vappuna

yleinenTags:

Moi!

Vappu oli ja meni. Napsasin kuvia Matildan mekosta mikä sillä oli vappuna päällä. Mieletön kenzon mekko löytyi kirpparilta 4e hintaan. On tullu syötyä kaiken maailman herkkuja ja pöpöröitä hyvässä seurassa. Nyt aamulla minä ja Matilda herättiin nuhaan ja vähän kipeeseen fiilikseen. Toivottavasti menee pian ohi, mutta ennen sitä otetaan iisisti. Miten teidän vapputohinat meni?

<3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

 1. Maria 04.05.2015

  Ihana mekko! Missä kirppiksellä tykkäätte käydä? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.05.2015

   Kiitti 🙂 Tosi monilla kirppiksillä käydään ympäri pk-seutua. Mutta ite tykkään eniten itsepalvelukirppiksistä 🙂

   Vastaa
 2. Marja 25.06.2015

  Hei, nykyään vappupalloissa kestää huonosti ilma.Viime vappuna ostin pallon ja se lössähti jo parintunnin päästä

  Vastaa