kotona

decoration, design, DIY, koti & sisustus, kuulumiset, me, tyyli

Moi <3 Täällä ollaan kotiuduttu, poltettu takaa, syöty ruisleipää, haravoitu pihaa ja käyty saunassa. Mikko jäi vielä lämpöön töihin ja toivottavasti saadaan hänet tällä viikolla takaisin. Tauko arkeen teki hyvää, mutta ai että on ihanaa olla kotona. Seuraavat kahdeksan viikkoa menee tiiviisti töiden parissa ja sen jälkeen jään joululomalle. <3 Reissu kyllä ihanasti katkaisi syksyn, koska kahdeksan viikkoa ei tunnu yhtään pahalta tai kovinkaan pitkältä. Kirjoitin pilke silmäkulmassa alle asioita jotka tekevät kotiin paluusta entistä ihanamman. 😀 Kivaa uutta viikkoa sinne ja syyslomaa jos teillä on sellainen edessä. <3Sara

pussilakana – Oma sänky on tietty BEST, mutta reissussa tuli nukuttua lakana + täkki kombolla, niin erityisesti omat pussilakanat tuntuu nyt parhaalta.

netin nopeus – Työt on huomattavasti helpompi hoitaa, kun jokainen maili ei lataa minuuttikaupalla ja hommat toimii. Reissulla netti toimi ihan ok ja onnistuin käymään sieltä muutaman etäpalaverin ihan toimivasti.. mutta kotona ei tartte säätää tai jännittää yhteyden toimivuutta samalla tavalla.

omat tavarat – Kolmen lapsen kanssa yritän tietty varautua kaikenlaiseen, mutta matkalle ei ole järkevää pakata kaikkea mukaan.. ja aina myös jotain unohtuu. Kotona on kaikki omat tavarat ja kynsisakset, pinsetit, laastarit, hiuskampa jne löytyy heti kun niitä tarvitaan.

lastenhuoneet ja oma piha – Meidän lapset viihtyy tosi hyvin omissa huoneissa. He myös leikkii jatkuvasti kimpassa jonkun huoneessa ja rakentaa leikkejä sekä erilaisia majoja. Eilen he leikki toista tuntia heppatalli ja LOL leikkiä. Niin parasta, kun kaikki lapsista vielä tykkää leikkiä. Lasten kanssa meidän koti ja piha toimii niin hyvin.  Meidän oma piha on aika pieni, mutta samalla sopivan kokoinen lasten leikkeihin. Tytöt pystyy liikkumaan vapaasti naapurustossa ja heti ekasta päivästä lähtien täällä ollaan taas kyläilty puolin ja toisin tiuhaan.

järjestys ja rutiinit – Aikataulut ei samalla tavalla pidä Kreikassa ja asiat menee vähän sinne päin 😀 Mä voisin kyllä ottaa tästä mallia (koska välillä stressaan aikatauluista jne ihan turhaan), mutta samalla pidän siitä kun täällä kaikki toimii kuten on puhuttu. Rakastan arkea, rutiineja ja tietty järjestystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Anna 18.10.2022

  Tuohan on ihan paras tilanne, kun reissusta jäi mukavat muistot ja kotona odottaa rakkaat, tutut touhut. Elämä hymyilee ja hyvä niin ❤️ Energistä syksyä teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.10.2022

   noniinpä <3 Kiitos paljon!! ihanaa syksyä sinne myös 🙂

   Vastaa