juhlia juhlien perään

decoration, design, DIY, hirstitalo, koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me, ootd

Moi! Alla fiiliksiä meidän kuluneista päivistä. 🙂 Seuraavat viikot saadaan juhlia vielä lisää lähipiirissä. 😀 Tää kevät on aikamoista hulinaa synttäreiden osalta, mutta ne on kyllä myös ihan parhaita juhlia. Ihanaa lumista viikon alkua! <3Sara

  • Mun isosisko saapui meille perjantaina lastensa kanssa. Hän asuu Lapissa ja näin ollen hei ei usein pääse synttäreille. <3 Tämä kerta oli siitä erityinen, että oltiin päätetty yllättää meidän äiti joka ei juuri koskaan juhlia synttäreitä ja hän jakaa synttäripäivän meidän pienimmän kanssa.
  • Juhlittiin lauantai-aamuna meidän esikoisen synttäreitä isolla yhteisellä aamupalalla. Isommat lapset lähti Mikon kanssa futispeleihin ja me jäätiin siskon ja pienten kanssa ulkoilemaan. Fiilisteltiin kuinka kaikki (!!!) lumet oli sulanu meidän pihalta ja miten lähellä kevät on. Nyt kun kirjoitan tätä ja lunta on 20cm niin kevät tuntuu kaukaiselta. 😀
  • Tehtiin ruishalloumi-burgereita joihin tuli: tomaattisalsaa, majoneesia, avokadoa, salaatinlehti, halloumia ja tietty se ruisleipä.
  • Esikoinen sai lahjaksi askartelutarvikkeita, hupparin, kirjan ja huisjuttuja. <3 En kestä, että saman mittainen aika (9.v) niin hän täyttää 18 vuotta!!
  • Lauantaina yllätettiin lasten Mumma joka luuli hoitavansa meidän pienintä illan. Me tultiinkin kaikki paikalle ja hän yllättyi toden teolla. <3 Ihan parasta!
  • Vanhin sisko oli varannut pöydän Katajanokan Via Tribunalista ja se oli kyllä aivan täydellinen paikka isolle porukalle ja etenkin kun mukana oli lapsia. Iso suositus jos etsitte toimivaa ravintolaa lasten kanssa.
  • Suunnattiin ravintolan jälkeen vielä siskon luokse jälkkärille. Kääretorttua pitäisi tehdä kyllä useammin! 🙂
  • Sunnuntaina leivottiin, leivottiin ja leivottiin. 😀 Laitettiin lapset meidän pihalle leikkimään ja saatiin sillä aikaa tehtyä suurinosa tarjottavista. Haluttiin tehdä tällä kertaa kaikki itse ja olin miettinyt menun hyvissä ajoin.
  • Buffetpöydästä löytyi: nakkipiiloja, suolaisia muffineja, couscous salaattia, kinderpiirakkaa, rahkapiirakkaa ja mansikkakermakakku. Kakusta jäi vaan yksi pala, joten maku taisi olla kohdillaan myös vieraiden mielestä. 🙂 Juhlitaan usein oman perheen voimin + kummit ja tällä setillä vieraita on usein toista kymmentä. Täytyy myöntää, että pikkaisen tahmea maanantai täällä meneillään. 😀
  • Tämän viikonlopun aikana työhommat unohtui ja tuli keskityttyä hetkeen. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

  1. Hannele Gergin 27.03.2023

    Paljon onnea synttärisankarille😍💝
    Kuulosti tosi mukavilta ja hyvin järjestetyiltä juhlilta kauniiden kuvien kera🌷Hyvää viikon alkua teille😊🌸

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.03.2023

      voi kiitos paljon <3 samoin sinne ihanaa uutta alkanutta viikkoa!

      Vastaa
  2. Susan 29.03.2023

    Onnea tytöille 😊💜💜

    Vastaa
    • Sara Parikka 30.03.2023

      kiitos <3

      Vastaa
  3. Iines 04.04.2023

    Hei, onko sulla iphonesta pro vai maxi malli? Ja ei sulla nyt ole alekoodia swappielle tulossa? ☺️🥰
    Otatko kuvat myös kyseisellä puhelimella tänne?

    Vastaa
    • Sara Parikka 05.04.2023

      mulla pro 🙂 Joo kuvaan kaiken puhelimella blogiin ja IG:hen 🙂

      Vastaa