puistoilua

yleinenTags:

Moikka! Olin koko viikonlopun jotenkin ihan kohmeessa ja väsynyt. Nyt nukuin 10h yöunet ja heti helpottaa. Mikko lähti tyttöjen kanssa puistoon ja mä syön aamupalaa, postaan ja vastailen muutamiin maileihin. Päikkäreiden jälkeen suunnataan johonkin uimaan, koska M kyselee joka päivä uimisen perään. Nurmikko pitäisi leikata, lattia pestä ja lajitella Mimosalle pieneksi jääneet vaatteet kirpparille. Oon muuten jo alkanut haaveilemaan seuraavasta kodista. Lähinnä mietinnät käy kuumana ajatellen tyttöjen huoneita. Hirveesti kaikkia ideoita mitkä olis kiva päästä toteuttamaan. Tykkään siitä, että lastenhuoneissa ei ole samalla tavalla rajoja, vaan voi sisustaa ihan vapaasti. Tietty koko kodin voisi sisustaa lasten tyyliin, mutta ehkä se ei taas ole ihan mun juttu.. Joten jos jollakulla on kiinnostusta kohtuuhintaiseen rivitalon päätykolmioon Espoosta, niin voi laittaa meiliä 🙂 Luulen, että asunnonvaihto alkaa olemaan ajankohtainen nyt-2 vuoden päästä. Onneksi ei ole mikään kiire kuitenkaan pois. 🙂

Tässä kuvia eiliseltä, kun käytiin leikkipuistossa ja kahveilla+jädeillä. Matilda rakastaa leikkiä missä toinen meistä kaappaa hänet syliin ja toinen vanhempi yrittää varastaa hänet sylistä. Eli siis, että kiistellään siitä kumpi pitää Matildaa 😀 Lapset! Aurinkoista viikkoa, toivotaan että saadaan nauttia hyvistä ilmoista koko viikko! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA //

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. ester 18.07.2016

  Hei kuulostaapa kivalta:)!

  Vastaa
 2. o_O 18.07.2016

  Moikka! Oon ihaillu sun sandaaleja! Mistä oot ne löytänyt? Ne on ollu sulla useassa kuvassa viime aikoina! Kivaa kesää! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.07.2016

   Joo hei ne on ihan huiput! Stadiumista 🙂 Pohja on korkkia ja ne on super mukavat jalassa! Makso muistaakseni 29e 🙂

   Vastaa
   • o_O 02.08.2016

    Kiitos vastauksesta! Olen katsellut, että tuon tyyppisiä ”perussandaaleja” on tullut paljon kenkäkauppoihin. Kun olin lapsi, niin kaikilla oli sellaiset, tosin muoviset. Silmä on alkanut tottumaan noihin ja olen ruvennut harkitsemaan tuollaisiin päivittämistä. Kaiken lisäksi, tuollaiset ovat usein todella hyvät jalassa! 🙂
    Mukavaa elokuuta! 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.08.2016

     joo, noi on ollu kyllä nimenomaan hyvät jalassa 🙂 eikä olleet edes niin pahan hintaiset 🙂 voin kyllä suositella!

     Vastaa
 3. Jenna 18.07.2016

  Heippa! Mulla tuli mieleen että käyttääkö matilda vaippoja vielä?:) meillä ollaan harjoitelemassa kuivaksi mutta kiirettä en pidä silä koen että kuivaksi oppii kuitenkin jossai vaiheessa 😉 kummityttöni on 2,5 vuotias ja on ollu kuivana jo muutaman kuukauden ja lopetti yö vaipan samalla kun päivä vaipan, eli ystäväni pääsi tosi helpolla 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.07.2016

   joo meillä vaippa vielä käytössä ja ajattelen samalla tavalla kuin sinä 🙂 Pottaillaan päivittäin ja iso osa käynneistä onnistuu, mutta ei vielä kaikki. En jotenkin osaa yhtään stressata asiasta, vaan annetaan mennä omalla painollaan. Meidänkin lähipiirissä muutamat samanikäiset ovat jo ”kuivia”.. mutta kukin ajallaan <3

   Vastaa
 4. Taika 18.07.2016

  Ihania kuvia <3

  Vastaa
 5. 2 18.07.2016

  Ihanaa kun rakkaus paisuu oikein kunnolla sun teksteistä ja kuvista ! <3

  Vastaa
 6. Kiti 18.07.2016

  Aivan ihanat letit!
  Tää on niin kiva elämäniloinen blogi kyllä. 🙂

  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/ruman-tyton-identiteetti

  Vastaa
 7. hantzu 18.07.2016

  Suloisia kuvia :* <3

  Vastaa
 8. Mimmi 19.07.2016

  Voi miten hellyyttäviä kuvia, joista paistaa niin selkeesti äidin rakkaus 🙂 <3 ihanaa viikkoa teille! <3 meillä starttaa huomenna loppuviikkoon kestävä lomareissu; muumimaailma-laitila-ähtäri-lapua. viikon kruunaa lauantaina lapualla järjestettävät äitini häät, joita oon tässä jo tovin ollu mukana järkkäilemässä ja stressailemassa 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2016

   Kiitos kauniista sanoistasi <3<3
   Voi miten I H A N A viikko teillä on edessä 🙂 Kaikkea hyvää ja onnea äidillesi ja tsemppiä valmisteluihin!

   Vastaa
 9. K 19.07.2016

  Ihana blogi sulla 🙂

  Vastaa
 10. Niina 28.07.2016

  Aivan ihania kuvia teistä <3 Niin onnellisia! 🙂

  Vastaa