Joulukuun -must have-

decoration, design, koti & sisustus, kuulumiset, me, muoti, ootd, tyyli

Moikka! Toivottavasti sinne kuuluu hyvää 🙂 Täällä odotetaan innokkaana joulukuun alkua. Tämä viikko on mun töiden osalta kaikkein jännittävin ja kiireisin. Sen jälkeen pääsen jo starttailemaan rauhallisen arjen, vaikka vilskettä jo pelkästään lasten menojen puitteissa riittää. Meidän tytöillä on harrastusten lisäksi joka viikko synttäreitä, lasten pikkujoulujuhlia ja erilaisia tapahtumia päiväkodissa/koulussa. Just naurettiin Mikon kanssa, että jäädään lasten menojen rinnalla ihan kakkosiksi. 😀

Listasin alle muutaman toiveen ja -must have- ajatuksen joulukuulle..  

..Paljon punaista huulipunaa. Se piristää kevyttä meikkiä niin paljon. Mulla on ollut nyt käytössä Diorin klassikko puna (sävy: 999) ja oon tykännyt siitä kovasti. Oon myös valinnut kynsiin sävyksi punaisen ja se sopii ihanasti huulipunan kanssa. 🙂

..Riisipuuro. Sain siskolta vinkin kokeilla Valion luumu-kaneli rahkaa riisipuuron kanssa ja vitsit mikä GAME CHANGER! Todella hyvää! Suosittelen kokeilemaan 😉

..Aikaa lasten kanssa. Aina välillä koen tarpeelliseksi viettää aikaa lasten kanssa kaksin, niin että vain yksi heistä saa jakamattoman huomion. Etenkin reippaat koululaiset nauttivat siitä kovasti ja usein keväisin sekä joulun alla pyrin varmistamaan tälle aikaa. Käydään luistelemassa, uimassa, kävelyllä, iltapalalla kahvilassa tms. Tekemisen ei tarvitse olla ihmeellistä, vaan tärkeintä on se saa olla äidin kanssa kahdestaan. <3

..Leipominen. Oon jo suunnitellut mitä kaikkea ihanaa meinaan tässä joulukuun aikana leipoa. Ainakin piparkakkujäädykettä, rocky roadia ja jotain luumuista herkkua. En ole vielä keksinyt mitä! 🙂 Haluan myös kokeilla suolaisia torttuja jollain ihanalla kala/mäti hässäkällä. Lupaan postailla tänne reseptejä, jos tulee hyviä! 🙂

..Varaston siivous. Meiltä jäi varaston järkkääminen keväällä ja kesällä väliin. 😀 Nyt ennen joulua haluan saada sen kuntoon ja tsekkaa mitä kaikkea siellä ylipäätään on. Veikkaan, että saadaan Melinan joululahjat pitkälti kasaan varastosta,  kun laitetaan vaan uudet kääreet isosiskojen lelujen päälle. 🙂 Mä oon ehdottanut Mikolle suunnitelmaa, että kun työt helpottaa vietetään yksi aamupäivä varastossa kuunnellen joulumusaa, juoden glögiä ja siivoamalla armottomaan tahtiin. 😀 Hyvä kombo mun mielestä!

..Joulukalenteri. Tänään asennettiin tonttuovi paikalleen ja nyt lapset toivoo, että tuttu Tilpertti tonttu tulee tuomaan joulukuussa kirjeitä. Tärkeää olisi, että tonttu on juuri se sama joka on käynyt jo vuosia. 😀 Tykkään siitä miten lapset rakastaa perinteitä. Kirjeet saapuu yksitellen ja monesti kirjeissä saatetaan viitata edelliseen päivään ja kehua esim onnistumisista. 😉 24 päivää! Huhhei!

..Avanto. Oon kohta käynyt aktiivisesti meressä yli vuoden. Jeee <3 Se tekee kyllä niin hyvää mun hermostolle ja aktiiviselle mielelle. Voisin ottaa tähän joulukuulle jonkun 7päivän haasteen, et joka päivä uimassa tms. Pysyisi pöpöt loitolla!

..Hemmottelu. Oon buukannut muutaman irtioton. Toinen vietetään lasten kanssa ja toinen ilman lapsia. Ihan mini hetkiä ja staycation tyylillä, mutta antaa niin paljon energiaa ja hemmottelee näin loppuvuonna.

Mitä te toivotte joulukuulta? <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Henriikka Eloranta 29.11.2022

  Ihana postaus! ☺️ Toivon, että saan joulumieltä, saisin tentin läpi ja saisi kunnolla levättyä joululomalla, kun keväästä tulee hektinen koulun osalta! 🥰

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2022

   Hirmuisasti tsemppiä! Toivotaan, että tentti menee läpi 🙂 <3 lepääminen tekee välillä niin hyvää ja on tärkeää varata sille aikaa 🙂 Kaikkea parasta sinne!

