kasvonaamio

yleinen

Moikka! Mulla on hormonitoiminta palaillut pikkuhiljaa Mimosan syntymän jälkeen ennalleen ja sehän tarkoittaa mm. sekaihon, mustapäiden ja finnien paluuta. :/ Oon kyllä aina omannut suht hyvän ihon, mutta omalla kohdalla ne ärsyttävimmät ongelmat on nimenomaan olleet mustapäät ja laajentuneet ihohuokoset.

Olin enemmän kuin innoissaan yhteistyöstä MayBeautyn kanssa, koska olin kuullut kovasti heidän kasvonaamiosta kehuja ja odotin että pääsen itse testailemaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The Incredible Facemask – kasvonaamio poistaa rasvaa&mustapäitä, ehkäisee aknea sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tuotteella on tyytyväisen asiakkaan takuu sekä ilmainen maailmanlaajuinen toimitus. Pääosa aineena kasvonaamiossa on syvänmeren muta. Mielestäni yksi parhain pointti naamiossa on se, että se on täysin vegaaninen ja sopii täten myös raskaana oleville, imettäville jne. Todellista puhtautta!

Collage_Fotor1

Collage_Fotor7

Collage_Fotor22

Kasvonaamio toimii simppelillä tavalla. Se hierotaan puhtaalle iholle, annetaan vaikuttaa 30-45min ja sen jälkeen irroitetaan ”maski” pois. Huikeeta tässä naamiossa on se että siinä pääsee konkreettisesti näkemään kuinka paljon epäpuhtauksia kasvoista irtoaakaan. Yllätyin myös siitä kuinka tehokkaalta hoito tuntui irroitusvaiheessa. Ei mikään perus voide kyseessä, vaan tehon todella tunsi. Ihoni jäikin heloittavan puhtaan punertavaksi hoidon päätteeksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Collage_Fotor15

Olen nyt testannut tuotetta, siskoni kokeili ja jopa Mikko. Kertakaikkiaan ihana ja t e h o k a s kasvonaamio. Olo naamion jälkeen oli freshi ja iho tuntui jo ensimmäisen kerran jälkeen ihan erilaiselta. Tarkastelin epäpuhtauksia ja mustapäät oli tiessään sekä ihohuokoset huomattavasti pienemmät.

Collage_Fotor_Fotor45

Sain teille -30% MayBeautyn nettisivuilta koodilla spmask. Tätä linkkiä klikkaamalla pääset ostoksille. 🙂 Siellä on kasvonaamion lisäksi paljon muitakin ihania tuotteita! Luulen, että laitan tilaukseen muutamat tuotteet pukinkonttia ajatellen. Aika virkistävä lahja kenelle tahansa. Ovatko nämä tuotteet teille ennestään tuttuja?
<3Sara

*Yhteistyössä MayBauty *Tuotteet saatu MayBeauty *Sisältää kaupallisia linkkejä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

29 kommenttia

 1. Kr 25.08.2016

  Katsotko itse Salkkareita telkkarista? Minä en edes tiedä oletko uusissa mukana, kun katson vaan vanhoja uusintoja 🙂

  Vastaa
 2. Johanna 25.08.2016

  Hei ihan huippua tällaiset postaukset, missä testataan tuote ja näytetään konkreettisesti toimivuus! Nyt tuli ensimmäistä kertaa koskaan (minkään blogin kautta) tilattua ja aion todellakin pläjäyttää maskin myös miehen kasvoille 😀
  Minulla on puoli vuotta synnytyksestä ja niin vain alkaa paukamia ilmaantua kasvoille. Dääm!

