vaatteet joissa on hyvä olla

baby, fashion, kidsfashion, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, muoti, ootd, tyyli

Kaupallinen yhteistyö Ma-ia Family

alekoodilla: SARAXMAIA20 saat -20% alennusta Ma-ia Family.fi ja se on voimassa 48h eli to-pe 7.-8.4.

Moi! Siivosin tällä viikolla lasten vaatekaapit ja katsoin pieneksi jääneet varastoon/eteenpäin lahjoitettavaksi. Mitä enemmän sää lämpenee, sitä helpompaa pukeminen ja ulos lähteminen on. Jee! Sitä osaa aina arvostaa talven jälkeen. 😀 Meidän lasten suosikkeina on tällä hetkellä mekot ja t-paidat, koska usein sisällä leikkiessä tulee lämmin.

Me tutustuttiin viime vuonna kotimaiseen Ma-ia Family merkkiin. Heidän kauniit kuosit, sävyt ja pehmoiset vaatteet ihastutti heti. Nyt kun testailua on jo yli puoli vuotta takana nostan muutamia meidän lemppareita ja kerron tarkemmin miksi valkkasin suosikeiksi juuri nämä. 🙂

Ma-ia Family:n vaatteissa tykkään siitä, että ne ovat lapsekkaita mutta samalla väritykseltään kauniita. Mun mielestä on ihana pukea pieniä lapsekkaasti ja korostan aina sitä, että vaatteet eivät saa olla leikkien tiellä. 🙂 Jaetaan siis Ma-ia Familyn kanssa hyvin samanlainen ideologia lastenvaatteiden suhteen.

Ma-ia Family -vaatteet suunnitellaan viimeistä piirtoa myöten Suomessa. Vaatteet eivät säikähdä pienestä ja materiaalit kestää käyttöä sekä pitää muotonsa pesusta toiseen. Esim. Melinan Saaga-bodyn ja housut pesin melkein jokaisen käyttökerran jälkeen, koska hän opetteli tuolloin syömään itse. 😀 Vaikka käyttö oli kova, vaatteet lähti iloisesti uudelle omistajalle, kun koko jäi pieneksi. Tämä ilahduttaa aina! Ma-ia Familyn vaatteet myös istuu meidän eri kokoisilla lapsilla tosi kivasti. Mitoitukset on mietitty tarkkaa niin, etteivät vaatteet kiristä, purista tai rajoita, vaan istuvat mukavasti ja innostavat pientä seikkailijaa. Oon huomannut, että meillä semmoinen tosi kapea ja tiukka legginsimalli ei toimi, koska se puristaa ikävästi masun kohdalta.

Mä vastaan pitkälti meillä lastenvaatteista ja huikkasinkin Mikolle syksyllä, että nyt on muuten sellaisia vaatteita jotka toimii sekä päiväkodissa että esim synttärijuhlilla. 🙂 Helpommaksi ei voi mennä! Oon huomannut, että meillä juhlavaatteita kannattaa olla aika vähän, koska niiden käyttö jää vähäiseksi. Paljon mielummin satsaan monikäyttöisiin arkivaatteisiin. Esimerkiksi Repo-mekko on oiva valinta niin arkeen kuin juhlaan. Mekossa on triplasti röyhelöitä, pieni pystykaulus ja napit. Materiaali on pehmeää luomupuuvillaa ja kuosissa puuhakas kettu soittaa torvea. 🙂

 Repo-mekko

Ma-ia Family uskoo, että vastuullisuuden voi huomioida ihan kaikissa tekemisen vaiheissa – ja jopa ennen tekemistä. He ei lähde suunnittelemaan vain jotain housuja, vaan lempihousut, joita rakastetaan paljon ja pitkään. <3 Voit lukea tarkemmin sertifikaateista täältä. On myös ilahduttavaa huomata, että Ma-ia Family ei tuuttaa uutta mallistoa toisen perään vaan viime syksyn kuoseja ja vaatteita löytyy edelleen sivuilla. Tämä on musta aivan ihanaa! Jos vaate mietitään kunnolla ja tarkkaan niin miksei sitä voisi valmistaa enemmän kuin yhden kauden verran? Esim superkaunis Orvokki kuosi sopii mielestäni aivan ihanasti syksyyn ja nyt samaten keväällä se ihastuttaa. <3

Tykkään todella paljon Ma-ia Familyn nettisivuista. Siellä on helppo selata tuotteita ja niitä ei ole liikaa. Nopeasti huomaa mikä voisi toimia omille pienille ja ei tule kamalaa ähkyä. Tykkään myös siitä kuinka samat sävyt toistuvat eri vaatteissa ja voi ihanasti luoda kokonaisuuksia sisarusten vaatteiden ympärille. 🙂

Ma-ia Familyltä löytyy myös aivan ihania uikkareita ja asusteita. Käy kurkkaamassa täältä koko uikkarivalikoima ja täältä reput sekä laukut. 🙂 

ALEKOODILLA: SARAXMAIA20 saat -20% alennusta Ma-ia Family.fi ja se on voimassa 48 h eli to-pe 7.-8.4. Voit hyödyntää koodin täällä. 🙂 Aurinkoista loppuviikkoa! <3Sara

Orvokki-reppu

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *