kevätkausi

yleinenTags:

Moi! Talvikengät ja takit saivat väistyä kevään tieltä ja heti tuntuu että kaapeissa on enemmän tilaa. Heitin myös muutaman nuhjuuntuneen kaulaliinan pois. Oman vaatekaapin lisäksi perkasin tyttöjen kaapit ja siinä vasta hommaa riittääkin. Onneks oon siistiny kaappeja kuukauden-kahden välein, niin oon pysynyt hyvin kärryillä siitä mitä siellä missäkin on. Täytyy jossain vaiheessa suunnata kirpparille pieneksi jääneiden vaatteiden kanssa. Infoan täälläkin siitä sitten, kun tulee ajankohtaiseksi.

Tänään nautitaan tuosta ihanasta säästä ja mennään leikkipuistoon aamu- sekä iltapäivällä. Kerään ittelleni päivetystä samalla kun touhutaan menemään. Kivaa päivää! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

3 kommenttia

  1. ester 13.04.2016

    Joo ei enää tarvii talvi vaatteita alkaa oleen jo lämpimät säät ulkona se on kivempaa kun nyt voi laittaa kevyemmin vaatteita ulos.❤️ Sulla Sara on se niin söpö pikkune koira taitaa olla rotu: Chihuahua mulla taas on musta kissanpentu.? Hyviä kuvia on taas otettu susta. ?

    Vastaa
  2. Niinu 13.04.2016

    Ihana asu <3 🙂 Ja noi letit on tosi kivat!

    Vastaa