   Vastaa
 2. Ninni 29.11.2022

  Luumukääretorttu Valion ohjeella on herkku 😋 Mä oon hoitanut joululahjat ja muut pakolliset jo tässä marraskuussa ja se on itseasiassa piristänyt marraskuuta kivasti, kun puuhannut jouluisia juttuja. Nyt joulukuussa voi keskittyä vaan rentoutumaan. Ainakin kauneimmat joululaulut kirkossa on tarkotus mennä käymään 😊

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2022

   Oi nami! Meen heti googlaamaan 🙂 Kiitos vinkistä <3
   Hei ihan huippua <3 Onpa mahtavaa, kun oot noin hyvissä ajoin liikenteessä ja nyt voi vaan rentoutua ja nauttia 🙂 Ihanaa joulunaikaa <3

   Vastaa
 3. Susanna 29.11.2022

  Kuinka usein käyt meressä? 🙂 itse kans nyt toukokuusta asti käynyt pulahtamassa ulkovesissä ja tekee kyllä hyvää 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2022

   välillä käyn monta kertaa viikossa ja välillä tulee parin viikon tauko.. nyt olisi kiva alkaa käymään taas ahkerammin 🙂 Se on kamalan ihanaa 😀 <3

   Vastaa
 4. Hemulix 30.11.2022

  Kuulosti niin ihanalta.Ite tykätään olla ulkona nyt kun on lunta. Ihanaa joulua sinne!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2022

   Kuulostaa ihanalta, kiitos samoin 🙂 <3

   Vastaa
 5. Satsuma 30.11.2022

  Ihania joulukuun toiveita sinulla. Itse toivon joulukuulta ihania ulkoilusäitä ja pikkusta pakkasta. Rauhaa ja kotona oleilua. Lomakin olisi ollut kiva, mutta tällä kertaa siihen ei ole mahdollisuutta. Perinteet takaavat tunnelmallisen joulusaunan ja saa edes hetken hengähtää itsekseen.

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.12.2022

   Kuulostaa aivan ihanalta <3 Toivottavasti pääset lomailemaan jossain toisessa kohtaa. 🙂 ihanaa joulunaikaa sinne ja paljon voimia loppuvuoteen!

   Vastaa
 6. Noora Hyyryläinen 01.12.2022

  Joululahjat tuli paljolti hankittua, kun lomailtiin 2viikkoa pohjosissa.
  Joulunlaatikot tehty, pipareita kerran tehty. Tortuista en pahemmin välitä, mutta kerran tehty jo lokakuun puolella kun saimme kaverin kylään. Järkättiin silloin ekat pikkujoulut. Suolaisia torttuja tekis mieli kokeilla.
  Joulusiivous vielä saa odottaa, kerkii muuten vielä sotkemaan 😉
  Kausivaloja on sisällä ja ulkona, joulukuusikin saatiin sisälle, vaikkakin neulaset varman tippuu jo ennen aattoa. Mutta käydään sitten hakemassa uusi. Mies toi mehtäraivuu hommista yllätyksenä kuusen, vissii tartuttanut jouluhöperyyden siihenkin 😀
  Rakastan joulua!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 04.12.2022

   Ihan mahtavaa 🙂 sama homma noiden suolaisten torttujen kanssa.. ne on pakko olla hyviä 😀 <3
   Vähänkö ihana sun mies, niin ilahduttavaa! Nauttikaa joulun ajasta <33 se on kyllä niin paras!

   Vastaa
 7. Minna 07.12.2022

  Hei,
  Minkä merkkinen takki sulla on kuvissa?
  kyselee Minttu

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.12.2022

   Nanso – Nessa takki <3

   Vastaa
 8. Pernilla Bärlund 12.12.2022

  Moikka ❣️ mikä diorin huulipuna, 999; mutta onko velvet, matte, satin vai metallic? Ihana sävy 😍

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.12.2022

   velvet 🙂 Kiitos!!

   Vastaa
   • Pernilla Bärlund 17.12.2022

    Kiitos dior vinkistä, tuli eilen postissa ja niin kaunis väri 😍😍😍 menee kyllä arki ja juhla käyttöön ❣️

    Vastaa
    • Sara Parikka 18.12.2022

     ihanaa <3

     Vastaa
 9. Oona 18.12.2022

  Ja oliko tämä huulipuna se sama, mistä vinkkasit myös instagramin stooreissa? Aivan ihana sävy, sopii sinulle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.12.2022

   Joo, on just se 🙂 <3

   Vastaa