tiistain kuulumiset

koti & sisustus, kuulumiset, lapset, me

Moi <3 Viime viikonlopun aikana mentiin laidasta laitaan tunteiden kanssa. Meillä oli läheisten kanssa yhteinen 24h ja ai että oli ihanaa. Käytiin Löylyssä (minä ekaa kertaa saunomassa ja vitsit mikä mesta!!!), syömässä Cafe Savoyssa ja majoituttiin isossa hotellihuoneessa mun lempparissa = Hotel Havenissa. Kesä-ilta Helsingissä on kyllä parhautta ja seura 6/5.

Meidän esikoisella oli viikonloppuna upea esiintyminen jossa kyyneleiltä ei vältytty. On ihanaa seurata kuinka lapsella syttyy intohimo harrastusta kohtaan <3

Koiranpennun kanssa menee hyvin ja hän on tullut osaksi meidän perhettä. Vähän meinasi tulla jo liikaa huolta Lakun jalasta, mutta onneksi kaikki on kunnossa ja vältyttiin isommalta. Ollaan myös pidetty yhteyttä Lakun kasvattajaan ja hänen veljiin. Ihan parasta! Laku on kyllä hurmannut meidät helppoudellaan ja viisaudellaan. Oon niin iloinen, että juuri hän päätyi meidän perheeseen. En malta odottaa, että päästään kunnolla lenkkeilemään yhdessä.

Tämä ja ensi viikko on vielä täynnä töitä ja päivät rakentuu aikalailla tunti tunnilta. Aikataulut vilisee mutta samalla vapaus häämöttää kesäkuun lopulla. I H A N A A ! Lapset jää pitkälle kesälomalle ja oon onnistunut järkkäämään myös itselleni ihka oikeaa lomaa. Odotan jo sitä, että askel askeleelta kalenteri tyhjenee.

Olen tänään kasannut podcastin kässäriä johon kasaan kaikki parhaat vinkit kesän lähimatkailua ajatellen. Tulee aivan ihana jakso! Muutenkin oon ylpeä kesän jaksoista jotka on erilaisia ja silti sama kesäinen & rento fiilis on läsnä. Laitan tähän 60pv ilmaisen kuuntelujakson Podimoon jos haluat käydä testaamassa. KLIKKAA TÄSTÄ! Tuo ilmainen kokeilujakso ei sido jatkamaan palvelun käyttöä. Tosin Podimosta löytyy hurja määrä laatu podcasteja ja äänikirjoja, joten sisältöä varmasti riittää. <3 Mun suosikkeja siellä on tällä hetkellä: Sana on vapaa, Äititreffit ja Aki Linnnanahde Talk show.

Meidän elämä on siirtynyt myös enemmän ulos ja vietetään pihalla paljon aikaa. Eilen oltiin päiväkodin jälkeen koko ilta pihalla, kastelin pihan, grillattiin ja vietettiin aikaa naapureiden kanssa. Ihan parasta olla ulkona työpäivän päätteeksi. Huomenna suuntaan keskustaan ensin tekemään podia ja sieltä suoraan koekuviin. Ilta meneekin kummipojan perheen luona. Kivaa tiistaita sinne! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

7 kommenttia

  1. Seija Taskinen 23.05.2023

    Olette aivan ihana perhe.
    Luen usein blogiasi.
    Teillä on kaunis koti, kauniisti sisustettu.
    Ihanaa kesää Teille sinne.
    Terveisin Seija

    Vastaa
    • Sara Parikka 24.05.2023

      voi kiitos paljon kauniista sanoistasi <3

      Vastaa
  2. Maria 24.05.2023

    Saisimmeko resepti tästä ihanasta puolukka kakkusta ? kiitos etukateen!

    Vastaa
    • Sara Parikka 25.05.2023

      Heips, tässä tulee 🙂

      Tarvitset:
      2 kananmunaa
      1 1/2 sokeria
      4 dl kuohukermaa
      2 tl vaniljasokeria
      4 dl puolukoita (voit käyttää pakaste tai tuoreita) + 1 dl puolukoita

      Ohje:
      Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
      Vaahdota myös kuohukerma.
      Soseuta jäiset puolukat monitoimikoneella tai tehosekoittimella.
      Sekoita puolukkasose, kermavaahto ja vaniljasokeri munavaahtoon.
      Kaada seos jäädykevuokaan.
      Lisää pinnalle vielä 1 dl puolukoita.
      Peitä alumiinifoliolla. Pakasta jäädykettä vähintään 5 tuntia.
      Kumoa jäätynyt jäädyke tarjoiluvadille.

      Vastaa
      • Maria Nikkinen 25.05.2023

        kiitos kovasti!

        Vastaa
  3. Henriikka 31.05.2023

    Mistä tuo ihana keltainen kukkamekko on? 😍

    Vastaa
    • Sara Parikka 01.06.2023

      zara 🙂 ja monta vuotta vanha 🙂

      Vastaa