ystävän yllätys baby showerit

baby, decoration, design, DIY, kuulumiset, lapset, loma, raskaus, vauva

Kaupallinen yhteistyö Primehotels Finland & Teemajuhlat.fi

Postauksen kuvat on ottanut supertaitava Sanni Hirvonen

Moi! Viime viikonlopun tulen muistamaan aina. Ystäväni Aino (@kuutis) odottaa ensimmäistä vauvaa ja olen seurannut hänen äidiksi tulemista alusta saakka. On ollut ainutkertaista ja arvokasta kulkea mukana matkalla joka on jokaisen kohdalla niin erilainen. <3 Aloimme suunnittelemaan Ainon Baby Shower juhlia jo ennen kesää ja heti kun päivä/viikonloppu oli lyöty lukkoon alkoi tarkempi suunnittelu. Meillä (tulevan pienen kummitädeillä) oli heti se fiilis, että juhlista tulisi tehdä mahdollisimman ikimuistoiset ja samalla tietysti Ainon näköiset.

Viikonloppu alkoi sillä, että haettiin Aino lauantaina iltapäivällä meidän matkaan ja onnistuttiin tärkeimmässä eli hänen YLLÄTTÄMISESSÄ. Ihmistä joka on yleensä tilanteen päällä, jolla leikkaa nopeasti ja joka on luontaisesti todella utelias on aika vaikeaa yllättää. Mutta tästä hänellä ei ollut mitään aavistusta! JES!

HOTEL RANTAPUISTO

Mietimme sopivaa juhlapaikkaa ja kartoitimme eri vaihtoehtoja. Alkuvaiheessa pöydälle nousi Hotel Rantapuisto ihan jo siitä syystä, että olemme vierailleet siellä aiemmin ja tiedän että se on paikkana myös Ainon mieleen. Merellinen miljöö on aivan ihana, rakennus on kaunis ja henkii 70-luvulle. Samalla siellä on jotenkin sellainen rento ja mutkaton tunnelma. Jos et ole koskaan vieraillut Hotel Rantapuistossa niin voin lämpimästi suositella. <3 Heidän tiloista löytyy Ravintola Furu, jossa on todella hyvä hintalaatusuhde ja erityisesti heidän brunssi on ihan mun lemppari. Lämpimänä päivänä brunssin voi syödä terassilla ja jos on mukana lapsia, niin he pystyy leikkimään samalla isolla nurmialueella. 🙂

Ollaan muutama vuosi sitten majoituttu Mikon kanssa Hotel Rantapuiston Rantasaunassa, niin että nautimme siellä kaksin myös ruuan ja rentouduimme paljussa. Aivan ihana mini rakkausloma! <3

Primehotels täyttää muuten tänä vuonna 20v, ONNEA! Heidän kanssaan onnistuu ”kaikki elämäsi tilaisuudet” -> Omat juhlat voi varata ja suunnitella osoitteessa Juhlat – Primehotels.

Suunnattiin siis jo juhlia edeltävä päivänä Hotel Rantapuistoon, jossa kirjauduttiin huoneisiin, nautittiin kolmen ruokalajin illallinen hotellin ravintolassa Furussa ja tehtiin pieni kävely rannassa. Loppuilta meni hotellihuoneessa höpöttelyssä. Oli ihana tutustua paremmin myös Ainon kahteen läheiseen ystävään. Yö nukuttiin hyvin ja kerättiin voimia seuraavan päivän juhliin, joista sankarilla ei ollut mitään tietoa. Baby Shower juhlat järjestettiin hotellin avarassa Juhlasalissa, jonne mahtui ihanan väljästi koko 15 hengen porukka. <3 Oli myös ihan parasta, että saatiin Juhlasaliin katettua oma brunssi joka sisälsi suolaisia ja makeita herkkuja sekä erilaisia juomia.

Kävin aikaisin sunnuntai aamulla kevyellä lenkillä Hotel Rantapuiston lähistöllä ja juoksin rantaraittia pitkin. Matkan varrella oli ihania uimarantoja ja metsäisiä polkuja. Itä Helsinki on kyllä todella kaunis!

TEEMAJUHLAT

Juhlatilan koristelusta vastasi Espoolainen perheyritys Teemjuhlat. Heillä on ensisijaisesti erittäin toimiva verkkokauppa ja lisäksi he tekevät palveluna isompia
ilmapallosomistuksia ja kuvausseiniä. 🙂 Aika kiva idea moneen juhlaan! Teemajuhlilta löytyy yli 50 suosituinta lasten teemaa Disneystä peliteemoihin ja aikuisten
synttäreihin, baby showereihin ja polttareihin. Ihana pointti on myös se, että Teemajuhlat tekee kaikki ilmapallosomistukset biohajoavista ekoilmapalloista, jotka maatuvat yhtä nopeasti kuin tammenlehdet.
Koristelu toi ehdottomasti suuren lisäarvon juhlatilaan ja ne olivat enemmän elämys kuin ”pari kaunista ilmapalloa”. Samalla Teemajuhlien ammattimaisen somistuksen avulla meiltä vapautui aikaa keskittyä muihin juhlien yksityiskohtiin. Mun ehdoton suosikki juhlissa oli upea ilmapalloista tehty kuvausseinä ja BABY teksillä komeileva ”tarjotin”. Oli myös huippua huomata kuinka Teemajuhlien ja Hotel Rantapuiston väki puhalsi yhteen hileen ja hoiti homman paljolti myös keskenään. Vältyttiin turhalta säädöltä ja kaikki sujui ihanan vaivattomasti.
Jos itse tekeminen kiinnostaa, niin Teemajuhlat alkoi tuomaan DIY-ilmapallokaaria ja kattoilmapalloja Suomeen vuonna 2019, joita asiakkaat voivat tehdä itse kotona. Kaikki tarvikkeet ilmapallopumpusta ilmapalloihin on mukana suomenkielisten ohjeiden kera. 😉