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   Kiva kuulla 🙂 On kyllä huikee naamio! Ei tehny mieli meikata 2päivään 😀
   Toivotaan että toimii sullakin <3

   Vastaa
 3. Mimmi 25.08.2016

  Ui vitsi! Tää ois ihan loistava myös mun iholle kun näkyis olevan samat iho-ongelmatkin 😀 muuten kyllä mullakin aina ollut hyvä iho, mutta raskauksien ja hormonikierukan myötä on alkanut finnejä ja mustapäitä punkemaan melko useesti ja iho (myös päänahka) rasvottuu tosi helposti. Finnejä varsinkin puskee jollen muista käyttää mitään kasvonaamioita/kuorintoja säännöllisesti. Kauankohan toi alennus mahtaa olla voimassa? 🙂 myös tääkin taas oli oikein osuva postaus, kiitos siis kun kokeilet näitä niin mekin uskalletaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   Jep, sama ongelma täällä :/ meillä on kyllä aina ihan samat jutut 😀 <3
   hmmm ei ollutkaan puhetta kauan on voimassa, selvitän sen 🙂
   Joo tämä oli kyllä huippu naamio.. ei tehny mieli meikata 2päivään 😀

   Vastaa
 4. 2 25.08.2016

  Oi mä rakastan just näitä ”revittäviä” kasvonaamioita ihan parhaita ! Taidanki laittaa tilaukseen ton 🙂 yks hyvä on kans oriflamen love nature aloe vera 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   Jep, ne on parhaita!
   Hei hyvä tietää toinenki hyvä vaihtis 🙂 kiitti <3

   Vastaa
 5. ester 25.08.2016

  Ihan totta Sara oot tosi nätti. ❤️ Voiko kuka tahansa käyttää kasvonaamiota onko iällä väliä? Auttaako se tosiaan tehokkaasti jos on huono iho. ?

  Vastaa
 6. Suvi 26.08.2016

  Mäkin laitoin naamiot tilaukseen 🙂 oon pitkään metsästäny hyviä ja oikeesti toimivia kasvonaamioita (vaikkei mitään pahoja iho-ongelmia olekaan:D) ja nyt kun näytit postauksessa, miten tuote toimii ja kehuit, niin pakko on kokeilla! Mukavaa syksyä teille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   Jeee, toivotaan että toimii sullakin 🙂 mun ei tehny mieli meikkaa 2päivään kun iho jäi niin puhtaaksi 😀
   Ihanaa syksyä sinne myös <3

   Vastaa
 7. SonJa 26.08.2016

  Olin jo pitkään miettinyt pitäisikö tilata kyseisiä kasvonaamioita kun luin eräästä toisestakin blogista suositteluja siitä, mutta vasta sun postaus sai mut vakuuttuneeks, joten laitoin samantien tilaukseen! En malta odottaa että pääsen itse testaamaan 🙂 mukavaa viikonloppua teille koko perheelle<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   jesjes huippu juttu!
   Mun ei tehny mieli meikkaa 2päivään kun iho jäi niin puhtaaksi 🙂 varmasti toimii sullakin!
   Ihanaa loppuvikkoa myös sinne <33

   Vastaa
 8. Anu 26.08.2016

  Moi! Kuinka usein laitat tuon naamion? ? Näyttää toimivalta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   oon koittanut vasta kaksi kertaa.. ehkä käytän jatkossa 1-2 kuussa 🙂

   Vastaa
 9. Rakel 26.08.2016

  Oon pitkään miettinyt et kokeilisin kyseistä tuotetta ja nyt sit sun ansioista päätin et tilaan sitä! 🙂 ny on taas jotain mitä odottaa! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 26.08.2016

   NOnni, mahtia 🙂 on kyllä tehokas naamio 🙂
   Ihanaa loppuviikkoa!

   Vastaa
 10. Nana Vuori 26.08.2016

  Hei Sara. Olen aina ihaillut tuota luontaista kauneutta, jonka omaat. Hauska nähdä toisinaan myös näitä itsensä ehostamiseen keskittyviä postauksia sulta :).

  Kuinka paljon kiinnität ulkonäköösi huomiota? Miten esimerkiksi varpaiden / sormien kynsien laiton ja lakkauksen suhteen? Ootko kokeillut pedikyyriä / manikyyriä? Kysymys heräsi kun huomasin että käytät paljon avokkaita postauksissasi :). Itse en tohdi kun harvoin jaksan kynsiäni lakata :D.

