marraskuu

me, muoti, ootd

Moikka! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää. 🙂 Kysyin IG:ssä marraskuun hyviä puolia ja vitsit miten paljon viestejä aiheeseen liittyen sain. Pitkin vuotta nimenomaan marraskuu on sellainen mihin viitataan tyyliin ”sitten marraskuun loskan keskellä, kun taivaalta sataa rättejä..” tms. Hehe! Oli ihanaa kuinka moni kirjoitti ig:ssä marraskuussa olevan lapsen/läheisen synttärit ja sen tuovan iloa. <3 Oikeastaan aika ihana kuukausi synttäreille ja voisin kuvitella, että myös vauvan syntymälle.

Mun mielestä marraskuu menee melkeinpä aina hurjan vauhdilla ohi. Töitä on usein paljon ja samaan syssyyn myös lasten + perheen menot. Tämä vuonna oon rauhoittanut joulukuun melkein kokonaan ja vitsit miten olenkaan siitä kiitollinen itselleni. Oon monta kertaa kirjoittanut siitä kuinka mulla on ollut vaikeuksia mitoittaa töiden määrää ja löytää balanssia. Tulevan vuoden osalta meinaan olla taas tarkkana tämän asian suhteen. 🙂 Kohta tulee päätökseen mun viides vuosi yrittäjänä, joten ehkäpä tässä vuosi vuodelta oppii.

Tykkään kuunnella podcasteja ja tällä viikolla oon kuunnellut mm: Mimmit sijoittaa, Bella Table, Afterwork, Nonsensepodi, Mamma Betalar, Uutisraportti podcast ja HS Visio -podcast. Tykkäättekö te kuunnella podeja?

Ensi vuoden projektit työllistää mua tällä hetkellä aika paljon ja samalla ne saa perhosia vatsaan. Oon tosi innoissani siitä mitä tuleman pitää ja kuinka erilaisten projektien kimpussa pääsen tekemään töitä. Pitkästä aikaa on myös näkymää jo pidemmälle ja mulla on aika selvät sävelet sen suhteen mihin keskityn vuonna 2023. Tietty mitä tahansa voi tapahtua ja uusia myös ovia aueta, mutta ainakin nyt fiilis on odottavainen ja tiedät, että työt ei lopu kesken (kop kop).

Mulla oli vähän taukoa liikunnasta, mutta nyt lenkkitossut taas kulkee ja pyrin ottamaan siihen rinnalle kotijumppaa/pilatesta. Huomaan, että sitä mun kroppa tarvitsee nyt kaikista eniten. Tietty myös sää vaikuttaa siihen, että lenkkeily ei ihan samaan tapaan innosta. 😀 Laitan mulle tavoitteeksi aktivoida vielä salikortin loppuvuoteen mennessä. Oon vitkutellut sen suhteen ihan älyttömän pitkään. Pitäisi myös pian käydä uimassa, koska viimeksi uin Kreikassa ja veikkaan että tuo merivesi täällä on ihan pikkasen kylmempää. 😀 Ihan hullua ajatella, että viime vuonna uin melkeinpä talven yli. Huh hei.. pitää kaivaa tossut ja hanskat esille ja pyytää kaverit mukaan, jotta ei tunnu niin pahalta! <3

Meidän koko perhe rakastaa joulua ja tästä joulusta tulee omalla tapaa todella spesiaali, kun Melina ymmärtää jo niin paljon. Hän on nyt kaksi ja puoli vuotta, joten ihan eri tilanne kuin esim viime vuonna. <3 Meinataan viettää joulu kotona ja nähdä paljon perhettä sekä läheisiä.

Vesala – Kirje joulupukille on saanut mun silmät kostumaan nyt jo monta kertaa. Aivan ihana kappale ja muistuttaa niin hyvin siitä mikä on oikeasti tärkeää. <3 Terveys ja se, että meillä on toisemme.

Tänään meinataan keittää illalla glögiä ja katsoa isompien lasten kanssa Koko suomi leipoo. 🙂 Ihan paras ohjelma ja meidän yhteinen! <3 Kivaa torstaita sinne!

OOTD

takki & farkut / nanso – saatu

huivi / hm

kengät / dr martens

laukku / louis vuitton

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

 1. Henriikka 03.11.2022

  Ihana postaus! Itsekin ku oon palannut syksyllä koulunpenkille parin välivuoden jälkeen, niin on ihan eri tavalla osannut arvostaa jaskamista ja panostaa siihen ihan eri tavalla, mitä jatkuvasti kotona hillutessa! 😀 ihanaa viikonloppua sinne! 💓

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.11.2022

   onpa ihana kuulla 🙂 Hurjasti tsemppiä sinne uuteen arkeen <3

   Vastaa