YKSITYISKOHDAT

Meidän mastermind kaikkien yksityiskohtien ja oikeastaan myös kokonaisuuden suhteen oli @peppipuljujarvi (käykää kurkkaa hänen tekemä REELS-video juhlista ja siinä näkyy myös yllättäminen) <3 KIITOS! Parasta oli järjestää kokonaisuutta ihmisen kanssa joka tuntee sankarin läpikotaisin. Peppi sanoikin heti alkuun, että kaikkien yksityiskohtien pitää olla mietittynä ja niiden avulla kokonaisuudesta tulee ikimuistoinen. Näin se todella meni. Hän oli mm. pyytänyt Ainon molemmilta vanhemmilta kirjeet tulevalle äidille (pääsi ihan pienoinen itku kun nämä luettiin), kasannut ihanan hemmottelupaketin vauvavuoden varalle ja buukannut meikkaajaan ennen juhlia jotta Ainon olo olisi mahdollisimman kaunis. (Ainon meikin ja hiukset taiteili: @daria_taivas). Me saatiin juhliin myös esiintymään Mikko Harju ja siinä vaiheessa viimeistään itku pääsi itse kullakin. <3 Live musa on vaan niin mieletöntä!

VINKKEJÄ BABY SHOWER JUHLIIN

  • Olisiko yhteislahja parempi? Entä mitä tuleva vanhempi todella tarvitsee?
  • Joku ihana täytettävä kirja kiertämään juhliin. Meidän kirjassa arvuuteltiin tulevan lapsen syntymäpäivää, annettiin ehdotuksia pienen tulevaksi nimeksi ja kirjoitettiin terveisiä äidille sekä vauvalle.
  • Syötävän tulee sopia raskaana olevalle. Toiset on tarkempia kuin toiset, joten se on hyvä ottaa huomioon.
  • Juhlien ajankohta on hyvä olla niin, että laskettu aika ei ole ihan nurkan takana.. Toisaalta on hyvä huomioida loma-ajat (kuten tässä tapauksessa) ja se, että mahdollisimman moni pääsisi paikalle.
  • Juhlien keston suhteen on hyvä huomioida raskaana oleva ja yleensä 2-3h on jo sellainen aika jonka jälkeen on kiva päästä lepuuttamaan. 🙂
  • Juhlien sijaan voisi toimia ihanasti joku hemmottelu odottajan ja muutaman läheisen ystävänä kesken. Esim. hieronta, kasvonaamio tms.

Juhlat on I H A N I A ja niitä on myös kiva järjestää. Samalla oon kyllä myös iloinen, että nämä on nyt pidetty ja ei tarvitse enää jännittää onnistumista. Baby Shower konsepti on tietty sellainen, että koska vaan vauva voi lähteä syntymään tms extrajännitystä ilmaantua. Onneksi saatiin tämä viikonloppu fiilistellä tätä elämän yhtä hiennoimmista jutuista. 🙂 Onko teillä juhlittu ystäväpiirissä Baby Shower juhlia? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

  1. Noora 12.08.2022

    Kenellekköhän olisi pitänyt vinkata haluavansa baby showerit, kun itse en niitä kummankaan lapsen kohdalla saanut vaikka toiveissa salaa oli…

    Vastaa
    • Sara Parikka 15.08.2022

      voi miten kurja kuulla :/ Vastaa


  2. Äni 12.08.2022

    Babyshowerit on ihania! Todella hienon juhlan olette järjestäneet! Saako kysyä, mistä ensimmäisen kuvan BABY-herkkukirjainten kirjainpohjat ovat, onko ne pahvia? 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 15.08.2022

      no eikö vaan 🙂 <3 Ne oli pahvia ja tuli teemajuhilta! 🙂

      Vastaa
  3. Pilvi 16.08.2022

    Heippa🙂Hienon näköistä on,mutta aina mietin kierrätystä..Minne nuo ilmapallot laitetaan juhlan jälkeen ? Valtava määrä jätettä,sinne vaan sekajätteeseen ? En kysele tätä mitenkään piikkinä,vaan ois kiva kuulla miten yritys hoitaa kierrätyksen ?

    Vastaa
    • Sara Parikka 16.08.2022

      Moi 🙂 No eikö vaan!! 🙂 nämä oli itseasiassa biohajoavia ekopalloja, joten ne maatuu yhtä nopeasti kuin puiden lehdet <3 tietysti näitä "pallo-kuvausseiniä" pyritään aina käyttämään useassa kohteessa ja tietääkseni tämäkin "seinä" lähti vielä toiseen paikkaan tuomaan juhlan tunnelmaa. <3 Parhaimmillaan ilmapallokaari on nähnyt seitsemät eri juhlat. Aika ihanaa! Koristelulla saa paljon aikaa, mutta oon samaa mieltä siinä että kierrättäminen ja uudelleen käyttö on hyvä ottaa ehdottomasti huomioon. 🙂

      Vastaa