhui ihan sekavia juttuja läpi yön.  Veikkaan, että mielikuvitus ja unet saa pienen sekoilemaan yöllä. Oon aivan pihalla nyt kun meillä on nukuttu jo reippaan vuoden verran täysiä öitä. Toivotaan, että tämä vaihe menee pian ohi. <3 Aamulla herättiin aikaisin ja laitettiin lapset valmiiksi. Vietiin Mimosa eskariin ja ajettiin keskustaan. Mikko meni duunitapaamiseen ja mä menin Melinan kanssa moikkaamaan kaveria sekä käymään asioilla. Treffattiin ennen puolta päivää Mikon kanssa ja ajettiin takaisin kotiin. Mä lähdin samantien hakemaan Matildaa ja hänen kaveria koulusta, koska iltapäivälle oli sovittu Leo Leikkimaahan meno (annettiin se lahjaksi Matildan hyvälle ystävälle <3). Siellä ehdin hetken istua koneella, ennen kun suuntasin lasten kanssa leikkimään. Leo Leikkimaa (Mankkaa, espoo) on musta yksi kivoimmista leikkipaikoista ja siellä on myös tosi hyvät sekä edulliset ruuat. Iso suositus! 🙂 Vein Matildan kotiin ja samalla hain Mimosan hänen kaverin luota. Sen jälkeen suunnattiin kotiin hakemaan Mikko ja Melina + lähdettiin Mummin ja Vaarin luokse. Illalla ajeltiin kotiin ja katsottiin Olen julkkis päästää minut pois täältä. 🙂

Ihanaa viikonloppua <3 Me meinataan ulkoilla paljon ja onneksemme on luvattu todella keväistä ja aurinkoista säätä. Vielä huomiseen saakka voi osallistua mun Unicef keräykseen, jossa on jo upeat yli 33 000€. <3<3<3

Tässä vielä infoa siitä mihin varoja käytetään:

”Lahjoitusten avulla toimitamme Ukrainaan hätäaputarvikkeita, kuten puhdasta vettä, huopia, lääkkeitä ja vaatteita. Lisäksi tarjoamme psykososiaalista tukea lapsille ja perustamme paikkoja, jossa paossa olevat lapset voivat saada tarvitsemaansa apua.”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Katariina 12.03.2022

  Ihan huikea juttu toi sun keräys <33 ihanaa viikonloppua sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 13.03.2022

   niin kyllä on <3 Kiitos samoin :))

   Vastaa
 2. Laura 13.03.2022

  Super hyvö ettet lopettanut blogia!.?? ja sait täältäkin kannatusta tuohon keräykseen, hieno summa jo kasassa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.03.2022

   kiiitos paljon <3 🙂

   Vastaa
 3. Sania Nyman 18.03.2022

  Ihana lukea teidän viikosta! ? tästä tuli mieleen ehdotus blogitekstiin: teidän ruokaviikko. Siinä voisi olla mitä syötte viikon aikana lounaaksi/päivälliseksi, ilta- ja aamupalat, miten usein käytte kaupassa/tilaatteko kotiin, kuka tekee ruokaa yms sekä tietty jotain reseptejä.
  Kiitos ihanasta blogista! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.03.2022

   hei joo 🙂 kiitos paljon, ihana kuulla <33

   Vastaa