Malla

yleinen

Heippa!

Löysin siskoni koiran kuvia pentu ajalta ja oli pakko jakaa ne täällä. Tulin niin hyvälle mielelle. Hän on nimeltään Malla (espanjanvesikoira) ja on varsin valloittava tapaus. Meillä ei ollut lapsena lemmikieläintä, koska äitini on allerginen. Kotoa muutettuani oli aika selvää, että haluan koiran jossain vaiheessa. Nyt meillä ja kahdella siskollani on kaikilla koirat. Muru on länsiylämaanterrieri ja heistä vanhin 10v, Lila on neljä ja Malla taitaa täyttää kaksi vuotta. Varmaan sanomattakin selvää, että Lila on porukan pomo. 😀 Äiti on siedättynyt kummasi allergianstaan, kun koiria on pyörinyt nurkissa.

Nyt kun muutamme uuteen kotiin, oon tosi iloinen myös Lilan puolesta joka pääsee ulos hetkessä. Meidän vanhempien luona Lila on jo oppinut pyytää ulos terassinovelle asettuessaan. Pian se mahdollisuus on myös kotona <3

Onko teillä lemmikkieläimiä?

IMG_4033

IMG_4023_Fotor_Collage

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Henriikka 06.01.2015

  Nyt jaksoin kirjautua tänne et pystyn kommentoimaan 🙂
  Mulla on lemmikkeinä kolme kissaa ja viel vähän aika sitte oli gerbiiliki mut se kuoli ku se oli jo aika vanha. Oon myös aina halunnu koiran mut ku meil on kissoja ni en tiiä sitte et tykkäiskö ne jos yhtäkkii meille tulis myös koira. Mut varmaan viel joskus hankin koiran 🙂 oon miettiny et shetlannin lammaskoira vois olla kiva 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2015

   Kiva kun jaksoit 🙂
   Kolmessa kissassa riittää varmasti jo hommaa 🙂 shetlannin lammaskoirat on kyllä söpöjä!!

   Vastaa
 2. Rosanna 06.01.2015

  Voi mikä söpöliini! Meillä on miehen 15-vuotias kissa Fellow ja ainoona lapsena silloin kun muutin pois kotoo, en raaskinu jättää äitiä yksin niin jätin mun kissan sen luo 😀 Lara on kohta 9v. Tosi hyvä että äitisi on siedättynyt!! 🙂 Olisi ikävää jos ei voisi Lila ja kumppanit olla hänen luonaan tai hän ei voisi esim vierailla teidän luona allergian vuoksi! Lemmikit on ihania <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2015

   Ihana ”Fellow” nimi 🙂 Mutta ihanaa, että sait kissan vaikka oma jäi äidille. 🙂
   Joo, just sen takia on tosi kiva että kaikki voidaan olla samassa paikassa yhdessä. Lemmikit on kyllä todella ihania <3

   Vastaa
 3. mmndi 06.01.2015

  Hihii voi mikä karvapallero :).
  Meillä on ollut aina lapsuus ajan koira.. Muutaman vuoden ehdin omillaan ilman lemmikkiä elellä. Mutta sit se taas iski halu, saada se oma koira ja nyt meillä asustaa 3vuotias Leonberginkoira.
  Ja voi sitä iloa, kun toi lapsi sen kimpussa olisi kokoajan.. Roikkuu hännässä, ja käyttää kaikenmaailman kiipeily telineenä sitä :D.
  Mitens teillä, onko Matilda kovasti Lilan kimpussa :)?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2015

   Heippa! Piti oikein googlata tuo Leonberginkoira.. en ollut aikaisemmni kuullutkaan. Aivan ihanan näköinen rotu <3
   Joo tutta tuo "roikkuminen".. Tosin meillä täytyy olla super varovainen, ettei Lilaa pääse oikeasti sattumaan. Onneksi Lila on tosi vikkelä karkuun juoksija ja Matilda on myös oppinut käsittelemään koiraa nätisti. Oikeastaan pikku koiran ja vauvan yhdessä olo on mennyt paremmin kuin uskallettiin ajatella 🙂 mutta hyvä niin.
   Ihanaa kuitenkin teillä, jos ei tarvii koko ajan kytätä kun vauva tutustuu koiraan 🙂

