kesäloman suunnitelmat

kuulumiset, loma, me, muoti, ootd

Moi! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää 🙂 Mä oon viimeisen viikon ollut aivan tukossa. Luulin ensin monta päivää, että kyseessä on allergia mutta ehkä se taisikin olla flunssaa tai molempien yhdistelmää. Melina tuli myös kipeäksi ja peruttiin (kolmatta kertaa :D) viikonloppuna mun ja Mikon yhteinen illanvietto. Nooo jospa sitten kesällä onnistuttaisi saada kaikki muksut terveinä yökylään. 🙂 <3

Tänään kaikki meistä voi onneksi jo hyvin ja päästiin kaksin lounaalle. Just mietin sitä, että oon kyllä viikottain kiitollinen siitä, että saan tehdä Mikon kanssa arjessa niin paljon töitä. Ihan parasta!

Tällä viikolla meillä on edessä monet juhlat. Mimosan eskaritaival päättyy ja samalla sanotaan heipat päiväkodille jossa meidän isommat muksut on olleet koko heidän päiväkotiajan </3. Niin haikein ja kiitollisin mielin hyvästellään paikka ja kasvattajat <3. Matildan eka luokka tulee päätökseen ja päästään seuraamaan kevätjuhlaa. Mun on pakko muistaa ottaa NENÄLIINAT laukkuun. 😀 Sitten mennään vielä koko porukalla juhlimaan mun pikkuveljen kolmekymppisiä!

Me aloitetaan tänä kesänä loma Kreikasta, jonne suunnataan tämän viikon päätteeksi. Veikkaan, että saan lomamoodin tosi hyvin päälle kun maisema vaihtuu. En malta odottaa! Samalla ollaan kovasti suunniteltu lomaa täällä suomessa. Lapset ovat koko kesän kotona ja meillä on poikkeuksellisen paljon vapaata. Ollaan viime vuodet tehty niin paljon töitä, että tämä vapaa kesä tuntuu tässä kohtaa aivan parhaalta. Mitä teillä on mielessä kesää ajatellen? Alla mun ajatuksia listattuna.  <3 Sara

Retkiä ja ajatuksia lomaa ajatellen..

Mitä tehdään: 

 • Retki Espoon saaristoon – Pentala
 • Muumimaailma – ehkä yötä Naantalissa
 • Päivä Suomenlinnassa
 • Staycation Helsinki – esim. Marski on aika kiva hotelli lasten kanssa
 • Turku – Turunlinna, JukuPark (muutama yö Turussa)
 • Mökille – ehkäpä jopa muutamalle eri mökille ja erilaisilla kokoonpainoilla 🙂
 • Rantapäivät – Melina on jo siinä iässä, että kunnon pitkiä rantapäiviä on helpompi viettää. Eväitä kasa mukaan ja iiiiso viltti.
 • Yö ulkona – Omalla pihalla/terassilla ja metsässä

Näistä nautin: 

 • Kesäillat ja yöt
 • Meikittömyys
 • Juokseminen & uiminen – paras kombo
 • Aikatauluttomuus
 • Grillaus
 • Kesäruoka – uudet perunat!!!!
 • Kavereiden ja perheen kanssa yhteinen aika. Haluan meille paljon läheisiä kylään loman aikana <3 Rakastan houstata.
 • Saunominen ja luonnovesissä uiminen
 • Extempore päivät, retket ja tekemiset. Arjessa on liian harvoin mahdollisuus toteuttaa asioita extempore, joten sitä lisää! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. E 30.05.2022

