syksyn parhaat kauneusvinkit

Beauty, decoration, design, DIY, kauneus, koti & sisustus, kuulumiset, me, ootd, tyyli

mainos & alekoodi Tanrevel

Moikka! Kirjoitan pitkästä aikaa kauneudesta ja vinkkaan mun suosikkeja sekä vinkkejä erityisesti pimenevää syksyä ajatellen. 🙂 Kylmän ilman myötä iho ja hiukset vaatii aina hieman enemmän huomiota ja samalla mä en ole valmis luopumaan kesän hehkusta talven ajaksi. 😉

Ihon kuorinta & kosteutus – Mun iho kuivuu aikalailla aina syksyn ja talven saapuessa. Nyt oon hoitanut aktiivisesti ihoa kuorimalla sekä kosteuttamalla. Pidän erityisesti huolta kasvojen ihosta, mutta usein saunan yhteydessä käyn läpi myös vartalon ihon. Kasvojen ihon kosteutukseen oon löytänyt aivan ihanan kombon: ensin La Roche-Posay Pure Vitamin C10 -seerumia joka kosteuttaa, kirkastaa ja silottaa ihoa. Kun seerumi on imeytynyt kunnolla lisään päälle vielä Cliniquen Moisture Surgen, joka on kosteuttava ja öljytön geelivoide. Tämä kombo toimii täydellisesti myös meikin alla.

Tanrevel Glow Peel Pads – Käytän aina kerran viikossa-parissa Glow peel padsejä. Niiden avulla iholta poistuu tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa. Glow Peel Pads:it sisältää AHA:ta, BHA:ta ja vitamiineja, jotka stimuloi solutuotantoa ja rikastuttaa ihoa terveellä hehkulla! Glow Peel Pads vie muuten tuon seuraavan kauneusvinkin (=suihkurusketuksen) seuraavalle tasolle! 😉 Kannattaa käyttää Glow Peel Pads kuorintatyynyjä 18-24 tuntia ennen kuin käytät Tanrevelin ruskettavia tuotteita, niin saat ihollesi tasaisen, luonnollisen ja pitkäkestoisen rusketuksen. <3 ..ja hei Glow Peel Padsit on 100% vegaanisia.

Tanrevel PRO – Syksyn tärkein vinkki kauneuteen liittyen on itseruskettava. Se tuo kesältä tutun hehkun kasvoille ja tekee niin ihanan fiiliksen. Kauniilla itseruskettavalla on isosti piristävä vaikutus meikittömiin kotipäiviin, kun peilistä näkyy eloisat kasvot. 🙂 Samalla koen, että meikin sävyt nousevat päivetyksen kanssa ihan uudella tavalla esille. Oon käyttänyt Tanrevel PRO laitetta nyt vuoden verran ja en ole koskaan onnistunut ”mokamaan” sen kanssa. Laite on niin varma ja helppo käyttöinen. Eniten tykkään siitä, että Tanrevel tekee todella luonnollisen lopputuloksen (ei porkkana) ja se tuoksuu miellyttävän kevyesti. Monesti käytän laitetta vain kasvojen ja dekolteen alueella, mutta aina kun jaksan niin suihkutan läpi koko vartalon ja vitsit miten ihana fiilis siitä tulekaan. Usein muuten hoidan suihkurusketuksen ja sen vaikuttamisajan (3-5h) etätyöpäivänä. Kunnon self care samalla kun tekee töitä koneella <3 Kurkkaa alekoodi alta 😉

Tanrevel juhlii Tanrevel Pro:n vuosipäivää tarjoamalla 25% alennusta PRO tuotteista 🙂 Jee! Nyt vielä koodilla: PARIKKA saa Glow peel padsit kaupan päälle. <3 (ps. Glow peel padsit täytyy lisätä ostoskoriin jotta koodi toimii.) Käy kurkkaamassa lisää tuotteista täältä.

Hiukset – Huomaan, että aina kesän jälkeen mun päänahka on kutiseva ja kaipaa tarkempaa huolenpitoa. Nyt oon aloittanut projektin, jossa yritän pidentää hiusten pesuväliä. Mun hiukset rasvoittuvat nopeasti ja oon myös päätynyt kierteeseen jossa pesen hiuksia jokatoinen/joka päivä. Nyt oon pidentänyt väliä kolmeen päivään viimeisen parin viikon aikana. Kerran viikossa käytän kuorivaa ja syväpuhdistavaa shampoota jolla saan päänahan kunnolla puhdistumaan talista ja tuotejäämistä.

