b l a c k & b l o g g i n g

loma, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moi! Alkaa käymään nämä lomakuvat vähiin. Onneksi se mun tilaama kuvakirja pitäisi tulla lähipäivinä, niin päästään uppoutumaan muisteluun. Tänään meen treffaamaan ihanaa Iinaa ja päivällä piipahdan vielä Polhemin kutsuilla. En tiedä seuraatteko paljon somea tai blogiskenen seurapiirejä, mutta käyn todella harvoin ja huonosti yhtään missään. Perhe, koti, ystävät ja työt pitää niin kiireisenä, että harvoin jaksan lähteä aikatauluja säätämään. Tänään on kuitenkin erilainen päivä ja ajattelin mennä jopa kahvilaan tekemään koneella hommia hetkeksi. 😀 Hah, sellaista ei olekkaan koskaan blogihistoriani aikana tapahtunut. Eli se perus bloggaajan mielikuva ja glamour ovat ainakin mun postailusta aika kaukana. Toisaaltaan omaa kotia, kahvikupposta ja verkkareita ei voita mikään.. Se vasta onkin glamouria mulle!
Ihanaa viikonloppua! Alla lukijan toive! <3Sara
Bloggauksen inspis, motivaatio, milloin ja miksi aloitin, mikä alusta..?
Aloitin oman blogin 2014, eli samana vuonna kun Matilda syntyi. Äippälomalla mulla oli aikaa hengähtää ja miettiä mitä haluan tehdä. Olin myös aikaisemmin pitänyt blogia muutamaan otteseen, joten en hypännyt täysin tietämättömänä mukaan. Kuitenkin itse tekemisessä on aina ero ja tällä kertaa halusin toteuttaa bloggauksen täysin omista fiiliksistä lähtöisin! Aloitin aika varovasti ja pikku hiljaa löysin oman tavan blogata ja ne rajat mistä haluan kirjoittaa ja mistä en.
Pohdin blogin perustamista ja asia tuli ystäväni kanssa puheeksi. Hän kannusti mua ja vinkkasi että hänen mies tekee nettisivuja. Pian suunniteltiin hänen miehen kanssa mulle omat nettisivut ja siellä mun oli turvallista/kiva aloittaa. 🙂 Muutaman vuoden kirjoittelun jälkeen Anna otti minuun yhteyttä ja vaikka alkuun epäilytti olla jonkun tahon ”alla”, niin olen todella onnellinen ratkaisustani. Viihdyn täällä Annassa hyvin ja saan olla äärimmäisen rauhassa blogini kanssa. Kaikista tärkeintä on se, että saan olla juuri sellainen kun olen! Ei tarvii muuttua, kehittyä jne jne. Mä ainakin kehityn paremmin jos ei oo jatkuvia odotuksia tai tavotteita.. Oon luonnostaan niin kunnianhimonen, että toisten painostaminen menee sitten jo ihan yli.. Oho, lähtipä vähän sivuraiteille tämä! 😀
Inspiraatio mulla tulee ihan normaalista arjesta. Tykkään jakaa niitä perusjuttuja ja tuntuu, että myös itse inspiroidun parhaiten ihan normaaleista asioista. Sisustus, ruoka ja lapset ovat lähellä sydäntäni. Vaatteet, kauneus ja muoti sen sijaan kiinnostaa, mutta ei kuitenkaan niin että jaksaisin/osaisin ratsastella muodin aallonharjalla… kuten ootte varmaan huomanneet. 😀
Motivaatiota itse bloggaamiseen mun ei tarvitse kamalasti haeskella.. Tottakai joskus pää lyö tyhjää, mutta pääosin tykkään kovasti blogata ja kirjoittaminen tulee multa luonnostaan. Sähköpostit, tapaamiset ja aikataulutus sensijaan vaatii vähän enemmän, mutta nekin rakentuu tämän oman jutun ympärille ja siitä syystä hoituu hyvällä mielellä. Kiitos kun luette <3!

 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Sarika 03.02.2017

  Sun blogi on ehdottomasti mun suosikki kaikista! Oot niin aito! ? Ja tosi kaunis ja yksinkertainen asukokonaisuus, pidän kovasti! Hyvää kevättä teidän perheelle! ?

