Sara

Sara Parikka

Moikka! Täällä kirjoittaa 30-vuotias kolmen pienen tytön äiti ja yrittäjä. Omaa nimeäni kantava lifestyle-blogi sai alkunsa ensimmäisellä äitiyslomalla 2014 ja siitä saakka olen kirjoittanut tiuhaan.

Työskentelen laajasti media-alalla ja nautin tämän blogin rinnalla, näyttelijän- ja juontajan töistä sekä kirjoittamisesta. Olen tehnyt pitkän uran näyttelijänä ja kirjoittanut kaksi kirjaa 365 ilon ja inspiraation vuosi (2018 wsoy) ja ITSE TEHTY (2021 wsoy). Suurimmat kiksit saan yrittäjyyden vapaudesta, monipuolisuudesta ja loputtomasta uuden oppimisesta. Toivon, että löydät sisällöistäni inspiraatiota, reseptejä ja positiivista vertaistukea. Pyrin vastaamaan kaikkiin blogiin tulleisiin kommentteihin ja olemaan näin tiiviisti vuorovaikutuksessa lukijoideni kanssa. <3

Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa mukaan!

parikka.sara [a] gmail.com
 

seuraa Instagramissa
kuuntele podcastia

365 – ILON JA INSPIRAATION VUOSI

365 – Ilon ja inspiraation vuosi on esikoisteokseni, johon olen koonnut 365 hemmotteluun kannustavaa vinkkiä, voimauttavaa sitaattia ja herättävää ajatusta, jotka lisäävät päiviisi mielenrauhaa ja rakkautta. Kirjaa ei ole sidottu mihinkään vuoteen tai kuukauteen, ja voit lukea sitä juuri sinulle sopivalla tavalla. Toivon, että 365 johdattaa sinut kauniimpiin päiviin.

Osta kirjani täältä