muraatti

yleinenTags:

Moikka! Keksin jostain istuttaa etupihalle muraatin alkukesästä. Nyt se on ilahduttanut mua läpi kesän ja on vieläkin voimissaan. Muraatti on ollut äärimmäisen helppohoitoinen eikä ole kärsinyt siitä etten ole muistanut sitä juurikaan kastella. Tosin meidän etupihalle ei porota aurinko. Ehdottomasti haluan jatkossakin suosia tätä kaunista, vihreää ja helppohoitoista kasvia. En tiedä ottaisinko muraatin sisälle talven ajaksi vai mikä koituu sen kohtaloksi. Täytyy ehkä konsultoida siskoa kun hän tietää kasveista niin paljon.

Tuntuu kyllä nyt tämä koti alkaa olla valmis. Etuovelta-takapihalle saakka. Piha on jäänyt vähemmälle huomiolle, mutta noin muuten tavarat ovat oikeilla paikoilla. Eihän siinä mennytkään kun pari vuotta. 😀 Ehkä pian siirrytäänkin seuraavan kodin pariin. Saas nähdä! Hei kiitos älyttömästi kaikista vinkeistä ja kokemuksista mitä ootte viime aikoina jakaneet mm reissuun ja hiuksiin liittyen. Luen teidän viestit aina ajatuksella ja voi sitä googlettelun määrää kun otan neuvoista selvää.

Nyt suunnataan Mimosan 8kk neuvolaan ja sen jälkeen lounaalle johonkin. Iltapäivällä meen ystäväni kanssa pitkästä aikaa uimaan. Kivaa keskiviikkoa! <3Sara

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Paprika Ilmaniem 31.08.2016

  Tuollaiset köynnöskasvit on ihania, meillä on tuommoinen samanlainen itseasiassa sisällä ja se ei todella paljon hoitoa vaadi 🙂 Toivon että siitä tulisi oikein muhkea ja sitä voisi vaan ripustella pitkin kämppää 😀

  Vastaa
 2. Iitu 01.09.2016

  Ota muratti talveks sisälle 🙂 mä just otin jo vaikka viihtyy kyllä kai pihalla aika viileelläkin.. Siitä voi leikata pistokkaita ja laittaa vesilasiin jossa ne alkaa juurtua ja sit saat lisää muratteja! ?? niin ja se on sit myrkyllinen ☝
  -iitu

  Vastaa