tammikuun parhaat

Beauty, decoration, design, fashion, kauneus, koti & sisustus, kuulumiset, me, muoti, ootd, tyyli

Moi! Jos nyt unohdetaan lumikola ja sateen kestävä toppatakki, niin listasin alle tammikuun lempparit. Löytyykö sieltä millaisia suosikkeja nyt alkuvuodesta? Ihanaa viikonloppua <3Sara

Sisustus- ja ruokalehdet / Iltaisin kaipaan usein jotain rauhallista luettavaa ja lehdet toimii siihen parhaiten. Tykkään siitä, että lehdet on jaettu osioihin ja voin halutessaani lukea pidemmän tai lyhyemmän jutun. Saan myös paljon inspiraatiota ihanista kuvista. Mun isosisko ja äiti tykkää myös lukea lehtiä ja usein saankin heiltä uusimmat lehdet. Parasta kun kierrätetään ja sama lehti ilahduttaa monia <3

Lämpimät sukat / Mä pyrin pitämään jalat aina lämpimänä, koska se vaikuttaa koko oloon. Esim näissä kuvissa mulla on ohuet villasukat sukkiksten päällä. 🙂 En ikinä tarkenisi kylmässä säässä pelkissä kevyissä sukkahousuissa. Rakastan eniten merinovillaa ja kovassa käytössä olleet sukat oon löytänyt Pierre Robertilta.

IR – kasvot & dekoltee / Päivettyneet kasvot piristää niin paljon ja tuntuu, että meikkikin näyttää paljon raikkaamalta. Siispä laitan kerran-kaksi viikossa kasvoille ja dekolteen alueelle itseruskettavia tippoja, jotka sekoitetaan kosteusvoiteeseen. 🙂 Nyt käytössä on ollut St Tropez Luxe Tonic Glow Drops ja oon tykännyt siitä tosi paljon. Helppo ja toimiva tuote!

Pinkki & vihreä / Kaiken harmauden keskellä oon rakastanut pukeutua alkuvuodesta väreihin. Lemppari on ollut kirkkaan vihreä neule ja sen kaverina pinkki huulipuna. Tämä trendikaksikko on ilahduttanut myös mua viime viikkoina monta kertaa. Värit piristää niin paljon!

Keitot / Kylmällä ilmalla mulle ei maistu salaatit samalla tavalla, mutta keitot on sen sijaan ihan lemppareita. Oon tällä viikolla syönyt lohikeittoa ja viikonloppuna ajattelin tehdä bataattikeittoa. Sen kaveriksi paistan uunissa naanleipää, nam!

Alkuillan sauna / Me ollaan ulkoiltu loskassa aika vähän ja usein leikit sisällä on houkuttaneet enemmän. Ollaan myös käyty kerran-pari viikossa saunassa koko porukalla jo alkuillasta. Tämä on ollut aika ihana koko perheen yhteinen juttu. Jutellaan samalla ja otetaan saunajuomat mukaan.

Leipominen / Mulla on ollut huomaamatta taukoa leipomisesta.. En tainnut leipoa jouluna/vuodenvaihteessa juuri mitään. Joten nyt se taas innostaa! Ollaan tehty lasten kanssa sämpylöitä sekä mokkapaloja. Seuraavana tekisi mieli leipoa banaanileipää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Henriikka Eloranta 20.01.2023

  Ihana postaus <3 Itellä lemppareina on uudet jutut koulussa ja se, kun voi välillä nauttia hitaista aamuista 🌸

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.01.2023

   oi että, hitaat aamut on parhautta! <3

   Vastaa
 2. Pia päivi 22.01.2023

  Moi. Ihana asu. Luen kans paljon lehtiä.kirjoja vähemmän. Avantoa en oo vielä kokeillut mut on mielessä. Ois ihanaa pullahtaa hyiseen veteen. Hyvää talvea teille vielä
  : ))

  Vastaa
  • Sara Parikka 23.01.2023

   No eikö vaan <3 Hei kiitos paljon, samoin sinne 🙂

   Vastaa