kesä jatkuu

fashion, kuulumiset, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Täällä on alkanut arki vauhdilla ja samalla tuntuu, että kesä sen kuin jatkuu. Onneksi tämä alkusyksy menee aika rennolla otteella ja ollaan rauhoitettu perheen menoa Mimosan koulun alun vuoksi. Nyt olenkin ollut tosi iloinen siitä, että oon ennakoinut ja tiennyt että haluan olla tarpeeksi läsnä. Mun omassa somekuplassa on näkynyt paljon nostoja liittyen aiheeseen –rajan vedot-, –oma jaksaminen- ja –kuinka tehdä arjesta itselleen parasta-. Nämä aiheet puhuttelee mua paljon ja kerrankin tuntuu, että oon hyvässä balansissa. Valmistelen loppuviikolle laajempaa postausta liittyen perhe-elämään ja avaan tarkemmin ajatuksiani erilaisista aiheista. 🙂

Kesän jatkuminen antaa virtaa ja tuntuu, että päivissä on loman tuntua vaikka arki rullaakin. Ollaan edelleen syöty terassilla mahdollisimman paljon ja käyty uimassa. Yritän pitää uimisesta kiinni niin, että vesi syksyn mittaan kylmenee aste asteelta. Ehkä se avanto ei tunnu niin pahalta, jos tottuu pikkuhiljaa? 😀 Oon myös miettinyt, että mitä ruokia kesältä on jäänyt tekemättä ja ollaan nyt vähän kurottu kesäisiä makumuistoja kiinni. Viikonloppuna tehtiin grillissä burgereita ja tulevana viikonloppuna haluaisin leipoa perinteisen mansikkakermakakun, ihan muuten vaan. 🙂 Mikko on luvannut tehdä paellaa ja sitten tietty kaikki ihanat sienisoossit jne.. Niissä tosin ongelmana on se, että mä oon meidän perheessä ainoa joka tykkää sienistä. 😀

Oon viime päivinä käyttänyt paljon mekkoja ja yhdistänyt ne usein sandaalien tai lenkkareiden kanssa. Syksyn neuleet ja lämpimät vaatteet saa vielä odottaa vuoroaan. 🙂 Ihanaa uutta viikkoa ja nautitaan vielä kesäkuukaudesta, auringosta ja lämmöstä. <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Jaana 16.08.2022

  Ihanan kesän kevyt postaus sulla 😊 Ja hieno mekko 😊

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2022

   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 2. Noora 17.08.2022

  Mekot <3
  Ahdistaa jo valmiiks ajatus syksystä ja housuista… On niin ihanaa mennä vaan mekko päällä. En tykköä edes sukkahousuista. Tai sit tulis jo kunnon tali ja paukkupakkaset ja kerrospukeutuminen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.08.2022

   mekot on kyllä niin ihanan huljuvia 🙂 <3

   Vastaa
 3. Emninkemmi 21.08.2022

  Melinan huoneesta tuli upea. Onko teidän kaikilla lapsilla omat huoneet?

  Vastaa
  • Sara Parikka 21.08.2022

   Kiitti 🙂 joo on niillä 🙂

   Vastaa