  Vastaa
 2. Annukka 03.02.2017

  Blogisi on aivan ihana, aito ja saa aina hyvälle tuulelle? Mukavaa kevään odotusta! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2017

   KIITOS!!!! Te lukijat teette tästä blogista ihan parhaan <3 Samoin sinne kaikkea hyvää 🙂

   Vastaa
 3. Laura 03.02.2017

  On ihana lukea sun maanläheisestä blogia ja sulla on sellanen vaatimaton tyyli–joku aine ei oo noussu päähän julkisuuden takia.. Jatka samaan malliin ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2017

   Kiitos Laura <3<3 Ihanaa kun luet ja tykkäät 🙂 Ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa
 4. NNiina 03.02.2017

  Blogisi on aivan ihana koska oot niin aito, rehellinen, todella kaunis ja saat minut hyvälle tuulle kun luen sun blogi joka kerta. Toi musta mekko on niin kiva näköinen ja sun blogi on ehdottomasti mun suosikki kaikista ja pidän kovasti! (: Hyvää kevättä teidän perheelle!
  ps. Jatka samaan malliin ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2017

   Voi kiitos, aivan ihanaa kuulla <3<3 Te lukijat teette tämän blogin 🙂 Niin ihanaa porukkaa, ai että!
   Kaikkea hyvää myös sinne ja ihana "nähdä" aina täällä kommenteissa :)<3

   Vastaa
 5. Ada 03.02.2017

  Tää sun blogisi on kyllä ihan ykköslemppareita lukulistalla! <3 Olet niin ihanan positiivisen ja aidon oloinen ihminen, blogi on kaikinpuolin realistista elämää kuvaava. Kaikki asiat, mitä kirjoitat, ovat mielenkiintoisia ja on ihanaa, kun kirjoittelet niin usein. Sun hyväntuulisuus ja energia tarttuu myös tänne päin ja saan hurjasti inspiraatiota myös omaan blogiin. Olisi ihanaa joskus päästä sanomaan nämä asiat ihan kasvokkain, toivottavasti törmään suhun joskus, oot kaikinpuolin niin sydämellinen ja ihana ihminen! <3
  Ihanaa viikonloppua!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2017

   Voi eiiiii, onpas ihana kuulla <3 KIITOS! Toivotaan että törmätään joskus, olisi ihanaa <3 Kaikkea hyvää sinne ja aurinkoa viikonloppuun 🙂 Halaus!

   Vastaa
 6. 2x 03.02.2017

  Sun blogi taitaa olla ainut jota jaksan nykyään lukea säännöllisesti 😀 Mua on monen blogissa ruennu tökkimään se, että postaukset on liian syvällistä tunteiden diipadaapaa. Että kun pitäis pysähtyä kuuntelemaan miten lumi narskuu askelien alla niin kokee onnellisuuden ja kiitollisuuden kun saamme elää neljää vuodenaikaa.. wtf? Ei paljoo naurata kun rämmit kahen pienen kanssa tuolla auraamattomilla teillä ja aamu on menny tapellessa kuinka paljon pitää laittaa vaatetta päälle! Tai kun joka aamu juot jonkun pahan ruoholta maistuvan smoothien niin ei tuu flunssaa ja jaksat pirteenä aamusta iltaan! Nii varmasti on siitä smoothiesta kiinni. Täytyy varmaan vinkata päiväkotiin se resepti et alkavat juottamaan sitä lapsille niin ei tuu epidemioita 😉 Ja kaikesta tärkein juttu on, että mua ei kiinnosta kenenkään intiimielämä tai parisuhteen jatkuvat ongelmat 😀 Sä ihanasti kuittaat ne vaikeetkin päivät sivulauseessa, etkä tee erillistä postausta kun mies ei tee sitä ja lapset on ollu taas niin rasittavia.. 😀 Et sit kun itelläkin on aikaa niin haluaa lukee jotain hyvätuulista ja kevyttä, nauraa et ei meidän seinälle matto sopis mut teidän kotiin sopii hyvin 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2017

   hahahahhaha ymmärrän sua niiin hyvin ettet tiedäkkään 😀
   Kiitos tästä <3 Ihanaa että tykkäät blogistani ja luet <3 Halaus!
   Ihanaa viikonloppua ja kaikkea hyvää koko perheelle! 🙂

   Vastaa
 7. P& 03.02.2017

  Miten teillä jäi tuttipullo pois?onko vinkkejä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 03.02.2017

   Me jätettiin se Espanjaan 😀 Kerrasta vaan poikki.. Tai no toki oltiin opeteltu juomaan lasista ja pillistä.. ne auttaa toki alkuun, että saa nestettä tarpeeksi vaikka pullo jää pois.. Hitsit.. en oikeen osaa antaa kummemmin vinkkejä 😀 Tsemppiä ja ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 8. kaisu 03.02.2017

  Sun postaukset ei koskaan vaikuta teennäisiltä eikä semmosilta tekopirteiltä, ja sen takia seuraan sun blogia säännöllisesti vaikka vähän erilaisissa elämäntilanteissa ollaankin. Oot fiksu ja aidosti oma itsesi ja se näkyy sun blogissa. Saatat tuoda niitä huonojakin hetkiä/päiviä esiin, mutta ne ei vie huomiota kaikelta siltä hyvältä enegialta mitä sun blogista huokuu. Kiitos mahtavasta blogista ?

