Joululahjavinkit perheen pienimmille x 10

koti & sisustus, kuulumiset, lapset

mainos & alekoodi Martinex

Moi! Lupasin teille joululahjavinkkejä ja nyt niitä piisaa. Meillä keskitytään lahjomaan pitkälti lapsia, joten painotus on myös tässä postauksessa perheen pienimmissä. 🙂 Toki toivon, että joulufiilistä tarttuu ihan kaikille. Joulupostaukset Martinexin kanssa on olleet jo vuosia tosi tykättyjä, joten sain myös tällä vuonna teille spesiaalin alekoodin käyttöön vielä ennen joulua.

Alekoodilla: SARA20 saat 20% alennusta ja koodi on voimassa 72h eli 5.-7.12 normaalihintaisiin tuotteisiin. Tämä on juuri sellainen yhteistyö jonka koodin nappaan myös omaan käyttöön! 🙂

Oon tehnyt pitkään yhteistyötä kotimaisen Martinexin kanssa. Mulla on kokemusta myös asiakkaan roolista, koska olen useampaan otteeseen tilannut heiltä mm. askartelu- sekä puuhatarvikkeita sekä lahjoja.  Martinex on perustettu 1986 ja suurin osa heidän tuotteista suunnitellaan kotimaisuuteen panostaen Suomessa. Heillä on Raisiossa kuuden hengen suunnittelutiimi, joiden kynästä syntyy lähes kaikki tuotteet! 🙂 Toivottavasti löydätte kivoja vinkkejä. Muista hyödyntää myös alekoodi!

ASKARTELU / Monesti täällä blogissakin tulee esille se, kuinka meidän lapset tykkää askarrella, piirtää ja leipoa. Käsillä tekeminen on selvästi meidän lasten mieleen ja se on myös kivaa yhteistä tekemistä sisaruksen, kaverin tai vanhemman kanssa. Melinan suosikki on Muumi-taikalehtiö, joka on ollut meidän perheessä hitti jo isompien lasten taaperovuosilta. Kyseessä on värityskirja, jonka kuvia voi värittää yhä uudelleen ja uudelleen. Vedellä täytetyllä kynällä värittäessä värit ilmestyvät esiin ja katoavat paperin kuivuessa. Lehtiössä on iloisia ja värikkäitä kuvia, joissa seikkailee Muumipeikko ystävineen. Ihan nerokas kokonaisuus, jos ei joka kerta halua kaivaa vesivärejä/maaleja taaperolle esiin. 😀 Tämän taikalehtiön kanssa pääsee astetta helpommalla ja lapsi viihtyy! Vinkki: Taikalehtiö on helppo napata mukaan reissulle tai vaikka ravintolaan. 🙂 

LEIVONTA / Kuten äskeisessä kappaleessa mainitsin, niin myös leipominen on ihan suosikkipuuhaa meillä ja voitte vain arvata kuinka mielissään tytöt olivat kun tilasimme heidän käsiin sopivat leivontavälineet Martinexista. Iso suositus Myy leipoo -leivontamatolle joka on silikoninen leivonta-alusta (koko on 48 x 35 cm). Kyseessä on todella näppärä alunen pöydälle joko leivonta-, ruokailu- tai askarteluhetkiin. Muumi Myy leipoo -sarjan tuotteet on muutenkin aivan ihania ja tulevat meillä taatusti jatkossa joka kerta käyttöön, kun leivotaan lasten kanssa. Katsoimme näille myös oman paikan keittiöstä ja nyt tytöt löytää tarvikkeet myös itse. Aika ihana ja KÄYTÄNNÖLLINEN lahjaidis! 🙂

TEKEMISLAHJA / Meidän tytöt on pienestä saakka toivoneet tekemislahjoja ja se on musta tosi ihanaa. Jouluna isovanhemmat ovat muistaneet pieniä esim teatterilipulla ja niin taitaa tapahtua myös tänä vuonna. <3 Yhteiset hetket ja elämykset on niin arvokkaita ja uskon, että näistä lahjoista jää ikuinen muisto lapsille.

ARKIVAATTEET / Meillä on ollut jo vuosia käytössä Muumi vaatteita ja täytyy sanoa, että niissä pysyy tosi hyvin värit pesukerrasta toiseen sekä pehmeä tuntuma. Tämän hetken suosikkina on Muumi Tulppaanit-mekko, jota Matilda on käyttänyt viimeiset kaksi viikkoa todella paljon. Hän tykkää siitä kuinka mekko on pehmeä ja kuulemma sopivan lämmin. Melinalla on samaa Tulppaanit kuosia oleva haalari ja hän on viipottanut se päällä päiväkodissa ja välillä taas tykännyt nukkua se päällä. Ihanan monikäyttöinen vaate. Mimosan suosikki on taas aivan överipehmeä Muumi Haisuli –paita & housut. Hän tykkää siitä kuinka ihanan tuntuinen se teddy-college on päällä ja iso plussa mustasta väristä sekä Haisulin silmistä. 🙂

Martinexilla on laaja valikoima aivan ihania Muumi tuotteita. Kannattaa tsekata Muumitalo, joka täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Sen parissa Melina jaksaa toista tuntia. Talon mukana tulee huonekalut, tarvikkeet sekä rakastetut hahmot: Muumimamma, Muumipappa, Muumipeikko, Niiskuneiti, Pikku Myy, Nuuskamuikkunen, Niisku, Nipsu ja Hemuli.. Juhlavuoden kunniaksi myös Mymmeli on sujautettu pakkaukseen mukaan!