  Olisiko sulla intoa tämän aiheen pohjalta tehdä jonkinmoinen postaus? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.08.2016

   Oi kiitos <3 hei mahtava idis!
   Mä ihan itse lakkailen, että ei löydy ihmeempiä juttuja 😀 käytän paljon nude lakkaa 🙂

   Vastaa
 11. Laura 27.08.2016

  Moikka!
  Hei ihan mahtava vinkkaus, kyllä sait nyt vakuutettua!:D ainoo mitä jäin miettimään on tuo sivellin, onko se hyvä ja pidätkö tarpeellisena?:) ihanaa viikonloppua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.08.2016

   hmmm, no joo oli se kyllä tarpeellinen kun naamio on aika tahmaista.. mutta ei se mielestäni pakollinen ole 🙂

   Vastaa
 12. Enni 29.08.2016

  Täällä odotellaan pakettia saapuvaksi. Mieskin kysyi, josko hän voisi käyttää yhden 😛

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.08.2016

   heheee, jes hyvä! Meilläkin käytössä 😉 niin huippuja kyllä!

   Vastaa
 13. mandariini 02.09.2016

  Wow näyttää hyvältä! Paljonko tuollainen kasvonaamio maksaa? 🙂 Paljon helpompi oisi toi revittävä koska itselläni on niitä jotka pitää veden kanssa huuhdella mutta kasvokuorinnat ja voiteet on parhaita! Teen niitä usein itse kasvokuorintoja. Teetkö sie usein itse kasvokuorintoja? Ite en oikeestaan käytä meikkivoiteita koska oon huomannu että kasvokuorinnoista on niin paljon apua! Sullaki on ilman meikkiä kaunis naama ja hyvä iho vaikka kaikille varmasti tulee jossakin vaiheessa finnejä ja mustapäitä :/ Mulla on iskeny mustapäitä nii yritän saada hävitettyä..
  Haluutko sie että annan muutama tee se itse reseptiä ja niitä kuorintoja joita oon käyttänyt ja josta on apua :)!

  Ihanaa viikonloppua!<3

  Vastaa
 14. Fanny 07.09.2016

  Moikka, tilasin omani kaksiviikkoa sitten blogin alekoodilla. En ole harmikseni tuotetta vielä saanut, osaatko sanoa kuinka pitkään toimitus kestää?:) olen ollut asiakaspalveluun yhteydessä mutta en ole saanut vastausta takaisin. Iso kiitos jos kerkeät vastaamaan!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.09.2016

   Heippa Fanny, otin yhteyttä maybeautyyn ja he pyysivät jos voisit laittaa viestiä [email protected] Toivotaan että homma selviää 🙂 ilmeisesti tuote myytiin vauhdilla postaukseni jälkeen 😀 Toivotaan että pian tulee lisää!

   Vastaa
 15. Marketta 14.09.2016

  Tosi kivan oloinen tuote! jäin kuitenkin vielä miettimään, että millä tavalla tuo vegaanius liittyy siihen, että aine sopii kaikille, mm raskaana oleville? INCI-listassa on kuitenkin synteettisiä aineita, joten mistään luomusta ei ole kyse 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 15.09.2016

   Hmmm totta!
   Jos sua kiinnostaa tietää tarkemmin niin [email protected] vastaa mieluusti 🙂 Ehkä itse miellän tuotteen niin kasviperäiseksi että sanoin sen sopivan kaikille.. Toki luomu on asia erikseen ja jossain tapauksissa luomu ei ole taas se ekologisin valinta. Ääh, on nää kyllä valillä kiemuraisia juttuja 😀
   Kiitos viestistäsi <3 hienoa miten skarppina oot tuotteiden suhteen!

   Vastaa
 16. Ansku82 12.12.2016

  Heips 🙂 vahingossa löysin tälläisen blogin ja tämmöisen tuotteen :O mielenkiinto heräsi tuotetta kohti niin nyt lähti tuote tilaukseen ja odotan nyt innolla tuotteen saapumista jotta pääsen testailemaan 🙂 Miulla atooppinen iho.. toivottavasti ei pahenna :/ Hyvää joulun odotusta kaikille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.12.2016

   Okei, mahtavaa!!! 🙂 Toivotaan että natsaa 🙂 Ihanaa joulunodotusta sinne myös ja vieraile toki useamminkin 😉

   Vastaa