Huulipuna – Nyt kun maskit on pitkälti kadonneet katukuvasta, niin ai että mä nautin huulipunan käytöstä. 🙂 Kesällä ja joulun aikaa tulee käytettyä enemmän kirkkaita punia, mutta tämä syksy on musta aivan ihanaa aikaa luonnollisen sävyisille punille. Niitä käytän arjessa ehdottomasti eniten. Monesti teen pikameikin johon kuuluu: kevyesti peittävä seerumi (Luemene), poskipuna, huulipuna ja ripsien taivutus. Koko meikissä kestää noin 5min!

Geelikynnet – Mulla on ollut nyt reilun vuoden verran geelilakkaus kynsissä ja en ole kyllä luopumassa niistä! Mun omat kynnet on suht hauraat ja niissä pysyy kynsilakka max 12h ennen kun tulee ensimmäinen lohkeama.. 😀 Olin siis aivan varma, että geelilakka ei auttaisi asiaa, mutta onneksi olin väärässä. Täällä juuri näpyttelen postausta omilla suht pitkillä kynsillä, joissa on kolmen viikon takainen geelilakka päällä. Nude/luonnollinen on mun syksyn suosikki kynsissä.

Sisäinen hyvinvointi – Neljä kovaa on: UNI, RAVINTO, LEPO ja LIIKUNTA. Niiden balanssilla pääsee pitkälle. Veden juontia ei kannata muuten unohtaa, vaikka helle on väistynyt vaan siitä kannattaa pitää kiinni. Pyrin juomaa 2-3 litraa vettä päivässä ja mulla on vesipullo mukana kaikkialla. Huomaan heti omassa olossa ja ihossa jos vettä on tullut juotua liian vähän. Pidän myös huolta vitamiineista ja nyt olen joka aamu nauttinut aamupalan kanssa D-vitamiinia, C-vitamiinia ja sinkkiä. Toivon, että vältyn syyspöpöiltä.

Mikä on sun paras kauneusvinkki syksyyn? <3Sara

Muistutuksena vielä Tanrevel Pro:n vuosipäivän kunniaksi 25% alennusta PRO tuotteista. Koodilla: PARIKKA saa vielä Glow peel padsit kaupan päälle. <3 (ps. Glow peel padsit täytyy lisätä ostoskoriin jotta koodi toimii.) Katso täältä lisää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

 1. Piia 27.09.2022

  Se wellnesmalli Johanna Tähtinen myy siellä sen kauneuden verkkokaupassa jotain ultimaattista kuiva shampoota joka on pitänyt ottaa testiin rasvaisten hiusten takia, mutta en oo saanu aikaiseksi… Hanki testiin jos ei oo luotto kuivashampoota vielä.

  Ja joskus hänellä oli joulun alla joku iho ampulli joulukalenteri myynnissä missä on joka päivälle täsmä ampulli. Saattaisit tykätä semmoisestakin.

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.09.2022

   oi kuulostaapa hyvältä 🙂 Pitää mennä kurkkimaan!

   Vastaa
 2. Maria 28.09.2022

  Mun kauneus vinkki on jade rulla. Sillä voi läpikäydä kasvot ja kaulan ja säilyttää jääkaapissa niin on ihanan viileä.🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 30.09.2022

   hei aivan ihana 🙂 Mä nappaan tämän käyttöön! Kiitos vinkistä <3

   Vastaa
 3. Sanna 01.10.2022

  Hei Sara!

  Mikä sävy sun huulipunassa on? Mekko on myös kaunis.

  Vastaa
 4. Pia-päivi 02.10.2022

  Moi. Mul on kans tää päivitys .setti mut
  En oo vieläkään käyttänyt sitä.
  Ai.et. pitäis ottaa käyttöön syksyn .talven
  Tullen. Sulla on tää ahkerassa käytössä.
  Hyvää syksyä. : ))

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.10.2022

   kiva kuulla 🙂 ihanaa syksyä sinne myös!

   Vastaa