viikon parhaat

kuulumiset, me, ootd, ruoka, työelämä, tyyli

Moi <3 Alla mun viikon parhaat. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

..Mun viikko alkoi jännittävästi, kun heti maanantaina oli odotettu palaveri. Lähdin tapaamisesta hymyssä suin ja oon superinnoissani projektista jota alan nyt pikkuhiljaa työstämään. Kerron heti lisää kun pystyn! 🙂

..Tällä viikolla on ollut todella kaunis syyssää. Aurinkoa, lämpöä ja samalla selkeästi viileämpää säätä. Ruskeita ja oransseja sävyjä.<3

..Oon saanut ihanasti vauvaterapiaa viime viikkojen aikana. Tällä viikolla sain ystäväni ja hänen pienen vauvan meille aamupäiväksi kahvittelemaan. Vauvat maadottaa ja heidän kanssa maailma tuntuu menevän vähän enemmän järjestykseen. Tein meille kasvispiirakkaa kahvin kaveriksi ja siitä tuli kyllä herkkua. Piirakkaan päätyi kaikkea mitä jääkaapista/kotoa löytyi: Kesäkurpitsaa, fetaa, sipulia, pinaattia ja pinjansiemeniä. Ystäväni oli leiponut jälkkäriksi omena-kinuskipiirakkaa. Oli hyvää!

..Kuvattiin tällä viikolla yhtenä aamuna merenrannassa ja vaikka ennen kuvauksia oli jäätävää säätöä, niin vitsit miten kivaa meillä oli. Kuvausten jälkeen join lämmintä kahvia kalliolla ja oli erityisen kiitollinen fiilis siitä millaista työtä saan tehdä.

..Oon käynyt tällä viikolla kahdesti lenkillä. Ensimmäinen oli ihan kamala. Oli pakko alkaa kävelemään kesken lenkin, kun jaksaminen ei vain riittänyt. Parin päivän jälkeen juoksu sujui jo paljon paremmin ja sen jälkeen fiilis oli todella hyvä. Sain myös vihdoin varattua juoksuvalmennuksen ja oon siitä tosi motivoitunut.

..05.09 Yrittäjän päivä. <3 En nostanut tätä päivää lainkaan mun somessa, eikä oikeastaan juhlittu tms sitä tänä vuonna. Tämä taitaa olla mun kuudes vuosi yrittäjänä ja nyt on käynnissä yhtiön viides tilikausi. Joka vuosi opin paljon lisää ja viihdyn edelleen yrittäjänä. Oon muuten saanut viime viikkoina muutamia kysymyksiä ITSE TEHTY kirjasta ja huomasin, että ainakin täältä se on mahdollista tilata.. ja hei se löytyy myös äänikirjana, mun lukemana. 🙂 Itse tehty kirja on täynnä nimenomaan yrittäjyyteen liittyvää infoa, inspiraatiota, rohkaisua ja uratarinaa.

..Lounas äidin kanssa. Kysyin mun juuri eläköitynyttä äitiä lounaalle torstaina ja hän ehdotti, että tulisinkin hänen luokse syömään. Äidillä oli ollut juuri edellisenä iltana kavereita syömässä ja ruokaa oli jäänyt yli. Pääsin siis mun lapsuuden lemppariruoan äärelle. Pikkupihvejä, pippurikastiketta ja perunamuussia. Ah, i h a n a a!

..Olisi ollut parasta, jos HABITARE olisi ollut yksi näistä viikon parhaista, mutta en kerinnyt vierailemaan siellä tänä vuonna. Huomaan, että talon rakentaminen vei pariksi vuodeksi innon sisustamiseen 😀 miksiköhän? Haha! Mutta nyt mua on alkanut taas kiinnostamaan kaikki visuaalinen uudella tavalla. Ensi vuonna meinaan suunnata ajan kanssa Habitare messuille.

..Tällä viikolla tein poikkeuksellisen vähän töitä kotona. Olipa todella kivaa vaihtelua käydä kaupungilla ja monissa eri paikoissa. Eilen ajoin aamusta Tamperelle ja siellä vierähti nopeasti koko päivä.

kengät / vagabond

mekko / zara

takki / lindex – saatu

laukku / louis vuitton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Pia-päivi 10.09.2022

  Moi. Ihana postaus ja kuvat. :))
  Ihanaa viikonloppua. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.09.2022

   kiitos <3 ihanaa uutta viikkoa sinne! 🙂

   Vastaa
 2. Titta Valli 14.09.2022

  Moikka!

  Olet kyllä supertyylikäs noissa kuvissa 🙂 Sinulla on ollut hektinen ja kiva viikko takana. Ihanaa syksyä sinulle perheelleai <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.09.2022

   voi kiitos 🙂 <3 samoin sinne!!

   Vastaa
 3. Miisal 15.09.2022

  Moi. Taidan jo arvata mikä projekti!!!!! Ja sitä ollaan tääällä ihan hirveesti odotettu, olisko reseptikirja tai jotain siihen liittyvää kirjaa:) reseptejäsi on aivan ihana kokeilla!! Ihanaa syksyn alkua!!♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.09.2022

   hei ihana kuulla 🙂 parasta tietää, että siellä odotetaan. <3 merkkaa paljon! Kaikkea parasta sinne! :))

   Vastaa
 4. Fanny Yusuf 16.09.2022

  Moikka🌞 kiitos postauksesta ja aivan ihana toi takki 🤗 kivaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.09.2022

   kiitti 🙂 <3

   Vastaa