  Kivoja loma suunnitelmia. Meinaatteko toteuttaa noi kaikki jutut mitä listasit.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.05.2022

   mennään aika fiilispohjalla, joten saapi nähdä meneekö kaikki toteutukseen. 🙂

   Vastaa
 2. Jatta 30.05.2022

  Hmm meillä on aina joka kesä isolla porukalla , perinteinen musiikki-ilta se paikka vaihtelee.Joko ollaan pohjois pohjanmaalla Alavieskassa tai Jyväskylässä. Tänä vuona heinäkuussa Iisalmessä varpaisjärvellä tuttujen mökillä😊musa illallassa, kuunellaan Lp levyjäiltä musaa. Cd levyistä, kaseteista,youtubesta ja spotifyista laidasta laitaan biisejä vanhoja ja uudempia. Joskus meillä on joku teema ollut. Vähä reissata mun kihlatun kanssa kahdestaan. Ja Rovaniemellä mun yhdellä kaverilla 😊Hyvää Kesää teidän perheelle! Toivotaan että kesä olis lämmin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.05.2022

   hei aivan ihanaa 🙂 <3 Kuulostaa niin tunnelmalliselta ja kivalta. Kaikkea parasta kesään 🙂 <3

   Vastaa
 3. Kata 30.05.2022

  Hei aivan ihania nää kuvat ❤ mulla on ollu melko hektistä opiskelujen + töiden kans joten en oo halunnu tehä isompia suunnitelmia. Ootan just semmosta ekstempore meininkiä et voi mennä vaa fiiliksen mukaan miltä tuntuu tai sit viettää vaa kiiretöntä aikaa kotona ja läheisten kanssa. 😊

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.05.2022

   aah se on just parasta! Ihanaa kesää ja toivottavasti saat nyt kesällä hengähtää 🙂 <3

   Vastaa
 4. Anna 31.05.2022

  Onpa kiva postaus taas! Meillä kans pieniä lapsia joten noi kesälomavinkit sopii enemmän kuin hyvin! Suunnitelmissa käydä kans muumimaailmassa. Postaustoiveena ois vinkkejä kesäisiin tosi nopeisiin ja helppoihin ruokiin jotka sopii tämmöselle lapsiperheille. Tuntuu että kesällä menee aika ulkona ja sit koittaa vaan mahdollisimman äkkiä saada sisällä jonku ruuan tehtyä 😀 Toki grillataan paljon mutta jos on jotain muitakin kesäruokavinkkejä niin mielellään lukisin niistä. 🙂 Ja toki uusia grillijuttujakin on kiva testailla! (Apua mua muuten aina hävettää mun sähköposti jonka oon vuosia vuosia sitten tehnyt kun en halunnut käyttää blogeissa esim arvontoihin osallistuessa omaa ”virallista” sähköpostia :D)

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.05.2022

   kiitos, ihana kuulla 🙂 <3 hei joo, voisin pian tehdä kesäruokaan liittyen ihan oman postauksen. Pitää vähän googletella inspistä ja kans kokeilla muutamaa uutta reseptiä. Palaan tähän 🙂 Kiitos vinkistä!

   ps. just paras tuo s-posti 😀 <3

   Vastaa
 5. Hanna85 31.05.2022

  Tulin juuri töistä ja kävin kurkkaamassa olisitko kirjoittanut uuden blogitekstin, tulipa mukava kesäfiilis kirjoituksestasi😊 Itse opiskelen oppisopimuksella lähihoitajaksi samalla kun taiteilen syksyllä 3v täyttävän uhmaikäisen pikkuneidin kanssa, joten kulunut vuosi on ollut aika vauhdikasta😅 Nyt on onneksi juhannuksena edessä parin viikon kesäloma töistä ja meinataan mennä ainakin Ähtäriin pandoja katsomaan. Hengähdys tulee todella tarpeeseen, työ tehostetussa palveluyksikössä mielenterveysongelmista kärsivien vanhusten kanssa on ajoittain todella raskasta, mutta teen tätä työtä kuitenkin täydellä sydämellä ja rakastan sitä kaikesta huolimatta.
  Ihan parasta kesää teidän perheelle ja kiitos (jälleen kerran) ihanasta elämänmakuisesta blogistasi! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2022

   voi miten ihana viesti täällä oli odottamassa, KIITOS <3 Teet kyllä mielettömän arvokasta työtä ja voin uskoa että lepo ja loma tekevät todella hyvää. Ihanaa että saat muutaman viikon hengähtää ja toivottavasti lomanne sujuu mitä parhaiten 🙂
   KIIITOS siitä energiasta mitä jaoit <3333 kaikkea parasta sinne myös!!

   Vastaa