viikonlopun mietteet

yleinenTags:

Moi! Olisin voinut nukkua tänään pitkälle aamuun, mutta arjen rytmi herätti jo seitsemän jälkeen. Toisaaltaan on ihana huomata ysin-kympin aikaan, että päivä on täydessä käynnissä. Viikonloppuun kuuluu pitkään nautittu aamupala, smoothie ja monet kahvikupit. Matilda touhusi, luki kirjoja ja leikki. Mietin eilen omaa stressinsietokykyä ja miten tärkeää olisi hallita mieltä eteenkin nyt lasta odottaessa. Stressihän on yksi pahimmista jutuista millä vauvaa voi häiritä.. Olen yrittänyt muistaa tämän.

Tykkään tehdä asiat tehokkaasti ja mielellään hoitaa monta juttua samaan aikaan. Tämä saa pään käymään välillä kierroksilla ja sydämmen hakkaamaan. Näitä stressaavia hetkiä oon yrittänyt parhaani mukaan välttää ja myös laskea omaa vaatimustasoa esim. kodin siisteyden suhteen. Tärkeimpänä juttuna olen varmistanut, että saan riittävän usein syötyä ja juotua vettä (paljon).. Jo tuo säännöllinen syöminen on auttanut arjessa älyttömän paljon, eikä päivän aikana ole tullut hedari hetkiä tai heikotusta. Toisena juttuna tulee lepo, lepo, lepo josta en tietenkään pysty nauttimaan täysin samalla lailla kuin ensimmäisessä raskaudessa. Onneksi Matilda ei herää öisin, joten silloin voin itsekkin nukkua pitkän pätkän putkeen.

Parhaita on myös arkivapaat ja viikonloput. Tytön nukkuessa päikkäreitä voi itsekkin levätä tai tehdä juttuja mitkä odottaa tekijää. Tänään jäädään kotiin ja vietetään täällä päivä. Huomenna nähdään perhettä ja ystäviä. Ihanaa viikonloppua! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *