syyskävelyllä

fashion, luonto, me, muoti, ootd, pohdintaa, tyyli

Moi! Tänään tuoksui ekaa kertaa syksylle. Maassa näkyi paljon oranssin eri sävyjä ja auringonpaiste ei enää lämmittänyt samalla tapaa. Oon alkanut tykkäämään vuosi vuodelta enemmän syksystä. Pitkän kesän jälkeen saa palata tuttuihin rutiineihin, käpertyä kotiin ja sohvalle. Juuri sanoin Mikolle, että en edes muista koska olisin viettänyt illan sohvalla. Kesällä lapset valvoi myöhempään ja usein vietettiin aikaa ruokapöydän äärellä tai terassilla. Nyt viltit, kynttilät ja rauhalliset illat (=lapset nukkuu) tekevät paluun. <3 

Tänään lapset pääsee aikaisin koulusta ja he ottavat kavereita mukaan meille. Musta on ihana tutustua lasten ystäviin ja tykkään siitä, että meille saa melkeinpä aina tulla. Viime viikolla kuvasin täällä kamppista (Nanso) samalla kun neljä lasta leikki yläkerrassa. 😀 Koululaiset alkaa olla jo sen verran isoja, että he osaa olla hetken hiljaisesti jos tarve vaatii.. Pikkasen eri juttu Melinan kanssa. Hehe.

Oon viime päivinä käynyt kaappeja läpi ja pakannut lasten pieneksi jääneitä vaatteita kierrätykseen. Matildan vaatteet menee Mimosalle ja Mimon säästetään pitkälti Melinalle. Pienimmän vaatteet lahjoitan eteenpäin. Oon myös käynyt mun vaatekaappia ahkerasti läpi ja kaivanut syystakit varastosta esille. Tänään olisi kyllä tullut kylmä ilman liiviä.

Syksyn ostoslistalla on ollut uudet juoksulenkkarit. Etsin sellaisia pitkään ja pari viikkoa sitten löysin kirkkaan pinkit lenkkarit hyvästä alesta. Tänään niiden pitäisi saapua. 🙂 Pesen mun edelliset juoksukengät ja otan ne vielä arkikäyttöön.

Tänään teen makaroonilaatikkoa ja pitkästä aikaa banaanileipää. Ihanaa ekaa syysviikkoa sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Aino 31.08.2022

  Moi Sara!

  Kiitos ihanasta postauksesta, blogiasi on ihanaa ja piristävää lukea. <3 Kivaa, että olet pysynyt niin aktiivisena tässäkin kanavassa – onhan blogissa ihan eri fiilis kuin vaikkapa IG:ssä (jota kyllä myöskin selailen ahkerasti :D).

  Tiedän, että pidät paljon merinovillasta materiaalina ja tiedän myös, että sitä ei kannata turhaan pestä. Välillä kuitenkaan varsinkaan aluskerrastolle ei riitä pelkkä tuulettaminen, vaan tuntuu, että housut ja paita tarvitsevat pesua. Miten peset merinovaatteita? Käsinpesu tuntuu muka niiiin vaivalloiselta… Pitääkö mun vaan ryhdistäytyä, vai uskaltaako laittaa hienopesuun koneeseen?

  Ihanaa syksyä koko teidän perheelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.09.2022

   hei ihana kuulla 🙂 <3 kiitos viestistä!! <3

   hmmm.. mä pesen merinovillaa kyllä tosi vähän, mutta oon pessyt ihan koneessa ja just jollain "hellällä" ohjelmalla.. et mä kyllä uskaltautuisin, vaikka tietty siinä pilee riski 😀

   Kiitos samoin ihanaa syksyä sinne 🙂 <3

   Vastaa
  • Noora 02.09.2022

   Muistakaa merinovillaa pesukoneessa pestessä pienentää linkousta!! Siinä se suurin juju, jotta se kestää pesukoneen

   Vastaa
   • Sara Parikka 04.09.2022

    KIITOS 💖💖

    Vastaa
 2. Tanja 01.09.2022

  Ihanaa viikkoa, kiitos positiivisesta ja iloa tuovasta blogistasi. ❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.09.2022

   Hei kiitos paljon 🥰❤️ Ihana viesti! Samoin sinne!!

   Vastaa
 3. Titta Valli 04.09.2022

  Hei Sara
  Kiitos taas ihanista kuvista ja postauksestasi. Huomaan, kuinka sun hiukset on kasvanut tosi paljon kesän aikana 🙂
  Parhainta syksyä teille koko perheelle <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.09.2022

   Kiitos sulle ☺️❤️ Voi että!
   Kiva kuulla että pituus alkaa vähän näkyä ☺️❤️

   Vastaa