  Vastaa
 9. Pia päivi 03.02.2017

  Moi. Sun blogi on vaan niin ihana et luen sen aina.ja pukeutumis tyylisi on mun mielestä trendikäs. Kivaa viikonloppua. ?.

  Vastaa
 10. Manteli 03.02.2017

  Kiitos mahtavasta blogista, tätä on ihana seurata ?
  Olen pitkään meinannut kysyä, että millaista on parisuhteessa, kun toinen (toki teidän tapauksessa molemmat) näyttelijä? Aiheuttaako mustasukkaisuutta nähdä oma mies läheisissä kohtauksissa toisten naisten kanssa? Olen aina miettinyt tätä näyttelijöiden kohdalla, ymmärrän että aika henk.koht. asia, mutta kiinnostaa kovasti, joten rohkenin kysyä 🙂
  Kiitos ja mahtavaa viikonloppua!!

  Vastaa
 11. Katrianna 03.02.2017

  Oon lukenut blogiasi nyt n. 1,5-2 vuotta. Odotan lähes joka päiväisiä postauksiasi joka päivä, ne vaan saa aina hyvälle tuulelle ja on ihanaa lukea just arjesta/sistuksesta ja saada uusia reseptejä keittokirjaan 🙂 Olisi kiva joskus lukea sellainen postaus, missä kerrot lempivaatekauppasi/ -vaatteesi, mistä ostat yleensä vaatteesi yms. Sulla on niin kiva tyyli. Viikonloppuja <3

  Vastaa
 12. Ujokysymään 03.02.2017

  Moikka! Olen aktiivinen seuraajasi ja ihailen positiivista asennettasi kaikkeen ja yleisesti 100%:sta positiivisuutta tässä blogissa. Edes vatsatauti ei saa sinua negatiiviseksi.
  Haluaisin kysyä kuitenkin, että saatko negatiivista palautetta? Tai sellaisia mitkä ei oo niin ”huippuja”. Jaksatko vastata yhtä omistautuneesti heille, jotka eivät hehkuta hyvää? Mitä rakastat lukijoissasi?

  Vastaa
 13. Suvi 03.02.2017

  Kiitos tästä postauksesta. Odotin tätä pitkään ?

  Vastaa
 14. taskuapinat 03.02.2017

  Moikka!
  Ihania kuvia, tilanne kuvat on aina vaan parhaita ?
  Herran jestas kauan oonki lukenut sun blogia ? ja loppua ei näy ❤
  Miten Matilda on viihtynyt päiväkodissa?
  Tuli mieleen et kirjotitko aikoinaan teijän siivouksesta? Eli onko teillä jokin pv millon siivootte ja miten työn jako menee?
  Ihanaa viikonloppua koko porukalle.
  Me suunnataan sunnuntaina helmi hulinoille suutarilan ala-asteelle, jos vaikka Jannika uskaltais mennä ratsastamaan ja Jonttu katselemaan paloautoja ?

  Vastaa
 15. Reetta 03.02.2017

  Ihan pakko kysyä, kun siulla on ollut noita lyhyempiä mekkoja nyt useempi! Käytätkö mitään sortseja ym (jos käytät niin mitä) noitten mekkojen alla, vai eikö siulle tuu olleskaan epävarma olo helman lyhyydestä?
  Tuntuu, että noita vähän yli pepun mekkoja on nyt paljon, ja ois kiva käyttää myös, mutta en oikein osaa olla kun ajattelen, että vilkkuu heti jos joutuu vaikka kyykistymään. 😀 Joskus käytän sellasia juoksushortseja, mut nekään ei käy kaikkien kanssa. Onko siulla samaa ”ongelmaa” tai ratkaisuu siihen?
  PAkko vielä kehasta tätä blogii, tää on ihan ykkönen. <3 Älyttömän söpöt ja suloset teidän pikkutytöt myöskin. Koti-, fiilistely- ja ruokapostaukset on parhaimpia.
  ps. Mistä tän postauksen mekko on, aika täykky?!

  Vastaa