kevätpukeutuminen

koti & sisustus, kuulumiset, me, muoti, ootd, tyyli

Moi! Vitsit miten viime viikon jatkuva auringonpaiste antoi energiaa. Vietettiin koko viikonloppu pitkälti pihalla ja startattiin myös grillikausi. 🙂 Oon alkanut pakkaamaan talvivaatteita pikkuhiljaa varastoon. Ensin pesen ne, katson mitä säilötään tulevia talvia ajatellen ja lajittelen ne mitkä menee kiertoon. Aikamoinen homma, kun pieniä löytyy kolme kappaletta ja sen lisäksi tietty omatkin talvivaatteet pitää huoltaa ja siirtää sivuun. 😀 Samalla mä kyllä tykkään tuosta puuhasta! Varsinkin kauden vaihtuessa talvesta kevääseen, kun tilaa tulee paljon enemmän ja paksut kerrokset vaihtuu kevyisiin. Parasta! Joka vuosi kevät ilahduttaa :).

Oon innostunut pukeutumisesta ja miettinyt puuttuvia palasia vaatekaappiin. Ostan harkitusti uusia vaatteita ja pitkästä aikaa muutama keväinen uutuus kiinnostelee. Alla lisää ajatuksiani ja refekuvia. 🙂 Mitään en ole vielä hankkinut, mutta mietinnässä on. Aurinkoista uutta viikkoa! <3Sara

bleiseri / uimapuku / toppi / aurinkolasit / loaferit

aurinkolasit / Mua on alkanut viehättämään aurinkolaiseissa trendikäs kapeampi malli. Tosin en ole vielä testannut tämänkaltaisia linssejä ja sitä sopiiko ne kasvoilleni. Pitää käydä kokeilemassa. Aikaisemmin oon aina rakastanut isoja aurinkolaseja sekä tietty klassikko raybaneita. Saapi nähdä ostanko uudet lasit tänä keväänä/kesänä. Ainakaan ilman sovitusta en uskalla tilata. 🙂

bleiseri / Mä en omista yhtään bleiseriä. Haluaisin skarpin bleiserin, jonka voisi heittää työtapaamisiin tms päälle. Oon miettinyt, että haluaisin bleiserin värikkäänä ja sitten taas toisaalta se saisi olla neutraali jotta sopisi mahdollisimman monen asun kanssa. 😀 Joten tämäkin vaatii sovittamista ja fiilistelyä. Huomasin, että Zarassa on ainakin todella laaja valikoima bleisereitä tällä hetkellä. Aivan ihania kirkkaita sävyjä sekä myös kivoja kuoseja. Yhdistäisin bleiserin joko mustiin suoriin farkkuihin tai leveä lahkeisiin denim farkkuihin, t-paitaan/toppiin ja lenkkareiden kanssa.

loaferit / Rakastan lenkkareita ja tykkään yhdistää ne erilaisten vaatteiden kanssa. Esim mekko ja lenkkarit on musta tosi kiva pari. Lenkkareiden rinnalle kaipaisin siistimmät kengät ja oon miettinyt, että loaferit voisi olla täydelliset. Niitäkin löytyy ihanissa väreissä ja pitääkin miettiä toimiiko maanläheinen sävy paremmin vai vaikkapa kirkas pinkki tai vihreä.

toppi / Mun muutamat narutopit paloi puhki raskauden ja imetyksen myötä. Nyt kevään kynnyksellä kaipaankin ihan perustoppeja ohuilla olkaimilla. Veikkaan, että pärjään hyvin mustalla ja valkoisella. Ne voi yhdistää mihin tahansa ja pitää myös aluspaitana esim mekon alla.

uimapuku / Etsinnässä on myös uusi uimapuku. Mua viehättää erityisesti ruskean, beigen ja oranssin sävyt. Samalla kiinnostaisi ihan perus musta uikkari ohuilla naruolkaimilla. Pitää tutkia ja käydä ehkäpä sovittamassa.. se onkin aina yhtä mukavaa puuhaa. 😀 Huomaan vaan, että nuorena hutiostokset eivät haitanneet ja nykyään välttelen niitä viimeiseen saakka.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Pia-päivi 21.03.2022

  Moi. Ihana kevät asu postaus.
  Hyvää kevättä teille. : ))

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2022

   Kiitos paljon 🙂 Samoin sinne <3

   Vastaa
 2. Anniina 22.03.2022

  ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2022

   🙂 <3

   Vastaa
 3. Elina 22.03.2022

  Samojen bleiseri”ongelmien” kanssa painitaan täällä, joku pirtsakan värinen olisi ihana, mutta sitten toisaalta perus musta tai beige menisi kaiken kanssa… hankalaa 😀 Ihanaa kevättä sinne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.03.2022

   no just niin 😀 Hei kiitos paljon, samoin kans sinne 🙂 <3

   Vastaa
 4. Marine 22.03.2022

  Kevät ja aurinko antaa niin paljon energiaa ☀️. Meilläon ulkona paikoin vielä pari metriä kinosta mutta silti raivattiin lapsien kanssa polku grillille. Pitihän se grillikausi korkata kun aurinko paistaa. Kaappien siivoukseen sain myös valtavasti energiaa, oman vaatekaapin kävin läpi eilen. Vartalo on muuttunut raskauksien ja nyt imetyksen myötä, en kaipaa yhtään kiristävää vaatetta. Uusia sopivia täytyisi rauhassa ostaa.
  Ja täällä myös lastenvaate inventaario menossa. Meillä 6kk vauva ja nyt mietin,säästänkö vauvan vaatteet vai laitanko eteenpäin jo ?‍♀️.

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.03.2022

   Ihan sama homma täällä 🙂 Vaikka piha on vielä jäässä niin grilli on kaivettu esiin 😀
   Hei vitsit miten ihana aika siellä menossa kun pieni on vasta puoli vuotta <3 Jos mietit, niin ehkä kannattaa säästää ainakin ne ihanimmat 😉 <3

   Vastaa