   Vastaa
 4. jnni 07.01.2015

  Mulla on aikalailla sama tilanne kun sulla; äiti on allerginen eikä meille siksi oo koiraa koskaan hankittu. Nyt kun muutin omilleni niin koirakuume on vaan kasvanut, mutta aloitin just opiskelun joten ajankohta ei ole paras mahdollinen, opiskelijalla kun ei hirveesti ylimääräistä rahaa tai aikaa ole :/ me myös matkustellaan poikaystävän kanssa aika paljon niin sekin vähän mietityttää.. Kuten myös se osattaisiko kouluttaa koiraa, kummallakaan meistä kun ei kokemusta siitä ole :/ haaveena tällä hetkellä olisi mittlepitz mutta saa nähdä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2015

   Joo, kyllä sen varamsti sitten tietää kun oikee hetki ja aika tulee koiran ottamiselle. 🙂 Meilläkään ei ollu mitään kokemusta kouluttamisesta ja luettiin kaks kirjaa chihuahua-rodusta ennen kun tehtiin päätös. Mentiin pentukurssille ja myöhemmin toiselle koirakurssille. 🙂 Niistä oli kyllä älyttömästi apua ja hyötyä.. suosittelen, jos joskus päädytte koiran ottamaan.
   Meillä oli pieni kämppä Helsingin keskustassa kun otettiin Lila, ja myös siitä johtuen päädyttiin pieneen rotuun. Onneksi myös hoitopaikkoja on ollut mukavasti ympärillä. Mutta juu, kyllähän sitä ehtii 🙂

   Vastaa
 5. nrala 08.01.2015

  Ihana söpöläinen! 🙂 Mulla ei lapsuudessa ollut mitään lemmikkieläimiä. Koiraa olisin halunnut kovasti, mutta vanhemmat oli tylsiä ja eivät suostuneet sellaista hankkimaan. Asiasta tapeltiin aika paljon, heh. 😀 No, koirakuume kasvoi kasvamistaan vuosien varrella ja kun viime vuonna muutettiin poikaystävän kanssa omistusasuntoon, alettiin harkita oman koiran hankkimista. Toukokuussa saatiin vihdoin lapinporokoira poika, ja tämä rasavilli karvalapsi on ollut paras hankinta koskaan! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.01.2015

   Oi, että miten ihana kuulla <3 kyllä se koira vaan tuo niin uudenlaisen lisän perheeseen. Nauttikaa pennustanne 🙂

   Vastaa
 6. Susanna 09.01.2015

  Voi että oli pakko tulla kommentoimaan! Meillä on myös espanjanvesikoira Rosa, ikää jo kertynyt 7 vuotta♥ Meidän perhe on vähä allerginen koirille, mutta papalla on ollu vähän pahemmat ja alkaa nokka vuotaa heti ollessaan koiran kanssa samassa tilassa. Mutta eipä ole vesikoiran kanssa tätä ongelmaa, kun turkki ei hilseile eikä karvaa lähde! Ihana pelastus tälläiselle allergia perheelle ja onhan nuo lutuisen näköisiä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.01.2015

   Joo niin se vesikoira taitaa olla loistava valinta juuri allergikoille 🙂 ihania nuo <3

   Vastaa
 7. eltsu 10.01.2015

  Meillä on kolme siperiankissaa. Meillä oli ensin kaks kissaa, mutta sitten meidän kissojen sisko sai pentuja ja yks sieltä tuli sit meille. Eli meillä on kaks poikaa, jotka on veljeksiä ja yks tyttö joka niiden siskon pentu:-) Pojat on kohta kaksi vuotta ja tyttö on kuusi kuukautta. Ja ennen näitä kissoja meillä oli kaks kissa jotka kuoli 18 vuotiaina:,(

  Vastaa
  • Sara Parikka 11.01.2015

   Ihanan paljon lemmikkejä. 🙂 heistä on varmasti seuraa toisilleen!!

   Vastaa