ajokortti

yleinen

Mooi!! Mulla oli eilen inssi ja se meni läpi. 🙂 Oon niin ilonen, että koko urakka on nyt ohi ja enää ei tarvitse mennä siihen paineistettuun inssi-ajoon. Jännitin nimittäin ihan sairaasti!!

Autokoulu meni nopeammin ja vaivattomammin mitä olin ajatellut. Kaikki ihmiset jotka työskentelivät autokoululla oli kivoja… Jopa tutkinnonvastaanottaja oli tosi mukava ja höpötteli mulle+ teki olon rennoksi inssin aikana. Oon kuullut tiukoista ja jopa ilkeistä ajo-opettajista, joten oma kokemus oli kyllä kaukana siitä. Autokoulun aikana mulla oli yhteensä kolme ajo-opettajaa, koska lomat sotkivat jonkin verran kuviota. Kuitenkin nään sen loppuviimein tosi hyvänä juttuna, sillä kaikilta kolmelta sain erilaisia vinkkejä ja tsemppausta.

Moviaa voin kehua joustavuudesta ja nimenomaan henkilökunnasta. Toimipisteitä heiltä löytyy ympäri Suomea ja pk-seudulla niitä on myös monta! Kävin teoriatunteja kolmessa toimipisteessä, sen mukaan miten omat aikataulut meni. Kaikkein parasta mitä jäi käteen (tietty kortin lisäksi) oli kanssani aloittanut autokouluoppilas josta tuli mulle kaveri. Ihan huippua tutustua samanhenkisiin tyyppeihin ja ystävystyä autokoulun kautta.

Oltiin eilen Mikon kanssa keskustassa syömässä ja viettämässä iltaa ajokortin kunniaksi. Uskalsin ajaa keskustan läpi kotiin, kun Matilda oli Mumman kanssa turvallisesti kotona. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
IMG_1011_Fotor

// //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Annukka 17.07.2015

  Oi paljon onnea! <3 🙂

  Vastaa
 2. Maria 17.07.2015

  Onneks olkoon! 🙂

  Mä muistan kans kun mulla alko autokoulu mä pelkäsin ihan sikana sitä, ja ekan ajotunnin jälkeen aloin itkee ku koko se stressi lähti pois 😀 Inssi oli kans aika pelottava ajatella, mut mul oli kans tosi mukava inssin ohjaaja niin ei tarvinnu pelätä se osas hyvin rauhoitella ku sanoinkin sille et mua jännittää tosi paljon, mut onneks kaikki meni hyvin niin pääsin kans ykkösel läpi! :)) Nyt on jo 4 kesä menossa ku on kortti! :))

  Vastaa
  • Sara Parikka 17.07.2015

   Joo huhhuh, tunnistan niin tuon jännityksen! Ihanaa että on ohi 🙂 Ja kiva että sielläkin nautittu jo pitkään kortista!

   Vastaa
 3. terhi 17.07.2015

  paljon onnea 🙂

  Vastaa
 4. taskuapinat 17.07.2015

  Onnea kortista ♡
  Mulla oli ihan kamala autokoulun opettaja ennen kun tajusin vaihtaa toiseen.
  Muistan ikuisesti mun ekan ajo tunnin: opettaja kertoi mulle mikä on ratti ja miten sitä käytetään, tämä on vaihdekeppi ja siinä on 5 vaihdetta jolla pääsee eteenpäin sekä peruutus.
  Ja mitä inssiin tuli…. noooo…. inssi tyyppi istu autoon ni tiesin heti ettei läpi mene.. niin kävi ajoin kuulema kaistaa mitä ei ole 😮 en vieläkään tiedä miten sitä on voinut ajaa jos ei sitä ole…
  Tokalla meni heittäen läpi ja ihmetteli ettei ekalla mennyt kun sain vaan 2tuntia lisäajoa..

  Nyt vaan paljon ajoa, etkä anna enää Mikon ajella 🙂 hyvää viikonloppua koko perheelle ♡

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.07.2015

   Kiitos <3 Joo kuulostaa tutulta sun tarina.. tai juuri noita monilta kuullut. Kiitti tsempistä, nyt täytyy tosiaan vaan uskaltautua ajelemaan. 🙂 Ihanaa viikonlppua sinnekkin <3

   Vastaa
 5. Tiina 18.07.2015

  paljon onnea ajokortista! <3

  Vastaa
 6. Annina 19.07.2015

  Moikka! Itekki kävin movian autokoulua ja on kyl ihan mahtava autokoulu 😀 tosi mukavat opettajat ja se ilmapiiri teki oppimisesta tosi helppoa, opettajat osas hyvin vitsailla ja ottaa rennosti teoriatunneil, ja jotenki tuntu kans silt ettei ne tuominnu jos jtn ei osannu vaan autto ymmärtämään :). Inssikin meni tosi hyvin kun tutkinnonvastaanottaja just vitsaili ja sai mun hermostumisen laantumaan. Suosittelen Moviaa! 🙂

  Vastaa
 7. Vivian 31.07.2015

  Moikka!
  Pakko kommentoida että kutsuimme veljeni kanssa edesmennyttä äidin äitiämme myös Mummaksi! Ihana kuulla sitä nimitystä muidenkin käytössä, en siis ole ikinä ennen kuullut kenenkään muun käyttävän sitä minun ja veljeni lisäksi 🙂
  Ja onnittelut tietenkin ajokortista!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.07.2015

   Joo! 🙂 Se tulee kuulemma pohjanmaalta. Meillä on muutama muukin ”Mumma” lähipiirissä 🙂 On kyllä ihana ”nimi”.

   Vastaa