kuulumisia

kidsfashion, kuulumiset, me, muoti, ootd

Moi! Täällä blogissa on ollut viime kuukaudet vähän hiljaisempaa. Voitin muutama viikko takaperin Tubeconissa vuoden blogivaikuttaja kategorian ja etenkin sen jälkeen on ollut hieman jännitystä kirjoittaa. 😀 Palaan asiaan, kun palkinto saapuu ja saan kasattua ajatuksia. 🙂

Mua IG:tä seuraavat ehkä huomasi, että käytiin viime viikolla laivalla. Vihdoin tämä moneen kertaan peruttu ja siirretty reissu toteutui. Mun äiti oli matkassa mukana ja juhlimme hänen eläköitymistä. Äidilläni on upea ja pitkä ura takana, joten ihan parasta kun hän pääsee nyt nauttimaan aikatauluttomuudesta ja paljon vapaammasta elämästä. <3 Se on jatkossa tietty myös meille iso ja konkreettinen apu, koska voidaan kysyä apua arjen yllättäviin tilanteisiin. 🙂 Tukholmassa oli sateinen ja kylmä sää, joten kevätfiilistä sieltä ei sen enempää saatu. Kierreltiin kaupungilla, kaupoilla ja käytiin syömässä. Olisi kyllä kiva käydä kesällä vielä toistamiseen Tukholmassa, vaikka kaksin Mikon kanssa. Katsotaan olisiko tämmöinen mahdollista järjestää. 🙂

Nämä postauksen kuvat on napattu viikonloppuna, kun käytiin juhlimassa kummipojan 6.v synttäreitä. Oon itseasiassa melkeinpä vuosittain napannnut samat kuvat, samassa paikassa. 🙂 Pitääkin joskus kerätä näistä joku kollaasi!

Ihanaa, kun vihdoin lämpimät säät ovat saapuneet meille ja kevät on näyttänyt parhaat puolensa.

Nyt olisi vielä kaksi viikkoa täyttä tohinaa ja sitten aloitetaan kesäloma. Ensimmäistä kertaa oon onnistunut pitämään aidosti kalenterin tyhjänä ja takaamaan kunnollisen loman. Eniten odotan sitä, että päivissä ei ole mitään sovittua ja voi mennä ihan fiiliksen mukaan. Laivareissu myös näytti, että lapset alkaa olla ihanassa iässä ja uskon että tänä kesänä retket jne on ihan uudella tavalla kivoja, kun Melinakin ymmärtää paremmin ja osaa kunnolla liikkua. Ensi viikon osalta mun kalenterin To Do – lista vilisee ja illat on täynnä lasten tai meidän aikuisten sovittuja menoja. Miten se aina onkaan niin, että toukokuu ja marras/joulukuu on usein aivan täynnä kaikenmaailman juttuja. 😀 Onko teillä sama tilanne? Aurinkoisia päiviä sinne! <3Sara

Saran vaatteet: 

haalari / Nanso / saatu

kengät / h&m / saatu

aurinkolasit / rayban

Melinan vaatteet: 

sukkikset / Pomp De Lux

mekko / Metsola / saatu

farkkutakki / GAP

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Mummu pohjoisesta 23.05.2022

  Ihana oli lukea taas sun tai teidän touhut. Mummulla Lapsiat ei ole IG:tä joten seuraan tätä blogia. Älä vain lopeta. Täälläkin odotellaan lämpöisiä säitä. Tänään oli lapsenlapsi 8-v mummolle ja papalle haravoimassa ja olihan meillä hauskaa. Välipalaa ja herkkuja syötiin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2022

   aivan ihana kuulla 🙂 <3 kaikkea parasta sinne teille!!!

   Vastaa
 2. BeautyBlender 24.05.2022

  Mahtavaa että oot onnistunut myös hölläämään kalenteria, ja nyt kun sanoit niin Toukokuu on kyllä juurikin sellainen ruuhkakuukausi!

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.05.2022

   tsemppiä sinne 🙂 ihanaa kesää <3

   Vastaa
 3. Noora 24.05.2022

  Toukokuu on kyllä kiireistä! Ei niinkään töissä, kiire töissä alkaa ennen lomia eli juhannuksen tienoilla.
  Mutta on kevätjuhlia ja valmistujaisia, ihania juhlia siispä, mutta silti hankalaa. Mitä lahjaksi, mitä päälle, missä ja milloin?
  Itsellä marraskuussa synttärit, sit on isänpäivä, molemmilla lapsilla joulukuussa synttärit ja se itse joulu. Tohinaa on! Leipoa saa joka päivä, valmistella juhlia juhlien perään. Tänä vuonna mennääkin minun 30v synttäreille/isänpäiväksi lappiin. On tilattu kakku ja mökit ja kaikki! Ehkä stressittömämpi 2 viikkoinen ihan oman perheen kesken. Vaikka juhlista on vieraat kysellyt, meinaan karata omaan rauhaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.05.2022

   ihan samoja pohdintoja täällä 😀 Monet juhlat ja muistamiset <3

   Hei aivan ihanaa.. ja kuinka huippu tuo, että karkaat omaan rauhaan. Mä niin tajuun 😉

   Vastaa
 4. anonyymi 26.05.2022

  Eipä ollut oman äitini eläkkeelle jääminen aikataulutonta. Siskoni käytti välittömästi tilaisuutta hyväkseen ja äidistä tuli hänelle ilmainen lapsenvahti. Äiti uupui, mutta ei pystynyt kieltäytymäänkään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.05.2022

   onpa ikävä kuulla.. <3

   Vastaa