PEHMOLELU & PUULELUT / Kannattaa kurkata Martinexin Muumi pehmolelujen valikoima. Sieltä löydät tutut ja rakkaat hahmot laidasta laitaan. 🙂 Kautta-aikojen meidän lasten suosikkeina on olleet Nipsu ja Niiskuneiti. Mörkö ihastuttaa myös muhkeana pehmoleluna!

Pehmeiden pakettien lisäksi heiltä löytyy myös puuleluja ja suosikkeina meillä on tietty klassikko Muumi hakka, jossa pääsee nakuttelemaan puupalikoita ”vasaralla”. Kummitytölle ajattelin kääriä lahjaksi Muumi Palikkalaatikon, jonka kanssa pääsee harjoittelemaan motoriikkaa ja ihmettelemään erilaisia muotoja sekä värejä. 🙂

KIRJA / Luetaan lapsille usein iltaisin ja isommat lukevat myös itsekseen. Uudet kirjat ja kirjasarjat innostavat tällä hetkellä erityisen paljon ja kirja onkin musta tosi varma lahja kenelle tahansa. Toki kannattaa varmistaa etukäteen mitä lahjansaajan kirjahyllystä jo entuudestaan löytyy. 🙂

YÖPUKU / Muumi yökkärit on ihanuudessaan ihan omaa luokkaansa. Hauskoja kuoseja ja värejä, sekä miellyttävän kevyt materiaali. Lapset on tykästyneet Muumi Laakso-yöpaitaan josta on saatavilla kaunis yöpuku”mekko” malli ja paita + housut. Kaunis vaaleanpunainen kuosi ja pehmoinen kangas joka paranee vain käytössä. Kannattaa myös tsekata koko perheen Ornamentit-pyjama jos samistelu innostaa. Kokoja löytyy vauvasta vaariin!

KYLPYTAKKISUKAT & ALUSVAATTEET / Oon aiemminkin kertonut kuinka meillä tykätään Martinexin kylpytakeista. Lasten vetskari kylpytakit on olleet meillä käytössä jo vuosia ja ne ovat ihan parhaat. Vetoketjulla saa pyyhkeen pysymään lapsen päällä (meillä normipyyhe/kylpytakki roikkuu aina ties missä :D) ja samalla huppu + niskan ripustuslenkki toimii käytännössä todella hyvin kun kylpytakin kuivattaa. Kylpytakki on 100% puuvillaa ja tuntuu miellyttävältä iholla! 🙂 Käytännölliset lahjat on ihan parhautta, koska niille on melkeinpä aina tarvetta. Kylpytakin lisäksi sukat ja alusvaatteet toimii tietenkin aina. Kannattaa kurkata laaja valikoima täältä. Lapset osaa kyllä arvostaa kivoja kuoseja myös alusvaatteissa ja sukissa! 🙂

PIENET ASUSTEET / Ponnarit, pannat, korvikset, korut, hiuspinnit tms.. Nämä kaikki on meillä käyttötavaraa. Päivittäin etsitään ponnareita ja mietitään, että mihin ne on taas kadonneet. 😀 Ikuisuuskysymys! Varsinkin kolmen tyttölapsen kanssa kaikki hiustarvikkeet on aina tarpeellisia ja niille on kova kysyntä.

LAUTAPELI / Me tykätään pelata lasten kanssa paljon, joten lautapeli toimii aina! Melinan kanssa voi pelata helppoja pelejä, kun taas isommat pystyy haastamaan meidät jo melkein missä tahansa pelissä. Lautapelit kokoaa perheen ihanasti yhteen ja pelin aikana unohtaa kaiken muun. Lapset myös oppivat arvokkaita taitoja pelatessa, kun pitää odottaa omaa vuoroaan ja aina peli ei vaan suju. Lautapeli on myös kiva idea viedä vaikka joulun tuliaiseksi suklaan tms sijaan.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli iloa 🙂 Käy kurkkaamassa täältä Martinexin valikoima ja nappaa alekoodi käyttöön jos päädyt ostoksille. Ihanaa uutta alkanutta viikkoa! <3Sara

Alekoodilla: SARA20 saat 20% alennusta ja koodi on voimassa 72h eli 5.-7.12 normaalihintaisiin tuotteisiin. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Hemulix 05.12.2022

  Noi tuotteet näytti niin ihanilta. Teidän matsi paikatkin olivat ihanat. Onko papupata jatkumassa pian?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2022

   kulisseissa alkaa pian ja ensi vuonna jatkuu myös podihommat 🙂

   Vastaa
 2. Ninni 05.12.2022

  Hei kivoja vinkkejä 🙂 Muumivaatteet on meilläkin paljon käytössä, pysyy tosi hyvinä vaikka pesukertoja paljon. Ja mun mielestä kiva, kun ei oo liian ”lapsellisia” isommille lapsillekaan toisin kuin monet muut esim. lastenohjelmista tutut vaatteet.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.12.2022

   Sama homma ja musta on just ihanaa kun vanhemmatkin lapset käyttää Muumivaatteita. 🙂 <3

   Vastaa